Vakar turejau darbo reikalu Elektros miestelyje, tai nutariau paskui apsukti ezera ir susipazinti su spotais.
Paskui kai GPS mane preciziskai nuvede darbo reikalais as pasitikinciais pirstais sumaigiau viena po kito eleiko spotu koordinates...
Naudojau prikabinta nuotrauka is Kaitu forumo "Spotai" nuorodos.....
Na ir ziurekime kur tos koordinates mane bande nuvesti:
Betonkes koordinates 54 55 00 N / 23 49 10 E veda i - Lampedziu karjera Kaune.....
Krumai 54 56 12 N / 23 52 02 E veda i - vieta kazkur netoli 9 Forto, palei Kauna... (netoli Megos)
Iskisulys 54 51 54 N / 23 50 14 E veda i - vieta tarp Lampedziu ir Garliavos palei Kauna..
Pievos - 54 53 16 N / 24 01 40 E veda i- Kauno Mariu Jacht Kluba...
Geros Koordinates :Na ir is auksciau matom:
54 53 16 N / 24 01 40 E veda i- Kauno Mariu Jacht Kluba54 55 00 N / 23 49 10 E veda i - Lampedziu karjera KauneNaujos ir geros Eleiko spotu koordinates:
Iskysulys N54*44.201' E24*40.439' Sunku privaziuoti su zema masina, neaisku buvo katras galas pusiasalio yra spotas, matesi privacios valdos zenklai.
Pievos N54*44.342' E24*40.699' Tobulas spotas privaziuoti patogu ir lengva, tvarkinga, gazonas... Slagbaumas mokamas, kuris beje buvo atidarytas.... ir pute nuostabus stiprus vejas tiesiai i kranta o as nieko neturejau

Na ir tikiuosi kad savininkai ar Xpro ar abjeji man atleis uz ivaziavima be ivaziavimo mokescio.
PS zemes kaina gretimame pusiasalyje 5000 uz ara, na pusiasaliukas 9.5ha... gal kas turi atliekamus 5 milijonus ?

Krumu spoto man nepasiseke rasti, o betonke lyg ir radau bet greiciausiai nea, ta kur radau tai buvo mokymosi aikstele (beje merga su M raide vos neivaziavo i mane, vienintele kita masina visoj aikstelej... pasijauciau labai jau nesaugiai

) Salia pat betoninis takas i ezera, bet nepanasu i nuotrauka kuri imesta spotu puslapyje.
Taipogi reiktu pamineti kad mano koordinates labai artimai sutampa su Alberto seniau paminetomis, tik jis naudojo kitokia laipsniu/minuciu/sekundziu sistema, tad nors skaiciai ir skiriasi bet atveda i beveik ta pati taska.