EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

GPS Sailing LT

Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų.
Posts here all photos/ movies from surfing spots

Re: GPS Sailing LT

UNREAD_POST Ernest 09 Rgp 2008 19:16

Hebra. :D Jai rašom i šita tema tai šnekam konkrečiai. :)
Kol kas nėra gerai adaptuoto techniškai daikto Windsurfig speed salingui pas mus, tai jokie rekordai čia ne fiksuojami. :)
Kas deda savo rezultatus tai daro šiaip sau –dėl įdomumo.

Antra: Alga o prie ko čia (po Vandeni?) Taškas (ne visas trackas) su didžiausiu greičiu buvo dar kokie 20metru iki kranto (kur pagal įtarimą aš galėjau nušokt ant betonkes)

Trečia: Romai ne reike piktnaudžiauti mano gerumu, :) dalinsiu Trakus tada kada žinosiu kad rezultatas bus fiksuojamas ir jis bus to vertas. O dabar aš žinau tik – GPS Ekrane 55 kmh – Pagal tracka 54 šalia 49 ir 48 – gal šuolis po vėjui buvo o gal ir ne. Bet kokiu atveju tai permažai kad tiket kad tiesa.

Ketvirta: Nežinau kaip ten pas tave bet mano GPSsas jai ne krenti i Vandeni rodo viską labai grąžei, Elaike jokiu praradimu signalo per vidur ir jokiu bagu. Drevernoi žymiai sunkiau, vot ten tai čopas,(jai ne ligint su jura) o Elaike jo nėra galima sakyt.

Krabas: Fiksuot greiti Imtuve galima nors kiekviena sekunde. Ir parodyt savo MAX nors ir trumpa galima darant rezultatus Best 1 ot 2 seconds.
Tai Rodo tik tavo maksimumą, kur pvz tu galėjai varyt tik 20-30-50 metru. Šitie dalykai rodo tik šiaip, Maksimumą.
O Toliau daromi kiti skaičiavimai 250-500 metru.
Pagal Elaiko akvatorija gal 250 ir užtenka, priimt už tos akvatorijos rekordą.
Bet kokiu atveju Best 2 seconds – čia šiaip sau. Koks trumpas bet maksimalus pasekimas buvo.
Tai viskas čia gerai.

Romai, del tavo 77 :D aš nieko ne manau :) . Tu pats viską žinai. :)
Siūlau vis dėl to nesiparint niekam ir supirkt vis dėl to GT-31. :!: Kainos apie 500-600 lt bent jau pagal mano preliminari paieška. Manau iškart rezultatai taps aiškesnes. :)
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Romas 09 Rgp 2008 20:25

Kol kas nėra gerai adaptuoto techniškai daikto Windsurfig speed salingui pas mus, tai jokie rekordai čia ne fiksuojami. :)

Absoliucei adaptuoto niekada nebuvo niekada ir nebus, visuomet yra klaidos tikimybe. Neveltui kuriamos programos kurios analizuoja trakus ir mazina klaidos tikimybe.
Trečia: Romai ne reike piktnaudžiauti mano gerumu, :) dalinsiu Trakus tada kada žinosiu kad rezultatas bus fiksuojamas ir jis bus to vertas

Jei trakas paslaptis gal ji reiktu pasilaikyti sau su visais rezultatais ir netersti forumo?
Siūlau vis dėl to nesiparint niekam ir supirkt vis dėl to GT-31.

Pagrindinis GT-31 privalumas : patogi rezultatu perziura plaukimo metu ir didesnis fiksuojamo ekrane max greicio tikslumas. Kiek tai itakos trako tikslumaui laikas parodys. Bet kuriuo atveju jei aklai tikesim GPS parodymais greitai musim pasaulio rekordus tuom juokindami pasauli.
Vartotojo avataras
Romas

UNREAD_POST alga 09 Rgp 2008 21:16

Ketvirta: Nežinau kaip ten pas tave bet mano GPSsas jai ne krenti i Vandeni rodo viską labai grąžei, Elaike jokiu praradimu signalo per vidur ir jokiu bagu. Drevernoi žymiai sunkiau, vot ten tai čopas,(jai ne ligint su jura) o Elaike jo nėra galima sakyt.

A pažiūrėk savo tracke -- prie Mažiklės yra keletas staigių nušokimų į šoną, kaip, beje, ir prie Betonkės. Mano GPS'as taip pat elgiasi, kai būna po vandeniu, tik jis kartais nušoka ir 10 km :)

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST alga 09 Rgp 2008 21:22

Try2Fly rašė:O tai negi cia kosminiai greiciai?
Daba rekordas berods yra 49 mazgai?

