Kancler rašė:AD mano vienas mokinukas is pirmo karto waterstarta padare ir ka tai sako ? nu nieko nesako
taip kad lyginti pagal viena visus nu kvailiau nesugalvosi
Atsiputes vienintelis prie ko prisideda tokie filmukai tai traumas nes nulis info, tik faktas kad pasikele, bet pono valia
kol nesuprasi kas ir kaip gali nors tabletes nuo nestumo pirkti
nes skaitai skaitai ir nieko nesupranti
gera diena drevernoj pamatysi n kartu kai kaita kelia pavejui
ir visi laimingi tiek vadeliotojas tiek pakelejas
na aisku spirales atveju nukentes tik aitvaras
o jei nesupranti kur lenkiu gal verta teorija pasikartot
As ne tau ta posta asmeniskai rasau, o visiems....diskutuoti galime...kas gerai kas blogai,kokios pasekmes,
bet tavo atveju kiek perziurejau savo zinutes nesi normaliai atsakes ar pakomentaves tai ka
man su tavim kalbet tu juk toks visazinis, kad net nesinori normaliai atsakyti i tavo posta po tokiu pasisakymu....
jei ka argumentuotai protingai parasytum, galetumem padiskutuoti
as juk nesakau, kad visi privalo taip kelti kaita ir nelyginu, kaip tu sakai viena mokini su visais....tai tu cia lygini viena su visais...kiekvienas turi pasirinkima ir tai jam priimtina arba ne
tu skaitai ir skaitai ir kaip sakai nieko nesupranti....as juk nekaltas, kad nesupranti
as aukstesniuose postuose pabandziau isdestyti kas ir kaip ir visiems pakamkamai aisku tik tau ne...
o tu pirma pakelk su spirale ir dada rasyk kas ir kaip ir tai gali buti tik tavo nuomone ir ka tu parasysi gali ne visi sutikti...
p.s.
nepiktai
as ne vienas pastebiu tavo internetini saliamoniskuma viskam, bet gal tu savo postais isreiski savo "didi" ego
ir daugiau susireiksmini, nezinau...ne man sprest, o ir man px..ir kas tu ir kaip tu....zmonems is salies geriau matyti...