EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

krepsinis

Kalbam apie viską / let's talk about something

UNREAD_POST Irmantas 25 Vas 2005 00:25

Idomu kuo "Zalgiriui" baigsis paskutinis akcentas halej- i teisejus ziurovai ismete viska ka turejo kisenese. Stovejau salia,- krusa buvo nebloga. Cia ne siaip viena skardine alaus :!:
LTU 666
8 685 33760
Vartotojo avataras
Irmantas

UNREAD_POST baidas 25 Vas 2005 00:29

ar daugeliui teko buti Osvensiumo koncentracijos stovykloje ? ... man teko buti du kartus ... vaziuosiu pro sali uzsuksiu dar karta ... kazkaip traukia tenai ... ten tokia atmosfera ... na sunku papasakoti ... blaiviai mastantis zmogus ten jaucia kazkoki diskomforta ... gal sioki toki siauba ... jei suvoki ir isivaizduoji viso to reikalo mastus ... visada stovedamas toje keliu ar keliolikos kvadratiniu metru teritorijoje mintyse galvoju ... tai didziule tragedija ... to neturetu pasikartoti ... eksponatai klaikus .. vien paziurejus i nuotraukas nukrecia siurpuliukai ... po nuotraukomis parasytos datos kada atveztas ir kada mires ... vidurkis 3-5 menesiai ... cia tu zmoniu kurie dirbo ... kurie savo tevynainius suvarytus i duju kameras paskui skute plikai ... numovve nuo ju ranku auksinius ziedus islupo auksinius dantis ... kurie rusiavo visus daiktus su vokisku tikslumu ... dantu sepetukai i viena kruva ... batu tepalas i kita ...
...deja didesnes dalies gyvenimas osvensiume tetrukdavo keleta valandu ... po pazadeto darbo ... neva tai reikia nusirengti ... duos kitus drabuzius ... ir i dusa nusiprausti ... ir nuogi ...vietoj to , kad i dusa .. i duju kamera ...
... nesenai ziurejau interviu su viena ... is nedaugelio ... as taip manau ... o gal ir vienintele ... isgyvenusia duju kamera ... jau buvo imesta saske su dujomis , kai atsivere kameros durys ir kazkas ja pasauke pavarde ... ji tik sugebejo kilsteleti ranka ... isoke dviese su dujokaukem istrauke ja lauk ... kelis menesius ji buvo pusiau be samones ... ir visa gyvenima ne kas su sveikata ... bet tu akimirku ji nepamirso ir per 60 metu ... ji buvo zydaite ... bet gyveno su vokieciu ... jis buvo pakankamai aukstas karininkas ... ir vis del to netycia ja paeme ... vos ne vos spejo istrukti ...

vienoje is vitrinu autentiski 3,5 tonos plauku ... nuskustu nuo zmoniu kurie pabuvoje duju kamerose nuvo sudeginti, kaip malkos ... atskira vitrina su mazu mergaiciu kasytemis ... kruva protezu, parodanciu ,kad vokieciai negailejo nei sveiku nei invalidu ...batai ... akiniai ... ir daugelis kitu daiktu ... bet tai tik maza dalele to kas jau buvo sunaikinta ... bu trys kamereles ... 50x50 cm ir kokiu trejeta metru aukscio kur zmogus galejo ilisti per apacia ir buti ten stacias ...langelis 20x20 virsuje ir apacioje ... tos kameros ir taip jau randasi rusyje ... ventiliacija ne kokia ... ten vokieciai bande zmogaus galimybiu ribas ... kiek zmogus gali isstoveti stacias ... kiek jis istvers tamsoje ... ir mazoje erdveje ... nezinau kiek tose kamerose zuvo zmoniu ... bet pirma karta lankantis sove ideja ilisti ten ... tik pasilenkus ir ikisus galva i vidu per galva trenke toks energetins smugis , kad sekanti karta tas kameras apejau pro sali ... to nepapasakosi ta reikia pajausti ... galima vaikscioti ir juokauti ... juoktis ir nekreipti demesio ... bet tai yra didziules koncentracijos kapines ... o kapinese paprastai zmones jauciasi ne itin jaukiai ... bunant ten nesinoretu atsidurti 60 metu atgal ... ir labai gaila buvo tu zmoniu ... is kuriu 95 % zydu ...
...
ble ... po zalgirio panatinaikos varzybu man ta zyda paciam norisi nuvezti iki osvensiumo ir ikisti i ta kamera menesiui ... ir juga taip pat ... sukos...
Prikabinti failai
11.JPG
11.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7937 kartus(ų)
10.JPG
10.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7934 kartus(ų)
9.JPG
9.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7937 kartus(ų)
8.JPG
8.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7934 kartus(ų)
7.JPG
7.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7934 kartus(ų)
6.JPG
6.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7934 kartus(ų)
5.JPG
5.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7934 kartus(ų)
4.JPG
4.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7934 kartus(ų)
3.JPG
3.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7935 kartus(ų)
2.JPG
2.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7935 kartus(ų)
1.JPG
1.JPG (0 Baitų) Peržiūrėta 7936 kartus(ų)
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

del zydu...

UNREAD_POST apelsincik 10 Kov 2005 17:29

niekada nesupratau ir nesuprasiu tokios neapykantos kitai rasei...dar dabar perskaicius straipsnius,paziurejus nuotraukas,filmuota medziaga man silpna pasidaro ir nesuprantama...Uz ka?!Kad nelebavo, o savo protu isigijo turta?kazkodel visiems pagrindinis akcentas uzkliuva,kad jie pasukrus..So?Kas neleidzia but kitiems tokiais pat?Po "Sindlerio saraso","Pianisto",poros Discovery laidu as atsigaut negalejau...kasnis strigo gerklej...
Prikabinti failai
33658427.IMG_4847.jpg
33658427.IMG_4847.jpg (0 Baitų) Peržiūrėta 7937 kartus(ų)
Original strong taste - ni kazdomu po zubam...
Baisiau ne tada, kai bijo vejo, o kai linksta ten, kur sis pucia.
Vartotojo avataras
apelsincik

UNREAD_POST Efca 374 10 Kov 2005 17:47

skaitau, skaitau ir še tau ant galo: su sypsena -apelsincike... :?
Vartotojo avataras
Efca 374

Burės numeris: 374

UNREAD_POST Mantas 10 Kov 2005 18:07

Nors siuo atzvilgiu as taip pat labai uzjauciu tokius likimus, taciau esu girdejes dar ir kitokiu nuomoniu, kodel taip buvo engiama zydu tauta, kurios yra labiau itikinamos negu tai, kad jie yra gabesni ir paprastus baltuosius daznai apsaudavo ivairiose situacijose.
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
skype contact name: mantasraila
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST apelsincik 10 Kov 2005 19:05

Efca 374 rašė:skaitau, skaitau ir še tau ant galo: su sypsena -apelsincike... :?

tai as pati tik po to pastebejau,kas mano sgn netinka... :roll:
Vartotojo avataras
apelsincik

UNREAD_POST apelsincik 10 Kov 2005 19:06

Mantas rašė:Nors siuo atzvilgiu as taip pat labai uzjauciu tokius likimus, taciau esu girdejes dar ir kitokiu nuomoniu, kodel taip buvo engiama zydu tauta, kurios yra labiau itikinamos negu tai, kad jie yra gabesni ir paprastus baltuosius daznai apsaudavo ivairiose situacijose.

tai as taip pat zinau ivairiu versiju...Bet nei viena priezastis negali pateisinti tokio masinio naikinimo!Uzeis rusams ant smegenu,kad jiems mes nepatinkam ir ims skersti...masiskai...tai nepateisinama...
Vartotojo avataras
apelsincik

UNREAD_POST baidas 10 Kov 2005 19:20

tai jiems ir buvo uzeje ... ir skerde ... ir labai daug isskerde ...

tau reiketu dar karta idemiai perskaityti ilgaja mano zinute ... taip as ir nesupratau , taip man irgi buvo kosmaras ... bet reikejo tik paziureti Zalgirio ir Panatinaikoso rungtynes ir pilnai supratau vokiecius ... na juokai juokais, bet gyvenime teko kelis kartus susidurti su sia rase ... atmetus tuos baisius vaizdus ... norisi kazka panasaus paciam padaryti ... ziauriai arogantiski ... ispuike savymilos ... toks ispudis, kad ju rase yra auksciau visu kitu ... taip ta pati galvojo hitleris ir as nepateisinu nei vienu nei kitu ... nereikia sokti auksciau kitu... lipti per kitu galvas ...
visokiu zmoniu yra visokiose tautose ... bet praktiskai 100% kiek teko susidurti su zydais ... normaliu nesutikau ...
... panasiai su rusais ... nors su jais dar daugiau teko susidurti ir tarp ju tikrai puikiu zmoniu atsirado , bet toks keistas ispuikimas ir savo rases isaukstinimas taip pat jauciasi ... vienam rusu saite skaiciau pasakojima kaip rusele sugalvojo ismokti serfinguoti ... ir nuvaziavo i prancuzija ... atlanto pakrante ... kaip ji nuosirdziai nustebo, kad visame kaimelyje tik vienas zmogus siek tiek mokejo rusiskai ... vos ne i gimtine atvaziavau o cia niekas su manim mano gimtaja kalba nekalba ... tokio rusisko chamizmo kitose tautose reikia paieskoti ... na kur benuvaziuotum pasaulyje rusus atpazinsi is toli ... aisku v semje ne bez uroda ... zvelgiant tu paciu europieciu akimis lietuviai ziaurus vagys, sadistai ir panasiai ... ...
atleiskit jei izeidziau kazkieno nacionalines ambicijas ...

tegyvuoja jungtine tautu sajunga , tebunie taika ir vejas visame pasaulyje ...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST apelsincik 10 Kov 2005 19:34

baidas rašė:tai jiems ir buvo uzeje ... ir skerde ... ir labai daug isskerde ...

tau reiketu dar karta idemiai perskaityti ilgaja mano zinute ... taip as ir nesupratau , taip man irgi buvo kosmaras ... bet reikejo tik paziureti Zalgirio ir Panatinaikoso rungtynes ir pilnai supratau vokiecius ... na juokai juokais, bet gyvenime teko kelis kartus susidurti su sia rase ... atmetus tuos baisius vaizdus ... norisi kazka panasaus paciam padaryti ... ziauriai arogantiski ... ispuike savymilos ... toks ispudis, kad ju rase yra auksciau visu kitu ... taip ta pati galvojo hitleris ir as nepateisinu nei vienu nei kitu ... nereikia sokti auksciau kitu... lipti per kitu galvas ...
visokiu zmoniu yra visokiose tautose ... bet praktiskai 100% kiek teko susidurti su zydais ... normaliu nesutikau ...
... panasiai su rusais ... nors su jais dar daugiau teko susidurti ir tarp ju tikrai puikiu zmoniu atsirado , bet toks keistas ispuikimas ir savo rases isaukstinimas taip pat jauciasi ... vienam rusu saite skaiciau pasakojima kaip rusele sugalvojo ismokti serfinguoti ... ir nuvaziavo i prancuzija ... atlanto pakrante ... kaip ji nuosirdziai nustebo, kad visame kaimelyje tik vienas zmogus siek tiek mokejo rusiskai ... vos ne i gimtine atvaziavau o cia niekas su manim mano gimtaja kalba nekalba ... tokio rusisko chamizmo kitose tautose reikia paieskoti ... na kur benuvaziuotum pasaulyje rusus atpazinsi is toli ... aisku v semje ne bez uroda ... zvelgiant tu paciu europieciu akimis lietuviai ziaurus vagys, sadistai ir panasiai ... ...
atleiskit jei izeidziau kazkieno nacionalines ambicijas ...

tegyvuoja jungtine tautu sajunga , tebunie taika ir vejas visame pasaulyje ...

teko susidurti su visais...tiesiog zinau,kad per didelis aukos sindromas isugde ta ju neigiama bruoza.Pasiputima.Bte tai nereiskia,kad visi blogi.teisingai pasakei,kad ir apie lietuvius kalba daug ir nelabai graziai,bet nuo to nei tu,nei as vagimis ir banditais netampam...
Vartotojo avataras
apelsincik

Re: apie ka jus cia?

