EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

X PRO sporto stovykla...

Kalbam apie viską / let's talk about something

UNREAD_POST Gaudas 22 Geg 2006 14:59

Nu va..............ir man pasidare aisku, kas yra kas.
Man tai visiskai suprantama, kad reikia susimoket uz viska, ir nesvarbu kam, svarbu tik, kad kaina atitiktu paslaugu kokybe.
Puiku, kad yra kur nuvaziuot, pasimokyt.
Nesuprantu konflikto prasmes.
Daugiau tolerancijos, ponai!
ateis vejas ir i musu kiema
Gaudas

UNREAD_POST donacio 22 Geg 2006 17:05

tamulis rase: [quote="Andrius 129"]DONDZUANACIO - UZSI...SK

Ach tu nepraustaburni.. Jei mane pravardziuosi donzuanacijum, tada as tave vadinsiu SUSLIKU... sutariam? :lol:
Jei nepatinka mano pasisakymai, tiesiog ignoruok juos. Bet nesiridenk iki uzgauliojimu lygmens! Nes nezinia kuom tai gali baigtis..

Del x-pro metodu.. Teko girdeti dar viena seno vilko (supraskit seno buriuotojo) nuomone ir kartu klausima:

"- Ar tie vyrukai isvis kur nors investuoja..? Ar tik spaudzia pliusa is kiekvieno imanomo menkniekio.."

Mano nepasitenkinimas ju verslo vykdymo metodais paremtas ilgamete zaidimo i vienus vartus patirtim. Neskaidri pardavimu politika, akiu dumimas, piktnaudziavimas mano kaip pirkejo pasitikejimu... ir dabar kaip matau slagbaumu statymas, grioviu kasimas, personu non grata skelbimas.. Jokio padorumo..
Visa tai lyg ir kentei ilga laika, nes kazkaip pas mus nepriimta draugams teisiai i akis tokius kaltinimus rezti.. Taciau turbut as kazkaip iskreiptai dalykus matau, nes geriausia ka sugalvojau padaryt, kad bent kazkaip pagelbet tiems vyrams atsitiest is purvo balos - tai rezt tiesa i akis ir dar viesai!
Arni ir Dariau, perzvelkite prasau savo verslo strategijas ir pabandykit pagaliau suprast tikraja verslininko paskirti ir vieta visuomenej zvelgiant labiau is zmogisku ir biciulisku poziciju, nei vien tik matyti ji kaip buda pasipelnyti! Ir zinokit - draugyste uz pinigus neimanoma :wink: Kaip kitaip as tureciau suprasti jusu pareiskima: "- kas neperka is musu, tas mums nedraugas????"
Ilgainiui bet kuriam doram ir saziningam zmogui tos vertelkavimo technologijos isigrysta.. Ir jeigu jus nekeisite nieko, tai tik laiko klausimas, kada nuo jusu panores nusigrezti ir tie, kurie siandien prisiekineja meilej ir zavisi jusu "geriausiu" parduodamu inventoriumi "praktiskai uz savikaina", suburta isskirtiniu ir daug pasiekusiu zmoniu bendruomene. Ir speju tada jums tai bus nenaudinga.....

P>S 1 visos sitos pastabos liecia tik verslo srity ir neturi nieko bendra su asmeniniu smerkimu. Asmeniskai abu sie vyrai man patrauklus (:wink: negalvokit nieka gauruota :wink: ), nes yra malonus pasnekovai, geri buriuotojai, ispruse (na gal tik arnis bisk prie tinginio :wink: ) ir gabus.. kartais netgi paslaugus..

P>S 2 as tikrai manau, kad ateitis priklauso tokiems idejiniams zmonems, kaip tie kurie stovi uz VG ir EXS judejimu vairo. Kurie prekiauja tiek, kiek reikia idejai ir artimiausioms uzduotims palaikyt. Kurie vienija buriuotojiska dvasia grindziama draugija. Del to jiems garsus BRAVO!

P>S 3 As visiskai nemanau, kad x-pro stovykloje nera buriuotojiskos dvasios ispazinimo ir propagavimo. Visas mano issakytas nepasitenkinimas liecia tik konkrecius auksciau paminetus dalykus ir NIEKO DAUGIAU!
Raidinu FLEXIFOIL, CAUTION, LF, SKWLKR + MOKAU KAITUOTI (IKO LEVEL 2/ID 3181)
http://www.banginis.info
donato@banginis.info
+37068897888
Vartotojo avataras
donacio

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams