|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Saulius LTU45 15 Bir 2009 11:25
Donaldas rašė:..... P.S. Gal kas buvo susilauzes shonkaulius? Kas per jausmas? Man stipriai suskauda kai nusikoseji, ar kaip nors nesekmingai sukruti, o shiaip visai pakenciama. ... 
Buvau du sonkaulius susilauzes, pakenciama nebuvo, buvo labai nepakenciama, ypac nuejus didelio reikalo. Pas traumatologus nueiti verta nebent tam, kad paziuretu kaip luzo. Jei tik skilo, kas panasu pagal pojucius, tai nieko negipsuoja, ramybe ir viskas. Man labai padejo sporto medikas, kuris po oda, kas kelios dienos suleisdavo Traumelio, kuris nuimdavo didesne skausmo dali ir siek tiek greitino gijima. Dar su lazeriu kazkiek gyde. Jei noresi pagalbos, tai tiki pas sportininku medikus ieskok, Kaune galeciau rekomenduoti. p.s.: jei turi gyvybes draudima, eik pas traumatologus ir del pazymos, gausi bapkiu.
-

Saulius LTU45
-
- Burės numeris: 45
-
Bobas32 15 Bir 2009 11:51
Inventorius geriausiai pasiteisino manau freeraidinis. Aš plaukiau su 85litrų WaveCultu + 5,3 side shoriniu wave ir po petraukos pasiėmiau 4,0 offshorine wave burę. Tiesiojoje neturėjau jokios kontrolės ir greičio. Visi lenkė kas norėjo, o aš kračiausi ir laukiau kada iš dantų pliombos išsikratys. Distancija buvo išmesta nedideliame gylyje, todėl visi nukritę momentaliai galėjo sustartuoti ir vėl lėkti, taigi klaidų reikšmė nebuvo labai skaudi. Galiu pasakyti tiek - kad ir mūsų lygyje, bet su grynu wave sunku slalomą plaukti. Aplamai wave inventorius šioje akvatorijoje nėra tinkamas.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
kestutisg 15 Bir 2009 12:03
Donaldas rašė:P.S. Gal kas buvo susilauzes shonkaulius? Kas per jausmas? Man stipriai suskauda kai nusikoseji, ar kaip nors nesekmingai sukruti, o shiaip visai pakenciama. Klausiu todel, kad pries pora metu buvau susilauzes peda, pas traumotologa nuejau tik po savaites - tas pareishke, kad kaulai jau susikabino kreivai, bet operuoti arba lauzyti ish naujo neverta 
pernai per atostogas buvau nusivozhes shonkauliais i gika, tai keleta dienu skaudejo labai ir visa laika, kvepavau mazhais gurkshneliais, nes giliai ikvepti negalejau. Po to bishki pasitaise, plaukiojau, po to vel buvo pablogejimas, kad net nuskausminanchius geriau. Gryzhes persishviechiau, buvo tik skilimas...  taip kad tau manau neluzhe k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
kalvis 15 Bir 2009 12:04
buvau susiskaldes sonkauli. irgi katapulta ir net nzn i ka trenkiausi ar i stieba ar gika. pozymiai buvo tokie patys kaip ir tau apie 2men. dar ziauriai skaudedavo jei susijuokdavau, tai taip komiskai atrodydavo,pradedi zvengt ir staigiai snukis persikreipia. nuo to laiko visada plaukiu su liemene, bent jau prie rugstesniu salygu. butum buves su liemene butum atsipirkes melyne ar poros minuciu paziaukciojimu. bet gi ne lygis... ane... 
-

kalvis
-
- Burės numeris: 646
Donaldas 15 Bir 2009 12:04
Saulius LTU45 rašė:p.s.: jei turi gyvybes draudima, eik pas traumatologus ir del pazymos, gausi bapkiu.
Dar vis tikiuosi, kad cia tik stiprus sumushimas.
-

Donaldas
-
kestutisg 15 Bir 2009 12:14
Dar truputi nesupratau vieno dalyko - ish manes uzh nameli nupleshe 90 Lt - 10% nuolaida=81, tachiau dabar pasizhiurejau kainorashti - 1 asmeniui turejo but 70 (-10%=63). Namelyje gyvenau vienas.
Mindaugai, gal gali ju ten paklausti? Ir jei padare klaida - tai atimk ish ju ta skirtuma ir panaudokite sekanchiu varzhybu priziniam ir deshreliu fondui.
k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer LTU2000 // +370 655 13374
-

kestutisg
-
Reiseris 15 Bir 2009 12:26
As isbandziau net tris lentas,didele 75 cm plocio ir maza 63 cm plocio SB slaloma ir Fanatic Bee "raketa 55 cm'',bures :pradejau takeluoti nuo 7,6,paskui 6,2 veliau ja pasitempiau per stieba,paskui dar pasitempiau,buvo jau gerai,bet sugalvojau maudytis su Bee raketa,tai per pertrauka issitraukiau Tamahawk'a 4,1 su 5 kemberiais.Tuo metu dave starta ir teko viena gonke suplaukti,Vejo truko,ir sarnyra buvau pasistates speedui,tai lekiau ant vieneto.Paskui,Kalvio patartas, sugalvojau uzsideti vawe vairiuka,nu kartu ir vawe 4,7 bure.Sis derinys tiko labiausiai,bet deja isbandyti jiegu distancijoi nepavyko,nes nespejau nei i viena starta. Tikejausi vel pertraukos ir triju plaukimu,kuriems jau buvau rimtai pasiruoses,suderines visa inventoriu.Be to dar sociai maudziausi.Labiausiai vykes komplektas buvo Manto SB 101 ir 6,2 reisine bure,deja lenta ateme po vieno plaukimo,o as kaip kerstaudamas neprisukau sarnyro,tuo padedamas Mantui uzbaigt SL sesija.Didieji musu slalomistai tikriausiai persistenge pirmais plaukimais naudodami max imanomas bures 7,3 ir 7,8 ir po pertraukos,jau neturejo jiegu,eme maudytis ir panasiai.Todel,jau kelinta karta pusiau veivas ir laimi,nes lekia gana greitai,o posukiuose nesimaudo.Mano akimis salygos buvo tikrai slalomines,tik buvom iprate plaukti prie silpnesniu Veju.Ir gana ilgoka distancija dare savo,netoks lenktynisis inventorius neatime tiek daug jiegu.As pats siandien vos pajudu,o prakirstas antakis ir sutinus akis,net galva spaudzia.Zalia raketa pakirto kojas,lyg buciau kokia fw plaukes. Iki kitu kartu slalome,pasitrenyruosim rimciau.
Dead Machine in progres ! ASaMeMas Reiseris LTU 789 Mob.nr.:+37069825408 skype : reiseriss Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures. Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
-

Reiseris
-
-
Fish-Bone 15 Bir 2009 12:32
Nors aš Ventainės (o gal būtų tikslingiau sakyti Mindaugų) slalome nedalyvavau, bet buvau atvykęs pastumdyti vandenį. Ventainėje pasirodžiau gal ~14val. Tada iškart ant kranto sutikau Bobą, Bull, Šarą (Try2Fly) ir Ernestą. Visų su nekantrumu klausiu - nūūū, kaip?! Ir visi ten pakraipo galvom, numoja ranka ir leidžia suprast, kad jau geriau eit alaus atsigert.. Tai nusprendžiau pats įsitikinti tuo. Ėmiau ką turiu Ventainėje mažiausio - 5,0 ir 102litrų TT. Apsirengiau, nusinešiau žaislus iki vandens ir taip kažkaip atrodo, kad vandenyje turėtų būti rūgštu.. Bet ką darysi - reik bandyt. Iš pradžių kaip visada teko ilgai vargti kol atradau stovėseną, tinkamą sąlygoms, kol sugebėjau kontroliuoti kur TT plaukia... Palakstydavau po kokią valandą, tada arbatėlės restorane, po karštu dušu ir vėl į vandenį. Ir kai jau visi susipakavo savo daiktus ir išvažiavo, man buvo visiškas komfortas su savo inventoriumi. Apie 16val Vėjas pasėdo iki 13m/s (gūsiai ~15) ir plaukdamas tolyn kairiu halsu bandžiau maksimaliai spausti gazą (kiek leido bumbulai), o grįždamas gaudydavau bangeles ir šokinėjau nuo jų - žiauriai fun. Plaukdamas tokiose kiek rūgštokose sąlygose labai pasidžiaugiau vos prieš porą dienų iš Cibo įsigytu šalmu. Jis šį savaitgalį atsipirko gal 5 kartus - pagrinde apsaugojo katapultų metu galvą trenkiantis į stiebą/burę, o vieną kartą nukritau žemiau lentos, o kadangi TT sveria varganus 6,8kg, tai jį vėjas pakėlė ir davė kantu man per galvą - tik išgirdau bumptelėjimą į šalmą. Jokio slausmo, jokio kraujo. Kaifas. Per freestyle savaitgalį @lake visi kalbėjo - reikia šalmo.. Galvojau kad perdeda. Bet dabar ir aš sakau - chebra, šalmas yra gerai! Vakare dar teko pagarauti nuostabių šašlykų, kuriuos galima įsigyti viename secret spot'e pakeliui į Ventainę... Senokai nieko tokio gardaus nebuvau valgęs! See ya in Ventainė 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
Vytasx 15 Bir 2009 12:43
Ezy...  Mano sarkazmelis yra priimamas uz tikra piniga.....Pabandysiu kitaip.... Zinoma kad sutinku, kad jei neturi tinkamo tom salygos inventoriaus ir nesi prates prie tokiu salygu, zinoma reikia ijungti ramybe ir dziaugtis ja. Ypac tai svarbu kai nuvyksti i Cabezo, Sotavento ar Maui. Sedi ramiai su ouzo, lankai botanikos sodus ir dziaugiesi pelikanais, kaip kiti varo... Vishkai sutinku su teiginiu kad varzybos nera tinkama vieta treniruotei, nes reikia laimeti. O jei negali laimeti - tai kam tada is viso plaukti. Todel geriausia tuo metu buti kitur - pvz virsuje minetose vietose. Atsiprasau uz nedalyvavima gonkese, nes suparolinau peda futbole, ir uz per akstyvu kalbejima eteryje, kuris yra buriuotojishkos neda...stozes simptomas.... 
-

Vytasx
-
- Burės numeris: 0
-
spoil 15 Bir 2009 13:10
Sukirtot visus saslykus  blin taip ir maniau kad kazka pamirsau, kad bus kepamas skanestas ar yra dar kas like ventainej, Cibas vakar atlankste siektiek gyka tai nebetaip basiai atrodo reiks ishbandyti 
LTU247
-

spoil
-
- Burės numeris: 247
Fish-Bone 15 Bir 2009 13:14
Ventainėje dar varo Bobas, Bull, Planktonas, berods dar vienas Julius ir dar kažkas... Vardų nebepamenu  P.S. Bobas kaip visada geriausiai moka apibendrinti viską Ventainėje. Paskutinis "auksinis pasakymas" po slalomo sesijos - tokios sąlygos net Ventainėje būna vos kelis kartus. Per savaitę 
LTU 1617 Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
-

Fish-Bone
- -
-
- Burės numeris: 1617
-
mindaugas41 15 Bir 2009 13:23
Man slalomas labai patiko. Salygos buvo puikios, tik reikejo pasirinkti teisinga inventoriu. Man buvo sunkiai suvokiama kaip chebra plauke su 7m2, kai man su 5,3m2 buvo pilnos akys. Jei buciau uzsidejes 4,7m2 ko gero buciau suplaukes dar greiciau, nes siame slalome pagrindinis uzdavinys buvo islaikyti kontrole. Inventoriaus teikiamu greicio galimybiu niekas neisnaudojo.Tiesiojoje tiek as, tiek kiti dalyviai galejo varyti daug greiciau, net ir su freeride lentomis ir wave buremis, bet nebelikdavo kontroles, todel visi kaip imanydami stengdavosi pristabdyti. Po pirmu 3 plaukimu nutariau paiskeisti 6,3 race bure i 5,3 onshore wave, ir man is karto pasidare lengviau. Juokinga tai , kad net 2 kartus nukrites prie zenklu, vis dar galejai laimeti plaukima, nes dauguma krisdavo daugiau. O siaip tai super varzybos. Tokiom salygom nesu plaukes jau labai seniai. Aciu organizatoriams. Tikiuosi sekanciose varzybose pamatysim daugiau "senosios gvardijos" atstovu.
iki pasimatymo Nidoje
41
-

mindaugas41
-
spoil 15 Bir 2009 13:26
vienu momentu tai tikrai uzdudolino kaip reikalas, maciau net kazkas nusieme bures ir vare surfa mariose, kas dar matyta nebuvo bent jau man 
LTU247
-

spoil
-
- Burės numeris: 247
Vertejas 15 Bir 2009 13:36
Vytasx rašė:Vishkai sutinku su teiginiu kad varzybos nera tinkama vieta treniruotei, nes reikia laimeti. O jei negali laimeti - tai kam tada is viso plaukti. Todel geriausia tuo metu buti kitur - pvz virsuje minetose vietose.
O aš visiškai su tamsta nesutinku. Dalyvauti reikia ne vien dėl pergalės, o ir dėl patirties - t.y. treniruotei. Nors šiandien taip pat skauda viską, turiu fanarą, sunkiai pasuku galvą ir lankstau kojas vistiek esu laimingas ir įgijau neįkainojamos patirties. Visų pirma tai pamačiau KAS yra varžybos ir KAIP plaukia kiti. Įsidemėjau daug smulkmenų iš vandens stebėdamas kitus, galėjau tinkamai įvertinti savo jėgas ir lygį (t.y. nei jėgų nei lygio neturėjimą  ). Dabar žinau kokiomis kryptimis reikia dirbti, žinau, kad man reikia šalmo ir liemenės, žinau, kad galėjau plaukti geriau ir net įtariu ko trūko tam. Kai tik galėsiu - dalyvausiu visose varžybose. Beje šiandien varau i Ventainę 
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
-

Vertejas
-
Try2Fly 15 Bir 2009 17:01
ezhys rašė:Ir kas dabar pasakys, kad mano pasirinkimas nedalyvauti, ivertinus turima inventoriu ir prognozes, yra neteisingas? 
Visi pasirinkimai yra teisingi, nepergyvenk:) Nors ivertinus mano turima inventoriu ir salygas ir tai kad as irgi nedalyvavau varzybose - visgi apturejau gera laika. Buvo geras savaitgalis socializavimuisi  Isgirdau ivairiu legendu is senuju vilku, geriau pazinau savo draugus, ir priartejau prie stichijos. Vien ko vertas pabuvimas karsciausioje iki siol mano bandytoje pirtyje, is kurios sokau ne i ekete - bet ant burlentes ir i marias! 
-

Try2Fly
-
- Burės numeris: 0
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|