UNREAD_POST apelsincik 10 Kov 2005 21:01

swell rašė:...kalbeti inete ir dar nerodyti savo veido yra oi kaip paprasta...
Tai realybe jau nebeveza??? :wink:

nelabai supratau,kam tu paskutini posta skyrei? :roll:
Vartotojo avataras
apelsincik

UNREAD_POST baidas 10 Kov 2005 23:14

Na Viktorai manau mano veidas tikrai pakankamai matosi ... ir uz niekeno as nesislapstau , nes manau, kad pakankamai daug cia besirenkanciu zmoniu mane pazysta, jei ne asmeniskai, tai bent jau "is matymo" ...

del to, kad jie vienas kita traukia tas tiesa ... bet man kaip tulam lietuviui ar tai buciau arabas ar gruzinas nuo tuo nei geriau nei silciau ... cia geriau jiems ... o tai kad tai super arogantiska tauta ta patvirtina ne vienas ... del rusu kita sneka ... as ir pats rasiau , kad yra tikrai sauniu zmoniu ... bet visomoje zmones kurie isvyksta is rusijos turi zveriskai daug chamiskumo ir netolerancijos kitu tautu atzvilgiu ... tas mane taip pat biesina ... kazkodel man nuvaziavus i kokia prancuzija ar ispanija net i galva nesove kodel tie debilai ispanai nekalba lietuviskai ... o juk turetu ... nes cia AS atvaziavau ... kaip tu tokius poelgius pateisinsi ? ... kaip pateisinsi tuos kurie gyvena po 15-20 metu lietuvoje ir nemoka lietuviskai ... ir nesiruosia mokytis ... nes jei grupeje yra trys lietuviai ir vienas rusas visi sneka rusiskai ... taip buna isimciu ... turiu viena drauga kuris visa gyvenima pragyvenes rusijoje lietuvoje prabuvo tik 6 men ir as su juo pakankamai laisvai susikalbedavau lietuviskai ...
...kaip pateisinsi dabartinius politinius ivykius, kai rusijos politikai sprenzia uz mus ka ateities lietuvos kartos galvos apie tai, kad Adamkus nevaziuoja i maskva ...
taip pasitaiko isimciu ... nekalbant apie paprastus rusijos gyventojus ...
taip jie nuosirdus ir ne su vienu teko bendrauti ... as apie tuos kurie garbina savo Didziaja tevyne, bet gyvena ne joje ... ir bando diktuoti kitiems savo taisykles ...

...taip vel galima leistis i debatus, kad lietuviai tokie patys kiaules zverys ir banditai ... bet i uzsienius pirmiausiai isvaziuoja salies atmatos ... o tik paskui i kurortus traukia labiau isprususi liaudis...
pusbrolis i ispanija, Almerijos regiona isvaziavo, dar tada, kai lietuviai net negalvojo apie ta vieta ... puikiai ismoko ispaniskai ... zmona pagimde ten sunu ... buvo gerbiamas vietiniu ... kol nepradejo rinktis padugnes su Ez kalade ir vezt puse lietuvos bedarbiu ten ... patys pradejo reketuoti savus ir t.t. ... zmogus neapsikentes grizo atgal i lietuva ... as ten buvau nuvaziaves i svecius jau ant ribos ... ir vietiniu poziuri i mane pakeite tik giminyste su zmogumi kuri jie vertino ... i visus kitus jie jau ziurejo kaip i baisiausia kosmara ... tai kaip po to galima vertinti tokia rase ...
ziurim is kitos puses vaziuoji i ivairiausius kurortus kur apie tave nuomones dar nera susidare ... na tipo isvaziuoja zmones kurie turi babkiu ... siek tiek issilavine ... gal net neblogus darbus turi ... na trenkit man su keptuve per galva rusa is uz kilometro atskirsi ... ar ju rusiskoj statinej deguto daugiau nei kitu tautu ar kaip cia gaunasi ...
...aisku praktiskai tai negalioja burlentiajam, kaitioram ir panasiai ... sitie kiekvienoje tautoje jau savaime issiskiriancios asmenybes ir kadangi visus vienija vienas zodis tai nelieka prasmes dar skirstyti i nacijas ...
oi blin cia ir prirasiau ... galvele jau tikrai perkaito ... einu atvesiu. :?

P.S. o pacius zmones vertinu tikrai ne pagal tai kokiai jie rasei priklauso, o pagal pacio zmogaus poelgius ... vat ir arabai pasirodo geri zmones net ledu duoda, o kiti juos keikia ...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST Mantas 17 Kov 2005 22:07

Na pagaliau
mantasraila@yahoo.com
LTU12