EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Kodel pradejai buriuoti ?

Kalbam apie viską / let's talk about something

Kodel pradejai buriuoti ?

Sheima ar gimines uzsiiminejo tuo ir tu susidomejai
37
28%
Draugai parode ir patiko
44
33%
Pamatei per TV ar ishgirdai per Radija ir nusprendei pameginti
4
3%
Perskaitei straipsni laikrashti, zurnale ar internete
4
3%
Kita (jei nesudetinga nurodykite temoj)
44
33%

Viso balsų : 133

UNREAD_POST Algirtas 04 Spa 2007 09:05

nes gyvenant nidoj nelabai buvo daugiau ka veikti.. tai aplinka kalta kad pradejau :D
Algirtas

UNREAD_POST tomka 04 Spa 2007 09:07

Pradejau tai gal 14 metu, atostogaudamas Dzukijoje prie ezero. Tevo bendradarbis turejo triju daliu mustanga (kuris pastoviai leisdavo vandeni). Pamaciau kaip jis buriuoja ir uzsidegiau ismokti....po keleto dienu maudyniu pradejau "plaukti", bet tada tai atrode didelis zygdarbis. Po to dar vienos vasaros atostogos 10 d. plaukiojimo, po to paauglyste, mokslai, tuscios kisenes ... seima, darbai ir taip 15 metu pertrauka. Bet pernai: nuosavas inventorius, galimybe plaukioti; siemet tik vienas galvoje - glisas, glisas, glisas.................. :D
tomka

UNREAD_POST CHloras 04 Spa 2007 09:23

Pries 10 metu draugas sako varom, nu ir nuvarem (inventorius buvo jo brolio, o brolis tuo metu jau turejo britva, taip kad ir burlente tuo metu jau buvo laabai moderni (tiesa iki musu invazijos)). Plaukiojom Trakuose prie pirso, laukem kada puuuus, begdavom is paskaitu. Noras ismokti buvo toks didelis, kad su slapiu vasariniu hidrokostiumu varem iki spalio pabaigos, pemelusiomis lupomis. Veliau kaip ir daugelis cia rasiusiuju, su didelem pertraukom pasiturksdavau karts nuo karto, o pastaruoju metu nusprendziau, kad reikia jemti reikala uz ragu.
CHloras_138
Vartotojo avataras
CHloras

Burės numeris: 138

UNREAD_POST bratkis 04 Spa 2007 10:18

Kazkaip netikros tos jusu istorijos ...

O man buvo taip : :)
As norejau buti KIETS :) tipo beach-boys ...
apsimoviau draugelio vasarini hidriaka ... nuvariau i papludimi .. su lenta ... bet kadangi vejo nelabai buvo tai prikabinau nerealiai geru mergu ...
Kabinimo budas nepasiteisino 100 % ... vedziau ...
Zmona pripirko kalnus race buriu ir isgrudo mane tobulinti pavejinio posukio i Lazdininkus (Darbenu tvenkinuks prie Sventosios) .. toliau nuo juros ... Kadangi zmona irgi norejo tokio nerealau hidriako tai labai greitai jau iranga nebepasidalijom ... Greitai, greitai ja padariau nescia :) ... ir vienas tobulinau pavejini posuki ... :)... norint megautis veju teko nestuma pakartoti ... Zmona suprato, kad taip gali ir name vietos neuztekti nuo vaiku ... nupirko man wave lentike ... :) tai kaip sakant gristu chebryte as vel i pajuri ... tik dabar daugiau rupes backloop'as nei kokia blonde ... nes namuose nuo moteru demesio silpna darosi :) ...
bratkis

UNREAD_POST Need4wind 04 Spa 2007 10:25

Pries 12 metu prie Dusios draugas buvo atsivezes tokia lenta - drozta vieno Dedes auksarankio :) kadangi nepute,inventorius kaip ir buvo nenaudojamas, emiau murkdytis..draugams krante buvo laaabai linksma aisku, bet po 2 dienu netgi pavyko siaip ne taip iskelti bure. Nors kiek pamenu, mokytis su ta lentute buvo oj kaip nelengva :wink: Tuo viskas tam kartui ir pasibaige. Praejus 5 metams (nepamenu kaip sugalvojome) vaziuodavom su draugais i Traku jachtkluba nuomotis kazkokia seno tipo "lenta-duris". Su jomis ir pramokau. Tada seke vienkartiniai pasiplaukiojimai su draugu inventoriumi (apie glisa aisku nebuvo net minties, bet vistiek vis giliau klimpau i liuna). Pamazu pribrendau savo inventoriaus pirkimui, bet viena ziema su kalnu slidemis susitraumavau stubura, tad porai metu teko pamirsti pomegius, tik kazkur giliai dar ruseno vilties kibirkstele...Taigi 2 metai darbo su savimi (laime, kad radau zmogu, man padejusi vel grizti ir reabilituotis), ir si vidurvasari norai pagaliau issipilde! Turiu savo inventoriu, pirmieji cainikiski glisai ir, aisku, kaskart didejanti priklausomybe :shock:
Vartotojo avataras
Need4wind

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Rasius321 04 Spa 2007 11:03

Prasidėjo nuo to, kad tėvuko darbas (Geologijos tarnyba) įsigijo sporto ir turizmo inventoriaus, tame tarpe ir Mustangą. Aš ir tėvukas buvom pimieji užlipę ant jo. Man gal 14 dar nebuvo - nepamenu. Tai nuo to laiko visokiose kūdrose, Galvėje, per vasarą karts nuo karto paburiuodavom. Kol galiausiai, prieš 6m, kai mane pametė merga, pasidovanojau sau normalų komplektą - HiFly slalominę 145ltr ir Simmer CyberRace 7m2 (Keistas priežąsties-pasekmės ryšys, ane? Jei atvirkščiai būtų, tai lyg ir normalu...).
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST kestutisg 04 Spa 2007 13:53

bratkis rašė: norint megautis veju teko nestuma pakartoti ...

ROFL :lol: jei su mergina/zmona nebepasidalini inventoriaus, sprendimas yr :lol: Galetum parashyt straipsni i kokia Panele "nori pasigauti bicha ir efektyviai pasidaryti vaika - nupirk burlente, o po to - atimk "

Gerai, kad mano drauge dar taip naglai nesielgia :D
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST redule 04 Spa 2007 14:52

:oops: supratau kad as nagla...
nes atemiau naujai pirkta bure is vaikino (nors ir pati turiu nauja), bet ana man pasirode geresne...

o pradejau... pradejau nuo to kad metus laiko sedejauir ziurejau i plaukiancius ir i varzybas, o siemet pagalvojau, kad nusibodo. ir as noriu niu taip ir prasidejo...
;)
Vartotojo avataras
redule

UNREAD_POST bratkis 04 Spa 2007 16:05

vyras paskaitys mano geras idejas ir ziurek jau ir vel teks sedeti ant kranto :) bet yra ir kontra veiksmai : pirkti nauja zaisla vyrui :) ner padeties be iseities :)
bratkis

UNREAD_POST CHloras 04 Spa 2007 16:30

bratkis rašė:Kazkaip netikros tos jusu istorijos ...

O man buvo taip : :)
As norejau buti KIETS :) tipo beach-boys ...
apsimoviau draugelio vasarini hidriaka ... nuvariau i papludimi .. su lenta ... bet kadangi vejo nelabai buvo tai prikabinau nerealiai geru mergu ...
Kabinimo budas nepasiteisino 100 % ... vedziau ...
Zmona pripirko kalnus race buriu ir isgrudo mane tobulinti pavejinio posukio i Lazdininkus (Darbenu tvenkinuks prie Sventosios) .. toliau nuo juros ... Kadangi zmona irgi norejo tokio nerealau hidriako tai labai greitai jau iranga nebepasidalijom ... Greitai, greitai ja padariau nescia :) ... ir vienas tobulinau pavejini posuki ... :)... norint megautis veju teko nestuma pakartoti ... Zmona suprato, kad taip gali ir name vietos neuztekti nuo vaiku ... nupirko man wave lentike ... :) tai kaip sakant gristu chebryte as vel i pajuri ... tik dabar daugiau rupes backloop'as nei kokia blonde ... nes namuose nuo moteru demesio silpna darosi :) ...

HA HA HA !!! GERAS ! :)
CHloras_138
Vartotojo avataras
CHloras

UNREAD_POST alga 04 Spa 2007 21:33

Rasius321 rašė:Kol galiausiai, prieš 6m, kai mane pametė merga, pasidovanojau sau normalų komplektą - HiFly slalominę 145ltr ir Simmer CyberRace 7m2 (Keistas priežąsties-pasekmės ryšys, ane? Jei atvirkščiai būtų, tai lyg ir normalu...).

Kai Rasių pametė merga, jam reikėjo kompanjono buriavimui, tai jis visus iš eilės draugus statė ant savo tėvuko Mustango. Po pat pirmo bandymo nusipirkau sau Mustangą iš „Alio reklamos“ už 250 Lt. Kitą pavasarį Mustango šarnyras davė dūbo, o aš pas barzdotą dėdę palikau mėnesio algą. Bet tai neatsako į klausimą "kodėl", ar ne? Nes nėr atsakymo, kaip ir nėr atsakymo, kodėl myli savo vaikus. Myli ir tiek.
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST sigiakas 04 Spa 2007 21:49

ilgai ilgai svajojau ir pagaliau plaukiu :)
Vartotojo avataras
sigiakas

UNREAD_POST Zanas346 04 Spa 2007 22:06

reiskia buvo taip: senais senais laikais, pries turbut kokius 20metu, gavau kazkoki rusiska zurnala, kuriame buvo instrukcija, kaip paciam pasigaminti burlente. buvo visi breziniai ir smulkus aprasymai. nusipirkti gatava buvo be sansu. noras buvo didziulis, bet susiduriau su problema- reikalingu medziagu gamybai neimanoma buvo is kur nors gauti. taip zydra svajone ir liko neigyvendinta. taciau brezinukas liko atmintyje :)
pries pora metu pabandziau issinuomoti burlente - galvoju pabandysiu. Kad burlentei reikia vejo, tada dar nezinojau :-) bandziau plaukti prie 0m/s. parvilko su valtimi... :D bet ideja nenumire. praeitais metais internete uzkliuvo burlenciu mokyklele elektrenuose. ten geri zmones iskart pastate ant koju- tada jau supratau, kad tai yra tai, ko reikia. dabar nebezinau, ar dziaugtis, ar verkti, nes priklausomybe jau nebekontroliuojama :D
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

UNREAD_POST CHloras 05 Spa 2007 00:20

Blemba paskaicius vaizdelis susidaro kaip kokiam priklausomybiu gydymo rebilitacijos centre.
Visi pasakojasi savo "bedas" ir matosi, kad visi iki vieno ligoniai narkomanai.... ;)
CHloras_138
Vartotojo avataras
CHloras

UNREAD_POST Zanas346 05 Spa 2007 08:41

CHloras rašė:Blemba paskaicius vaizdelis susidaro kaip kokiam priklausomybiu gydymo rebilitacijos centre.
Visi pasakojasi savo "bedas" ir matosi, kad visi iki vieno ligoniai narkomanai.... ;)

Ar ne toks pat pats esi? :-)

kaip sakoma: as tai turiu valios - noriu ir geriu :-)
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams