EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Klausimas apie aerokaterį ir Trakus

Kalbam apie viską / let's talk about something

Klausimas apie aerokaterį ir Trakus

UNREAD_POST Trikipiki 10 Geg 2006 17:53

Sveiki.
Situacija tokia: norėjau užsieniečiams parekomenduoti tokį maršrutą netoli Trakų, plačiai aprašytą bei plačiai parodytą per TV kaip "kelionę per lietuviškas vandens džiungles aerokateriu". Vyrukas pats sukonstravo tą aerokaterį (bent jau tą, kurį rodė per TV), surado visai įdomų (=laukinį) maršrutą vandeniu, kitą maršrutą pėsčiomis per sąžalynus, ir pan.
Dar, atrodo, jis su kompanija ir visokias kitas (oro ir vandens) pramogas siūlo.
"PraGoogl'inau" - ir, tiesą sakant, dabar kai prireikė, paaiškėjo, kad nieko nežinau - nei tikslios veiksmo vietos, nei paslaugų teikėjų adreso, nei pavadinimo, net nežinau, kaip teisingai lietuviškai "aerokateris" (ar "aerovaltis", ar dar kaip), žodžiu - net nežinau su kokiu žodžiu atlikti paiešką, mat atsimenu tik vaizdus, o ne pavadinimus ar skaičius. Taip, čia mano problema, bet jei nesunku - gal ką nors pasufleruosit? Tam, kad nesigautų reklamavimas (jei tai svarbu) - galima tiesiai į mano e-paštą ab.abbbb@gmail.com
Ačiū.
Trikipiki

UNREAD_POST Laisvis39 10 Geg 2006 18:04

GEDVILO ANTANO SODYBA
Jovariškių k. (Akmenos ež.), 4 km nuoTrakų
Tel./faks. 8 528 74494, mob.: 8 652 42150, 8 685 59630
g.antanas@is.lt
50 vietų, 20 kambarių
Paslaugos:
Sauna, lauko baseinas, pobūvių salė (50 v.), konferencijų salė (50 v.), valtis, aerovaltis, aerorogės, parasparnis, vaikų žaidimų aikštelės, krepšinio aikštelė, mini kėgliai, internetas
Kainos:
30 - 40 Lt asmeniui, 60-80 Lt kambarys
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Trikipiki 10 Geg 2006 19:32

OK, sodybą buvau aptikęs, savo internet. svetainės jie, kaip suprantu, neturi, papildomos informacijos neradau, tai todėl ir "klaidžiojau" .
Ačiū.
Trikipiki

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams