na sakykim veikia ne maximos, bet vis tiek didybes manijos itaka.
siaip pasiulyciau isigilinti i teksta, pokalbi ir netraukti vienos raides is pasalmes.
Arba pasiulyciau isigyti geresne optika. Kai gatves chuliganas sulauze mano akinius nuo tol nesioju linzes ir jokiu problemu. Paryskinu ir nukreipiu tavo akis ir mastyma tinkama linkme...
yra vienas nedidelis skirtumas tarp :
"
dovanoju tau viena valanda plaukiojimo juroje , kai vejas ne maziau 20m/s kryptis nuo PV iki SV"
ir
"jei galeciau,
padovanociau tau valanda buriavimo Havajuose, kai bangos buna 20m ir didesnes..."
supranti ... as zmogui nurodziau konkrecias salygas prie kuriu as jam dovanoju viena valanda plaukiojimo. Tamsta man siulote pasvajoti kaip as plaukiociau viena valanda havajuose nuo 20 metru bangos, jei jus butumete igalus man ja padovanoti ...
tai visai skirtingi dalykai ir noreciau, kad ateityje butumete truputeli pastabesnis ir nezadintumete manyje bereikalingu vilciu.
Suprantu, kad ir pats noretum gauti tokia dovana, bet yra dar ivairiausiu dovanu kurias as dovanoju... dar gali speti sudalyvauti geriausio atsakymo konkurse arba pats toki pasiulyti .. tokiu budu galesi gauti 2005 sezono DVD diska. Cia taip pat panasiai .. as ji dovanoju, bet pats negaliu gauti dovanu, o jei tu negali jo paimti tai ar cia mano problema ?
iki susitikimo RIMI .. oi cia ne IKI...
RIMI padeda isleisti maziau.