EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

10 priezasciu zmonai, kodel reikia buriuoti

Kalbam apie viską / let's talk about something

Standartinė Laisvunas 11 Geg 2006 14:38

Na Tomai, tu ir issidavei.....
Kadangi buriavau dar gerokai iki vedybu tai tokios problemos isvis niekada neturejau....derybos tik gali seimoj iskilt kur varom(ir tai tik prasto oro atveju)...,o siaip ir taip aisku ,kad varom prie Juros...tik geriau is vakaro nes visi seimoj peledos....
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

Standartinė Jezus 11 Geg 2006 14:47

Labai gera krema galiu rekomenduoti. "Skoraja pomosc - ot siniakov i ushybov" tepti reikia pries ir po sumusimo. :twisted:

O jei rimciau - matyt per faini buvot iki buriavimo ir tai buvo jusu neizvalgumo deka padaryta didele klaida. Vat kai as buvau visiskas namiseda (tiksliau sedetojas prie kompo), tai buvo labai teigiamai ivertinta kad kartu vaziuojam i gamta ir netgi pabendraujam pakeliui :)
Vartotojo avataras
Jezus

Standartinė apelsincik 11 Geg 2006 16:08

Na, ikisiu ir as savo trigrasi-is moteriskos basnios tsakant... :lol:
Apie buriavima as gal nelabai ka galiu pasakyti, o vat bent apie aitvarus ir kitus kaukus....
1.Jei moteris uz taves istekejo-vadinasi patinki toks, koks esi(kitaip, negi atsisakys kitu galimu kandidatu.. :lol: )Juk ir pries sita (sa)junga lekei paskui veja?(nors geriau taip, negu paskui neriniuotus svetimus triusikus)
2.Moters paburbejimai daznai ir tera paburbejimai-radi spartyvnova intiriesa... :lol: Juk mokslininkai irode, kad moterys privalo iskalbeti didesne dienos zodziu doze-o su kuo, jei ne su tavim?(nebent taves nemate koki menesi, nes uzpakali mirkei juroje-tada ir as pasiusciau)
3.Jei spirgi, kaip nori prie juros, yra kelios iseitys:
a)nupirkti jai bilietus(ir jos draugei, of course)i koncerta/spektakli/strip vakara/feminisciu suvaziavima-pagal norus ir galimybes.. .
b)palikti apvalia suma( "kazka sakei matei Escadoj, brangioji?")
c)pasirupinti vaikais(tinka uosvienes, mamos ir kitos nemokamos prieziuros priemones)ir nauju meksikieciu serialu Dvd formate(cia tinka tik toms, kurios miega ir keliasi su tokiais filmais).
d)pasiimti ja kartu ir po dienos mirkimu juroje kartu(ala romantika) kazkur pasedeti.(tik po to neburbek, kai tempsis tave i "gulbiu ezera"-kompromisas :lol: )
e)...irasyk pats

O kodel gerai? Dirba ranku raumenys(kas nenori tokiu, kaip pas Madona rankyciu? ), tvirteja kojos(dar atsimenu ta skausma), tirpsta rinkes po ziemos, visada madingas idegis(na, jei su hidru-bus sunkiau), gera sveikata, grynas oras ir alternatyva uzsikresti tuo paciu virusu.Sako, kad dabar madinga.. :lol:

O siaip...Ne visos gali megti/moketi ta pati-juk koldunus isvirti irgi reikia meno...Svarbu kompromisas, kompromisas...
Original strong taste - ni kazdomu po zubam...
Baisiau ne tada, kai bijo vejo, o kai linksta ten, kur sis pucia.
Vartotojo avataras
apelsincik

Standartinė apelsincik 11 Geg 2006 16:13

ir dar..Kaip ka tik pasake mano drauge, jums" zmonu geriausia ieskot pajurio kaimeliuose. Ten iki siol gyvuoja terminas "zvejo nasle". Tokios tikrai pripratusios ziureti, kaip vyras ziuri mirciai i uodega "...
:lol:
p.s.nezudykit pasiuntinio... :roll: :D
Original strong taste - ni kazdomu po zubam...
Baisiau ne tada, kai bijo vejo, o kai linksta ten, kur sis pucia.
Vartotojo avataras
apelsincik

