Keke rašė:dar neishsirinkau... vis dar tikiuosi konsultaciju, bet vis niekas taip ir nepakonsultuoja...
as juk visai zalia jusu world'e - taip kad North'as ar "south'as" - man nieko nesako... o gaila...

jeigu daryti easy rinkimasi, tai geriausiai pagal patikusi pavadinima, jei Northas neskamba, gal:
1. Cabrina!
2. RRD!
3. Airrush!
kuris geriausiai skamba?
nes su visais plaukia ir labai netgi panasiai, tik skirtingose vietose inkarus ismeta, po druzbe:)
OI GAUSIU dabar:))) tipo koki cia s... mali is pardavimu departamentu, is mano skurdzios kaitavimo mokinimosi patirties ir ivairiu testu skaitymo: kad pajausti 1 metais, kuris kaitas ryskiai geresnis, jeigu renkiesi tu paciu metu laidos, tai reikia jau zinoti ko nori, nors gal tos pagalbines technikos ir padeda, bet fu.k, nei vienas is PARDAVEJU, kiek beprovokuociau atvirai kortu neismeta, tik tyliai uzspaude i kampa i ausi kai kurie pasako, kad to tai sh..., o mano tai va dela takoje.... free raide vertinti inventoriu yra sunkiau nei kaip burlenciu varzybose, kur yra logine seka ir nera subjektyvaus grozio supratimo! todel kaita issirinkti yra sunkiau nei burlentes inventoriu, ir dazniausiai ji perka PO DRUZBE is ko perka kita inventoriu nes kainos neskelbiamos, bet panasios:)))
laukiu kritiskos nuomones siuo klausimu, net labai, nes gal kokia tikra tiesa islys apie kaitus, kuri iki siuos nebuvo aiski.
jeigu paziureti i burlentes, tai daugelis inventoriu komplektuojasi bent is 2 atstovu, o siaip ir is 3 daznai. cia jau kainos, ivaizdio, kokybes, varzybu/testu rezultatu reikalas. pvz mano lenta is airrush atstovo, gikas trapecijos - cabrina atstovaujancios kompanijos produktas, bure stiebas RRD atstovaujancio ofiso. ir negaliu pasakyti, kad kitaip plauktusi man jei plaukciau su kitu inventoriumi, siaip bure, stieba, gika lengvai galeciau i kitos kompanijos inventoriu keisti, va su lenta, tai man tas piesto zmogeliuko inventorius formulese patinka ir tiek, cia jau prisirisimas gaunasi.
TARPINE YRA SVARBIAUSIAS DALYKAS IR JOS IGUZIAI bent jau lygiaverciame inventoriuje!