Na Viktorai manau mano veidas tikrai pakankamai matosi ... ir uz niekeno as nesislapstau , nes manau, kad pakankamai daug cia besirenkanciu zmoniu mane pazysta, jei ne asmeniskai, tai bent jau "is matymo" ...
del to, kad jie vienas kita traukia tas tiesa ... bet man kaip tulam lietuviui ar tai buciau arabas ar gruzinas nuo tuo nei geriau nei silciau ... cia geriau jiems ... o tai kad tai super arogantiska tauta ta patvirtina ne vienas ... del rusu kita sneka ... as ir pats rasiau , kad yra tikrai sauniu zmoniu ... bet visomoje zmones kurie isvyksta is rusijos turi zveriskai daug chamiskumo ir netolerancijos kitu tautu atzvilgiu ... tas mane taip pat biesina ... kazkodel man nuvaziavus i kokia prancuzija ar ispanija net i galva nesove kodel tie debilai ispanai nekalba lietuviskai ... o juk turetu ... nes cia AS atvaziavau ... kaip tu tokius poelgius pateisinsi ? ... kaip pateisinsi tuos kurie gyvena po 15-20 metu lietuvoje ir nemoka lietuviskai ... ir nesiruosia mokytis ... nes jei grupeje yra trys lietuviai ir vienas rusas visi sneka rusiskai ... taip buna isimciu ... turiu viena drauga kuris visa gyvenima pragyvenes rusijoje lietuvoje prabuvo tik 6 men ir as su juo pakankamai laisvai susikalbedavau lietuviskai ...
...kaip pateisinsi dabartinius politinius ivykius, kai rusijos politikai sprenzia uz mus ka ateities lietuvos kartos galvos apie tai, kad Adamkus nevaziuoja i maskva ...
taip pasitaiko isimciu ... nekalbant apie paprastus rusijos gyventojus ...
taip jie nuosirdus ir ne su vienu teko bendrauti ... as apie tuos kurie garbina savo Didziaja tevyne, bet gyvena ne joje ... ir bando diktuoti kitiems savo taisykles ...
...taip vel galima leistis i debatus, kad lietuviai tokie patys kiaules zverys ir banditai ... bet i uzsienius pirmiausiai isvaziuoja salies atmatos ... o tik paskui i kurortus traukia labiau isprususi liaudis...
pusbrolis i ispanija, Almerijos regiona isvaziavo, dar tada, kai lietuviai net negalvojo apie ta vieta ... puikiai ismoko ispaniskai ... zmona pagimde ten sunu ... buvo gerbiamas vietiniu ... kol nepradejo rinktis padugnes su Ez kalade ir vezt puse lietuvos bedarbiu ten ... patys pradejo reketuoti savus ir t.t. ... zmogus neapsikentes grizo atgal i lietuva ... as ten buvau nuvaziaves i svecius jau ant ribos ... ir vietiniu poziuri i mane pakeite tik giminyste su zmogumi kuri jie vertino ... i visus kitus jie jau ziurejo kaip i baisiausia kosmara ... tai kaip po to galima vertinti tokia rase ...
ziurim is kitos puses vaziuoji i ivairiausius kurortus kur apie tave nuomones dar nera susidare ... na tipo isvaziuoja zmones kurie turi babkiu ... siek tiek issilavine ... gal net neblogus darbus turi ... na trenkit man su keptuve per galva rusa is uz kilometro atskirsi ... ar ju rusiskoj statinej deguto daugiau nei kitu tautu ar kaip cia gaunasi ...
...aisku praktiskai tai negalioja burlentiajam, kaitioram ir panasiai ... sitie kiekvienoje tautoje jau savaime issiskiriancios asmenybes ir kadangi visus vienija vienas zodis tai nelieka prasmes dar skirstyti i nacijas ...
oi blin cia ir prirasiau ... galvele jau tikrai perkaito ... einu atvesiu.
P.S. o pacius zmones vertinu tikrai ne pagal tai kokiai jie rasei priklauso, o pagal pacio zmogaus poelgius ... vat ir arabai pasirodo geri zmones net ledu duoda, o kiti juos keikia ...