|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Tomas 08 Kov 2005 11:12
... pastebejimas,
auto yra ivaizdio dalis, gal pas mus Lietuvoje, tai nera dar taip tiksliai susipozicionave, nes kainos yra kituose matmenyse nei vakarineje ES, bet vistiek daug ka pasako, tai nebutinai nauja masima, bet ir pagyvenusi turi zinute savyje, kaip zmogus save mato.
del ilgakoju salia auto parodose, tai cia yra ==========> tiesiai i taska, jei vairuotojas nori patikti let's say sexy moterims, tai jam tiesiai ir parodo, kad tu tada busi rimtas vyras, jei vazinesi sia masina.
ir jeigu grazus vyrukai reklamuotu tas masinas, nu fu...k, galvotum, kad tai gejams produktas::)) arba masina moterims ir jeigu vyras ja vazines, moterys galvos, grazi masina, bet ka tas bicas ten veikia.
o del vyrisku smegenu susijusiu su jutimais, tai bukim biedni, bet teisingi...
yra geras juokas:
moteriska smegenu lastele pateko i vysirkas smegenis, vaiksto, slampineje po placias erdves, o ten nei gyvos dvasios,
kazkur kampe pamato viena pridususia smegenu lastele lendancia is nezinia kur, o ta ir sako - ei, ka tu cia veiki!? visa tusofke 1 aukste.
ir shi forumo dalis pavadinimu: (":)") tai puikiai irodo, 5000 skaite tik kelione i Egipta, bet ir tai ne per 2 savates, o per 3 menesius!
Tomas
-

Tomas
-
Efca 374 08 Kov 2005 11:47
Man tai labiausiai patinka tos mašinų reklamos kuriose rodo kiek į jas galima visko prikišti, patogiai prikrauti ir be vargo išimti  . Man visiškai po...i, ar ta mašina sexy ar ne sexy, man patinka pigios, ištvermingos 12-17 metų senumo mašinos kurių kaina nusipirkus, 5 metus pavažinėjus ir paskui pardavus pasikeičia tik kokiais 2 tūkstančiais litų, o modelį dažniausiai renkuosi tokį kurio nereikia remontuoti vos tik kas nors sugenda, ir kai servisan reikia tempti tik tada kai jau nebevažiuoja  , tuo man ir patinka dabartinė, kai nusipirkau priekiniai amortikai buvo nudvėsę, pravažiavau 60 tūkstančių ir taip ir neprisiruošiau pakeisti, matyt ir nekeisiu. vienam cilindre kompresija 23, kituose po 27, na ir kas iki -20 užsivedu, o kas 3 tūkst įpilti po litrą tepalo pigiau negu daryti kapitalinį. Taigi kai išdėsčiau kriterijus pagal kuriuos aš renkuosi automobilį nenorėčiau, kad kas nors manytų, kad man reikia sexy ar kad man reikia to kurį reklamuoja mergiotės (tik ar jos patrauklios būtent man, tai dar atskiras klausimas) ir tam kad aš susivokčiau esantis vyru man nereikia ferario. Tipinis pavyzdys: prie ginklų parduotuvės privažiuoja bangininis mersas, iš jo išlipa chilas mažas bičas, mes stovim rūkom ir tarpusavyje nusprendžiam: jis pirks dyyydelįįį pistoletą, bičas išena, užeinam ir klausiam: ką tas pirko? atsakymas DYDELĮ Smithwessono revolverį  . Tai va tam bičui reikia kažko papildomai, kad pasijusti vyru.
Tarp kitko aš savo mašiną plaunu tik kartą per metus t.y. balandžio pabaigoje.
-

Efca 374
-
- Burės numeris: 374
-
Irmantas 08 Kov 2005 12:12
As irgi plovyklose neislaidauju
- Prikabinti failai
-

- sausis106.jpg (0 Baitų) Peržiūrėta 7325 kartus(ų)
LTU 666 8 685 33760
-

Irmantas
-
Tomas 08 Kov 2005 12:17
na jei tokie maladecai,
tai kiek zinau sveikiausia masinai yra druskos tirpalas.
ypac populiaru JAV prie didziuju ezeru, 5 metu masina, kojos kiaurai kilimeli islenda:)
Tomas
-