Na, kai aš pats tik vos nevos pasiekiu 35 km/h, tai šių garbių vyrų patikimai demonstruojami 45 km/h atrodo oooi kokie kosminiai :-)
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST Ernest 09 Rgp 2008 23:02

Romas rašė:
Jei trakas paslaptis gal ji reiktu pasilaikyti sau su visais rezultatais ir netersti forumo?.

Romai. Gerbk prašau – aš jau buvau davęs tau Trakus be jokiu zaparkiu. Ir kaip tu sakei –Pirmas kas tai padare. Tai ne reiškę kad aš dabar dalinsiu Trakus na levo i na pravo. O dėt man kažką i forumą ar ne, i ŠI tema – Sorry mano asmeninis reikalas.
Kai bus vėl 60 -62 kmh vot tada aš tau duosiu VEL Trakus, ir analizuok iki pažaliavimo.
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Ernest 09 Rgp 2008 23:08

alga rašė:

A pažiūrėk savo tracke -- prie Mažiklės yra keletas staigių nušokimų į šoną, kaip, beje, ir prie Betonkės. Mano GPS'as taip pat elgiasi, kai būna po vandeniu, tik jis kartais nušoka ir 10 km :)

Albertas

Nu tai prie mažyle per posuki ir buvau krites. :) :) :)
O būtent prie Betonkes tik viena karta, :lol: bet ne esme. Tiek to. :)

Supratau jus hebra.
Supratau.
:)
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST kestutisg 10 Rgp 2008 09:59

blyn, chebra, ko jus chia kai kurie parinates? ideti yra rezultatai, tokie kokie yra, Romo labiau ishvalyti, Ernesto gal mazhiau ishvalyti. KOKS SKIRTUMAS? Vistiek chia nieks nebando ir net neverta bandyti sukurti koki nors standarta, gal vienam (pvz., man) dziaugsmas ishvis pamatyti kazhka virsh 50 kmh ant savo GPS, kitam reikia butinai viska ishanalizuoti, chia informacijai ir bendraminchiams, gal kazkada atsiras ju daugiau, susirinksime kokiame nors spote su flat'u ir darysime speeda, naudodami arba ta pati GPS arba su tais pachiais nustatymais.

O jei norite ish tikruju pasimatuoti - dekite savo rezultatus i www.gps-speedsurfing.com, ten yra ir standartai ir jusu idetus trackus turbut patikrins, ir kai atsirasite top10, visi draugishkai pasidziaugsime ir zhaliai pavydesime :) Tam reikia tik 43 mazgus ivaldyti :)

beje, panashu, kad ir tas saitas akceptina bug'us - vienas bichas "month top 10" sedi su 500 mazgu greichiu :)
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Romas 10 Rgp 2008 10:19

Galima prisiminti pora Ernesto citatu:
Jūs turit būt pasiruošę kad jūsų tracku paprašys padėt viešai, ar nusiust kitam žmogui patikrint.

Tai ne reiškę kad aš dabar dalinsiu Trakus na levo i na pravo.

Vartotojo avataras
Romas

UNREAD_POST Ernest 10 Rgp 2008 11:55

Romas rašė:Galima prisiminti pora Ernesto citatu:
Jūs turit būt pasiruošę kad jūsų tracku paprašys padėt viešai, ar nusiust kitam žmogui patikrint.

Tai ne reiškę kad aš dabar dalinsiu Trakus na levo i na pravo.

Romai, tu mane stebini ir stebini. :lol:
Aš jau rašęs kam sukurta tema forume. :)
Jai bus suinteresuotu žmonių, jai mes priimsime viena standartą, tam tikrus sprendimus kad iš vis pradėt fiksuot Greičius kaip LT SPEED Sailing tai tada kad užfiksuot rezultatą, kartu su Info dedam viešai Trakus.
Šuo metu čia grynas entuziazmas, kaip ir su fotkem.
Aš tiesiog pasidalinu savo info, ir aš buvau tau rodis, kad galiu duot Trakus, tu ne gali taip šnekėt kaip dabar šneki – Turėk sąžine.
Ir iš vis prisidek prie bandymo- kūrimo pozityvios aplinkos aplink Temos susieja su GPS LT.
Kiek lietuvoje buvo visokiu įdomu bandymu kažką užkurt, bet viskas sužlugdo patįs žmones savo apatija ir nuobodumu.
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Ernest 10 Rgp 2008 12:04

kestutisg rašė:blyn, chebra, ko jus chia kai kurie parinates? ideti yra rezultatai, tokie kokie yra, Romo labiau ishvalyti, Ernesto gal mazhiau ishvalyti. KOKS SKIRTUMAS? Vistiek chia nieks nebando ir net neverta bandyti sukurti koki nors standarta, gal vienam (pvz., man) dziaugsmas ishvis pamatyti kazhka virsh 50 kmh ant savo GPS, kitam reikia butinai viska ishanalizuoti, chia informacijai ir bendraminchiams, gal kazkada atsiras ju daugiau, susirinksime kokiame nors spote su flat'u ir darysime speeda, naudodami arba ta pati GPS arba su tais pachiais nustatymais.

O jei norite ish tikruju pasimatuoti - dekite savo rezultatus i http://www.gps-speedsurfing.com, ten yra ir standartai ir jusu idetus trackus turbut patikrins, ir kai atsirasite top10, visi draugishkai pasidziaugsime ir zhaliai pavydesime :) Tam reikia tik 43 mazgus ivaldyti :)

beje, panashu, kad ir tas saitas akceptina bug'us - vienas bichas "month top 10" sedi su 500 mazgu greichiu :)

Kestai viską tu teisingai sakai.
Esme tame kad konkuruot su http://www.gps-speedsurfing.com įskaitant LT sąlygos yra praktiškai ne realu.
Ir + man įdomu dalyvaut su tai žmonėmis kurios aš bent pora kartu per sezoną matau gyvai.
Yra slaptas noras turėt tiesiog kažką panašaus i LT SPEED Sailing arba GPS kaip norite galite vadint, kad butu įdomu, turi būt bent kažkokia konkurencija. Butu pastoviai kokiu 10žmonių butu jau visai kitai.
Bet ko toliau to daugiau įsitikinu kad tai ne realu :) ir dar daugiau- tai ne normalu. :)
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST kestutisg 10 Rgp 2008 13:40

Ernest rašė:Ir + man įdomu dalyvaut su tai žmonėmis kurios aš bent pora kartu per sezoną matau gyvai.
Yra slaptas noras turėt tiesiog kažką panašaus i LT SPEED Sailing arba GPS kaip norite galite vadint, kad butu įdomu, turi būt bent kažkokia konkurencija. Butu pastoviai kokiu 10žmonių butu jau visai kitai.
Bet ko toliau to daugiau įsitikinu kad tai ne realu :) ir dar daugiau- tai ne normalu. :)

Ernestai, Romai, kai bus geras W vejas, varom i Darbenus, ten manau yra gerai speeda daryti. Arba prie N vejo turetu buti gerai Angiriu tvenkinyje (Kedainiu raj), buvau apziureti pavasari, N krantas beveik shvarus ir neaukshtas. Nustatysime, kad GPS fiksuotu pvz., 5 sek max speeda ir varysime kas greichiau :) Paskui galesime bare dar praanalizuoti trackus :)
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Romas 10 Rgp 2008 16:10

Ir iš vis prisidek prie bandymo- kūrimo pozityvios aplinkos aplink Temos susieja su GPS LT.

Matai mes kurimo procesa suprantam labai skirtingai. As su GPS plaukioju nuo 2005m, po kiekvieno plaukimo analizuoju trakus. As galvoju kad turiu pakankama patyrima patarti pradedantiesems GPS turetojams. Mano pagrindinis pozityvus indelis buvo ir bus nedaleisti kad GPS paklaidos butu traktojamos kaip kazkokie rekordai.
Man yra keistas nenoras paviesinti savo trakus.Tai labai panasu i baime suzinoti tiesa. Jei mes nesidalinsim informasija/patyrimu tai sis forumas taip ir liks viesu apsispjaudymu.
Vartotojo avataras
Romas

UNREAD_POST Try2Fly 10 Rgp 2008 16:46

Smagu ziureti, matau baigiat rasti bendra kalba! :D
Vartotojo avataras
Try2Fly

UNREAD_POST Ernest 10 Rgp 2008 21:00

kestutisg rašė:
Ernest rašė:Ir + man įdomu dalyvaut su tai žmonėmis kurios aš bent pora kartu per sezoną matau gyvai.

Ernestai, Romai, kai bus geras W vejas, varom i Darbenus, ten manau yra gerai speeda daryti. Arba prie N vejo turetu buti gerai Angiriu tvenkinyje (Kedainiu raj), buvau apziureti pavasari, N krantas beveik shvarus ir neaukshtas. Nustatysime, kad GPS fiksuotu pvz., 5 sek max speeda ir varysime kas greichiau :) Paskui galesime bare dar praanalizuoti trackus :)

Kestai aš sutinku. :)
Davai darom. Svarbu kad butu vejas ir tada planuojam ir varom.
Aš nesu buves Darbenose ar Angiriu.
Super. :)
Aš kažkada net galvojau kad jai hebra susidomės tai galima butu daryt kažkokia pereinama priziuką ar dar ką nors, ne svarbu. :)
O Romas bus vyr Teisėjas, su patirtim. :)
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Ernest 10 Rgp 2008 21:01

Try2Fly rašė:Smagu ziureti, matau baigiat rasti bendra kalba! :D

Atskirais momentais mano mintis dar blogesnes. :D :lol:
Vartotojo avataras
Ernest

AnkstesnisKitas

Grįžti į Windsurfing Media