Standartinė Laisvis39 12 Geg 2006 00:58

Problema yra didziule, teorijos apie balansus ir tolerancijas gali padeti labai nezymiai. Kalbeti, patarti yra daug lengviau nei realiai padeti susileisti kencianciam zmogui eiline doze taip, kad abi puses butu patenkintos. Pastebejau, kad dalis buriuotoju, butent ir issirinko "zvejo nasles" tipo moteris, beabejo taip atsitiko samoningai ir neatsitiktinai, nes pries tai jie jau turejo jachta, lenta ar aitvara, taciau ka daryti tiems, kuriems ta vejo liauka galvoje uzaugo netiketai, jau turint zmona, vaikus, nama, soda ir t.t.. ?
Kadangi esu visiskas buriuko analogas sitos problemos prasme, tai papasakosiu kaip ja bandziau ir bandau spresti as.
Gyvenu principu- "Viska turiu suspeti". Jei pastebejot, varzybose daznai buriuodavau tik viena diena. Atvaziuoju i spota, per 10 min jau bunu vandenyje. Vandenyje isnaudoju save maximaliai. Jei gerai pucia per 1-2val., o jos yra pacios produktyviausios, issikraunu ir pasikraunu. Krante vel viskas greitai, bazarai minimalus ir namo. Jei prie juros, taip pat viskas buna gan gerai suplanuota.
Praktiskai visi save gerbiantys vyrai virs trisdesimt turi uzsiimti sportu. Sporto klubuose be dvieju ar daugiau valandu taip pat sunkiai apsieisi. Bandau apeliuoti i savo sveikata, i pastoviai nuo sedimo darbo skaudancia nugara.
Tiesa, man gal lengviau suspeti, nes gyvenu Trakuose ir siaip ar taip tenka kasdien prie vandens vaziuoti, bet is kitos puses, tie, kas kasdieninese kelionese sutaupo laiko, automatiskai daugiau laiko stilio metu skiria seimai ir turetu daugiau tureti laiko buriavimui. :lol:
Palaipsniui, palaipsniui, bet labai is leto, buriavimo laika galima ilginti, bet nepiknaudziaujant. Ir jei zmona mato, kad kaip vyras savo pareigas atlieka puikiai, buriavimas pradedamas net toleruoti. Taciau velgi, kaip teisingai akinys sake, balansa (nors jau ryskiai pakrypusi tavo pusen) turi stebeti ir palaikyti teigiama visomis prasmemis. 8) :lol:
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

Standartinė alga 12 Geg 2006 01:25

apelsincik rašė:visada madingas idegis(na, jei su hidru-bus sunkiau)

Na, įdegęs snukutis tai irgi šis tas... O šito gėrio buriuotojai gauna su kaupu.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

Standartinė alga 12 Geg 2006 01:26

Ai, žinau! Žiemą reikia su šeima važiuoti į šiltus kraštus, tada visiems buriavimas pasidarys teigiamesnis dalykas! :-)

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

Standartinė Akinys 12 Geg 2006 02:11

paskaicius laisvi39 net gaila pasidaro - kaip zmogus kankinasi. kai zmogus kankinasi, tai anksciau ar veliau tai ji uzknisa ir jis ... pakeicia zmona. shiuolaikineje, CK reguliuojamoje visuomeneje, tai tik technikos reikalas.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

Standartinė Zilvinas 12 Geg 2006 11:04

Albertai,

jei pasakai kad i siltus krastus ziema galima vaziuoti ir pamini kad ten gerai buriuoti, tai tokia kelione palaidota, net planams pilnai neissirutuliojus. Jokie kiti argumentai nebegalioja.

Su Gedo nuomone laisvio atzvilgiu pritariu.
Vartotojo avataras
Zilvinas

Standartinė baidas 12 Geg 2006 11:11

kazkaip jus cia sudetingai viska sprendziat.
duokit savo antrosiom pusem rinktis.
juk beveik visi turite vaiku...jiems taip pat duodate rinktis...
tu nori avizines koses, ar grikiu... ?
tu nori i lauka eiti su mama, ar su teciu?...

zmonai:
tu nori su manimi prie ezero vaziuoti ar namie sedeti ?
tu nori su manimi i kanarus vaziuoti ar ... na pvz viena, namie pasilikti, su drauge ...