Tomas
-
avantmov 08 Kov 2005 13:03
kazkaip pas vejagalvius su inventorium geresni reikaliukai,nei su tackom:prie leiko --vieni tik ir bazarai ,kokia mano,kokia tavo new board ar kite..manau,neadekvaciai isleidziama pinigu lietuvoj tiems reikalams,is cia ir visos isvados...
gryzau,pravaziaves 5 valstybes ir smirdanciu,neplautu tacku nesimate,be abejo ir nuo oro salygu tai priklauso,ir nuo socialiniu dalyku...o lietuvoj
paziurekit kokios musu kekes tvarkingos ir dailios...negi mes...
bet ,aisku,kiekvienam savo..
o vat tokios lenkijos supermarkete biciukas(ne ilgakoje) atidares visus kia dzipuko dangcius atsakinejo i visus praeiviu klausimus,ko nera pas mus...
taip ,kad del zydrumo nuomone neteisinga
-
avantmov
-
Tomas 08 Kov 2005 13:30
Lietuvoje pacioje kaip valstybeje yra marketingo problemos, nes jei nori turistus patraukti i sali turi buti matoma ir patraukli ne tik postsovietines egzotikos megejams, bet tai kita tema... tame tarpe kaip atrodo gatves ir masinos irgi turi itakos pacios salies ivaiziui, net lebai...
burlentese manau jei buciau naudingas galeciau prisideti prie Railos komandos, nes patraukti sponsorius reikia buti matomiems, artimausias pavyzdys Juru muziejus, ir vanduo ir kt, o sponsoriu pakankmai daug turi, taip ir LBA manau padirbejus su viesaisiais rysiais, kad periodiskai straipsniai, reportazai apie si sporta pasirodytu visai turi galimybiu pakabinti jei ne alaus tai kokias kitas, kad ir sveiko maisto, laisvalaikio .... kompanijas ir taip gerinti burlenciu infrakstrukura Lietuvoje.
siaip geriausias viesuju rysiu pavyzdys yra Druskininkai, per 3 metus tapo geidziama polisio vieta, ziema net geresne nei Palanga!
jei Mantai, kils kokiu minciu rasyk: info@marketingas.lt
Tomas
-

Tomas
-
Keke 08 Kov 2005 14:34
Efka, jei neturetum savu trukumu, nebutu taip malonu pastebeti kitu zmoniu ydas.
Kiekvienas zmogus turi kazka savito ir ishskirtinio...ir kiekvienam patinka savas poziuris i gyvenima...
Taciau bet kuris is musu turi ir trukumu, kuriuos taipogi savaip dangstom -vieni perka krutas tackas, dideles pushkas ir tt.. dar kiti bando irodineti savo ishskirtinuma zemindami kitus. Jei nenori - nepirk, nenori - nevalgyk, neziurek, neskaityk, nekalbek ir tt... juk niekas nieko neprievartauja...
Konfliktas su aplinka - prie gero nepriveda. Taip kad linkiu diplomatijos, kantrybes ir ramybes atsirenkant pela nuo grudo.
-

Keke
-
Efca 374 08 Kov 2005 14:40
Tomas rašė:na jei tokie maladecai, tai kiek zinau sveikiausia masinai yra druskos tirpalas.
ypac populiaru JAV prie didziuju ezeru, 5 metu masina, kojos kiaurai kilimeli islenda:)
Tomai, jei turi problemų su mašinos dugnu, pasitiesk po kojom fanieros lapą, ji druskos nebijo. Aš savo žiguliuke tokį metodą naudojau, pasiteisino  . Tik per balas lėčiau važiuoti reikia.
-

Efca 374
-
-
Efca 374 08 Kov 2005 15:03
Aha, aš irgi turiu trūkumų: esu storas, neturiu babkių krūtai mašinai, dar esu tinginys ir apsileidėlis, bet svarbiausia, kad man laaabai patinka konfliktuoti su aplinka, ir nieko čia nepadarysi matyt paaugliškas maištas taip ir nepasibaigė, o gal vaikystėje per mažai lupo, o gal per daug? O gal per daug sočiai šėrė, o gal mokykloje mokytojai nesuprato, o gal klasiokai negeri buvo, o gal tarybinė sistema kalta, o gal aš save laikau per daug protingu, o gal man trūksta kelių šulų....
Keke, tai kad konfliktas su aplinka prie nieko gero nepriveda aš ir pats, patikėk, labai gerai žinau. Bet, žinok, lakstymas su britva irgi galų gale tuo pačiu baigsis  . Taigi kaip matai kiekvienam savas extrymas.
Ir dar: nežeminau, nežeminu ir nesiruošiu nieko žeminti. Jei kas mano kokius nors pasisakymus suprato kaip pažeminimą, ar įžeidimą savo adresu, atsiprašau, o kam atsiprašau neužtenka tą galėsiu kada alum pavaišinti 
-

Efca 374
-
-
Tomas 08 Kov 2005 15:09
Keke rašė:Efka, jei neturetum savu trukumu, nebutu taip malonu pastebeti kitu zmoniu ydas. Kiekvienas zmogus turi kazka savito ir ishskirtinio...ir kiekvienam patinka savas poziuris i gyvenima... Taciau bet kuris is musu turi ir trukumu, kuriuos taipogi savaip dangstom -vieni perka krutas tackas, dideles pushkas ir tt.. dar kiti bando irodineti savo ishskirtinuma zemindami kitus. Jei nenori - nepirk, nenori - nevalgyk, neziurek, neskaityk, nekalbek ir tt... juk niekas nieko neprievartauja... Konfliktas su aplinka - prie gero nepriveda. Taip kad linkiu diplomatijos, kantrybes ir ramybes atsirenkant pela nuo grudo.
skamba kaip Kaledinis palinkejimas su daug tiesos,
shaunu, nesi islepusi 
Tomas
-

Tomas
-
laser 08 Kov 2005 15:11
Nu rudziu nesimato.
-

laser
-
- Burės numeris: 0
Tomas 08 Kov 2005 15:13
Efca 374 rašė:Aha, aš irgi turiu trūkumų: esu storas, neturiu babkių krūtai mašinai, dar esu tinginys ir apsileidėlis, bet svarbiausia, kad man laaabai patinka konfliktuoti su aplinka, ir nieko čia nepadarysi matyt paaugliškas maištas taip ir nepasibaigė, o gal vaikystėje per mažai lupo, o gal per daug? O gal per daug sočiai šėrė, o gal mokykloje mokytojai nesuprato, o gal klasiokai negeri buvo, o gal tarybinė sistema kalta, o gal aš save laikau per daug protingu, o gal man trūksta kelių šulų.... Keke, tai kad konfliktas su aplinka prie nieko gero nepriveda aš ir pats, patikėk, labai gerai žinau. Bet, žinok, lakstymas su britva irgi galų gale tuo pačiu baigsis  . Taigi kaip matai kiekvienam savas extrymas. Ir dar: nežeminau, nežeminu ir nesiruošiu nieko žeminti. Jei kas mano kokius nors pasisakymus suprato kaip pažeminimą, ar įžeidimą savo adresu, atsiprašau, o kam atsiprašau neužtenka tą galėsiu kada alum pavaišinti 
Efka, tu mane izeidei 20 kartu,
is taves deze alaus, bet kadangi as iki jo dar nepriaugau, uzteks dezes gubernijos giros.
taigi kai susikiksime prie balos .... as atsivesiu traskuciu.
na o jei rimtai, tai as irgi noriu atsiprasyti jei ka izeidziau, arba ko dar nepasveikinau su Tar....ine MOTERS diena. Sveikinu.
Tomas
-

Tomas
-
Tomas 08 Kov 2005 15:18
laser rašė:ypac populiaru JAV prie didziuju ezeru, 5 metu masina, kojos kiaurai kilimeli islenda:) _________________ Tomas .;.;.;.
O kodel ? Tik ka atvaziavo mano auto is Mineapolio ( kazkur netoli ezeru lygtai ?) Nu rudziu nesimato.
taisyta buvo????
nes kitaip gali buti kad seimininkas plaudavo daznai arba kazkuo istepes buvo, bent jau Cleavlende, tai tokiu masinu prisiziurejau kokiu nei Tornonte, nei New Yorke nemaciau.
Tomas
-

Tomas
-
Efca 374 08 Kov 2005 15:21
Nu tu Tomai ir zlapamiatnas, visus atsimeni ir suskaičiuoji  Būk geras, įmesk įžeidimų sąrašiuką (gali ir į PM-ą jei nenori viešai) žinosiu kur taisytis, nes je tave šitiek kartų įžeidžiau, tai baisu pagalvoti kiek kartų kitus 
-

Efca 374
-
-
laser 08 Kov 2005 15:30
taisyta buvo????
nes kitaip gali buti kad seimininkas plaudavo daznai arba kazkuo istepes buvo, bent jau Cleavlende, tai tokiu masinu prisiziurejau kokiu nei Tornonte, nei New Yorke nemaciau.
-

laser
-
- Burės numeris: 0
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
|
|