Sveiki gerbemi kolegos,
jei manote, kad kaina yra pernelyg auksta ir nepagrista siulykit savo kainas.
Yra du variantai:
variantas pirmas. susidaro pakankamai didelis skaicius zmoniu , kurie mano, kad kaina yra normali ir perka si produkta. visi patenkinti.
variantas antras. susidaro pakankamai didelis skaicius zmoniu mananciu, kad kaina yra nepagristai didele ir nieko baisaus neatsitiks jei pasivogsi ir kito buriuotojo... kadangi man tokio kiekio DVD asmeniniam ziurejimui tikrai nereikia, ka daryti galvosiu toliau apzvelgdamas rinkos tendencijas. visi lieka patenkinti.
dabar siek tiek informacijos vargsams buriuotojams, kuriem gaila 50 lt ...
paskaiciuojam...
kas sudaro DVD kaina ir kokia ji turetu buti:
1 einate i BMS, fortaka ar maxima ir perkate DVD DL diska = ?
2 einate i BMS, fortaka ar maxima ir perkate DVD dezute jei jis buvo be jos =?
3atspausdinate dezutei virseli (spalvota) =?
4atspausdinate lipduka DVD diskui=?
viska sudedate
5 galite itraukti autotransporto kastus(laiko kastus), kol viska susipirksite ir padarysite...=?
6 viena minute gatavo filmo uzima apie 1 val montavimo
galite skaiciuoti pagal savo darbo ikainius. Jei manote, kad sumontuotumete greiciau galite skaiciuoti pagal savo montavimo greiti ir savo darbo apmokejimo ikainius. viso 3 val gatavos medziagos.
7 tam kad isirinkti 1 min montavimui sunaudoji apie 10 min filmuotos medziagos. galite pagal savo darbo ikainius paskaiciuoti jusu filmavimo kaina. jei manote, kad is jusu filmuotos medziagos galima butu isrinkti daugiau video medziagos galite skaiciuoti pagal savo menama skaiciu.
sudekit viska nuo pirmo punkto ir pasakykit kurioje vietoje pasieket 50 lt bei koks galutinis skaicius gavosi.
as taip pat manau, kad kaina yra ne visai tokia kokia turetu buti ir sirdis linksta link to, kad tai paskutinis DVD placiajai publikai. Toliau galesite paziureti tik uzsuke i svecius pas mane, boba ar lapina.
aciu uz pareikstas nuomones.