nereikia kategoriskumu... reikia daugiau harmonijos
dvieju zmoniu sajunga turetu teikti malonuma ir vienodas galimybes abiem, o ne vienam is ju.

as visada palieku galimybe vaziuoti kartu su manimi, kaip ir man paliekama galimybe eiti gulbiu ezera, bet nei vienas nei kitas neverciame to daryti.
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

Standartinė kalvis 12 Geg 2006 11:46

Baido atsakymai man atrodo teisingiausi. as irgi laikausi panasiai, tik dar buvo " neversk manes rinktis is 2, nes as nezinau koks gali buti atsakymas" sito daznai kartot negalima, bet nors karta pasakyti aiskiai reik. tada greitai atsiranda kompromisu ieskojimas ir interesu derinimas, o kai ir pats nueini i "gulbiu ezera" ar pas drauge aplankyti fig suprasi kokiu reikalu... tai paskui dingsta ir paciam sazines priekaistai kai pucia. paskui buna : ryt, poryt neblogas oras. Ji - o saule bus, o kokia temp.
ziurekit i viska paprasciau
Vartotojo avataras
kalvis

Burės numeris: 646

Standartinė Zwierius 12 Geg 2006 17:47

As tai savo patirti papasakosiu
Beja esu nezenotas :) pasiseke

Tai tik uzsiminiau as apie kaito pirkima iskart prasidejo isterijos vos ne kaip pasakiciau kad zinai susiradau kita pana. Ispradziu buvo juokinga bet po kelio valandu pradejo uzp.....st. Pastaciau ultimatuma tai kol kas taikosi.
!!!!!!!! Nors pati yra buriuotoja. vairuoja katamaranus.!!!!!!!

tai vat nznau lig tais ir prijaucianti ji vejui bet vistiek problema , taip iseina kad itraukimas zmonos i buriavimo veikla nepadeda????????
v derevne vsio normalno
Vartotojo avataras
Zwierius

Standartinė baidas 12 Geg 2006 18:45

Zwierius rašė:Beja esu nezenotas :) pasiseke

isitikines ?

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

Standartinė Krizas 13 Geg 2006 01:24

1. Aš tai bandau eiti bendru interesų keliu. Tempiu ją ant lentos ir su savim kartu prie vandens. Grynas oras niekam nekenkia. Pasportuoti taip pat.

Plaukioti jai išeina sunkiai, bet pažanga yra ir plaukia pirmyn - atgal. Mano nuomone, iki tikro malonumo pajutimo jai trūko labai nedaug praėjusiame sezone. Teks tęsti šiame :) . Visdėlto ir man ir jai reikia mokyklėlės pas Bobą.

2. Mano žmona man sako "jei tu skiri laiko savo malonumui, tai reikškia lieka laiko mano malonumui". Balansas.

3. Kita vertus žmogui realizuotis neužtenka darbo/šeimos/draugų. Turi turėti hobi. Kitaip pavirsi daržove (pats gana ilgai prie kompo buvau priskretęs). Mano nuomone burlentės yra tikrai gražus ir naudingas hobis.

4. Toks mano kelias gali turėti pašalinį efektą, kai žmona neduos man plaukioti, plaukios pati. Bet aš dėl to nepyksiu :)
Krizas

Standartinė Bobas32 15 Geg 2006 12:36

Pas mane viskas išsisprendė kažkaip natūraliai. Pirmiausiai tai šeimos prie vandens netempiu. Vieną kartą, nulėkiau dienelei prie vandens su šeima, bet į oro sąlygas pamiršau pasižiūrėti. Prasėdėjo mašinoje visą dieną pučiant žvarbiam vėjui ir lietuj lyjat. Klaidai atitaisyti reikėjo gero pusmečio ir kelionės i Egiptą, o tai kai pasiūlydavau kartu važiuoti, tai pradėdavo visi kratytis, trūkčioti, putos pasipildavo. Antra, tai jeigu ne buriuoti - varau krepšio žaisti. Na o po rimtesnių varžybų - operacijos, ligoninės, reabilitacijos kokiam pusmečiui. Ir taip kelis metus iš eilės. Dabar kai pasakau, kad varau kašio - namie panika, visi laksto, tarsi į kokį karą eičiau, pati buriuotojams skambina ir prašo - darykite ką nors, vežkite jį prie vandens greičiau :)
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams