Sveiki, pagaliau pirmasis etapas vojažo per varžybas baigtas. Didysis Joninių savaitgalis - 4 dienų varžybos Nidoje (5 formulės ir 16 slalomo užplaukimų, deja ne visuose plaukimuose galėjau dalyvauti), tada dvi wave dienos Akinyje, tada pervažiavimas į Pavilostą ir dar 11 Formulės užplaukimų. Taigi, 9 dienos iš kurių plaukta 8. Rimtas reikalas.
Rezultatais pasigirti negaliu. Bet galiu pasigirti trofėjais. Audi lipdukas labai tiko ant mano Corollos kapoto. Ant kiekvieno žiedo galėčiau po galvą pasmeigti. Uldis LAT77 (pirmoje vietoje mano sąraše) ilgai džiaugėsi antrą kartą gimęs. Katapultavosi finišo linijoje tiesiog man ant nosies ir nebeturėjau kur dingti. Kažkokiu būdu tilpau tarp jo "kūno" ir jo inventoriaus.Formulės vairu pilnu greičiu kirtau jam palei veidą. Būtų su barzda - būčiau patrumpinęs. Antras saraše Bruno (LAT134). Du susidurimai su juo vieno užplaukimo metu. Vėliau tik jį pamatęs plaukiau į priešingą pusę. Trečias žiedas skirtas Preisui. Prie viršutinio ženklo susidūriau po savo gyvenimo starto. Niekada dar taip išlindęs nebuvau, ir pirmame dešimtuke nesikoviau dėl vietos prie pirmo ženklo. Burę išsikėliau tik iš antro karto ir buvo žiauriai pikta. Jeigu dar nebūtų Preiso dešinys halsas - jo galvą kabinčiau ant pirmojo Audi žiedo. Ketvirtam žiedui dar yra keli kandidatai. Bet vis dėlto jį skirsiu Deboichetui.
Super kelionė, bet per ilga kaip varžyboms, per daug įtempta kaip poilsiui. Pavaryta galima sakyti iš didžiosios raidės. Ir ne dėl rezultato, o dėl to - kaip jautiesi po visų gerų ir negerų startų. Likau patenkintas

Sekanti (Grand Vojaž II dalis) išvyka turėtų skambėti taip - į Suomijos BC - keltu į Suomiją, tada keltu iš Talino tiesiai į Gdanską ir į Lebą, tada atgal keltu ir važiuoti į BC Estiją. Ir po kokių 3 savaičių varžybų būtų galima parvažiuoti į Lietuvą

(Manau į Leba nevyksiu).
Baltic Cup'uose formulė - rimtas reikalas. Ne bailių užsiėmimas.