|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
misavi 23 Lap 2012 08:19
makumba rašė:Gal butų super jei nebutu analogiškų foilu kokių turi Plynai,Flexifoilai, HQ pvz matrixx ar montana, ozon ir t.t. už tą kaina porą kitokių gali turėti.
makumba, Tu turbūt sakai tai, ką pats bandei ir patyrei? Aš stebėjau gyvą atvejį, kai žmogui patiko FLYSURFER-is, tada visas apimtas susižavėjimo čiupo kitą Tavo čia paminėtą foil-ą ir deja, labai greit jį numetė ir sugrįžo pas FLYSURFER-į. Taip pat teko girdėti kito žmogaus baimes agresyviau elgtis su savo foil-u. Nes kas antras "touchdown'as" - plyšimas kupole. Nemažai Tavo paminėtų kite-ų yra atviri foil-ai - jie jautrūs gūsingam vėjui, collapse-ina. Klausimas, ar ne smagiau primokėt, kad ir 300 EUR ir neturėt tos bėdos + turėt galimybę tuo pačiu kite-u brist į vandenį? Abe Alzouman buvo kito iš Tavo aukščiau paminėtų brand'ų rider-iu. Yra net video, kaip atvažiuoja FLYSURFER rider-iai pas jį į svečius ir jis skraidina savo ride-inamą kite-ą. Bet turiu linką į to paties Abe-o video, kur jis kreipiasi į FLYSURFER-į ir sako, "chebra, radau savo kite-ą, nebenoriu būt rider-iu jokio kito brand-o, net jei ir neprimsit manęs į savo kompaniją..." Foil'as nėra lygu foil'ui. Pavyzdžiui, kartą youtube.com mane apžavėjo pamatytas filmukas apie SPLEENE x19. Viduje keikiausi, kad prasidėjau su FLYSURFER-iu. Kreipiausi į SPLEENE-ą, atsisiunčiau x19. Jis visas iš aprašymo, konstrukcinių momentų, dizaino man buvo pats teisingiausias lightwind-inis kite-as. Nu ir ką? Šiandien mieliau pirkčiau brangesnį SPEED3-ą. Man SPEED3 19 valdosi ir galią generuoja paprasčiau, užpučiant stipresniems gūsiams jaučiasi gerokai saugiau - visas plaukiojimas gerokai malonesnis. Daug daugiau malonesnis, nei kad reikia primokėti renkantis SPEED3. Jei supranti tik tiek, kad tau reikia foil-o - prašau, labai gerai išvardinai - brand'ų pilna, žiūrėk tik kad pigesnis būtų. Jei Tu ieškai komforto ne tik ride-inimo, bet ir viso kame prasme - pabandyk FLYSURFER-į. Ir pabaigai, nenoriu čia labai leistis į detales, bet šiais metais pats netikėjau, kai pajūry pamačiau FLYSURFER SPEED3 21. Apart manęs gi nieks Lietuvoj jų neturi! Pasirodo jį kažkokiais būdais į Lietuvą atsivežė vienas iš LABIAUSIAI Lietuvoje patyrusių kiteboarder-ių visą gyvenimą atplaukiojęs su pripučiamais kite-ais  . Kokio velnio tokią patirtį turintis žmogus įsigyja TOKĮ BRANGŲ kite-ą, kai aplink tiek daug geresnių, pigesnių ir ne tokių nup*stų, kaip šitas?.. Kitą tokį patį kite-ą per manęs nusipirko instruktorius (WTF?), bet ne lietuvis (a-a-a...). Jis iš to gyvena jau 10 metų  . Jis sako: "bliama, ką ant pripūstuko žmogų mokau 3 dienas, ant šito galima išmokti per 3 valandas". Bet jam turbūt galvą perpūtė, per tuos 10 metų? Dar kartą pakartosiu prašymą, komentuokit pabandę, o ne "aš žinau". Beje, vienas mano klientas man tvirtino, kad su savo 19-uku laimingai ir saugiai parčiuožė pliku ledu vėjui sustiprėjus iki 12 m/s. Kitas man tvirtina, kad su 15-uku plaukioja ir prie 15 m/s. Aš nesakau, kad tam skirtas FLYSURFER-is ir kad tai yra saugu. Ir aš pats jau prie 10 m/s mieliau plaukiu su 8-ke. Bet noriu pasakyt, kad nesu čia rašęs NĖ VIENO išgalvoto dalyko, ką kiti beje, labai negražiai daro.
-
misavi
-
- Burės numeris: 0
misavi 23 Lap 2012 10:05
Ir dar norėjau pridėt. Ką kalba tie kiti gamintojai apie bridle-us? FLYSURFER-is bridle-ų gamybai naudoja "prestreched" stropas. Gamykloje jos yra ištempiamos, o laikui bėgant jos traukiasi  . Kas čia dabar? Traukiasi. Traukiasi ne proporcingai, todėl sparno profilis pasikeičia kaip ir skridimo charakteristikos. Ką Jūsų gamintojai apie tai sako? Pavyzdžiui, vienas mano klientas pasakojo, kad turėjo Elf (rusų gamybos foil-ą, foil-as = foil'ui ar ne?). Senesnių kite-ų (jau kažkur metų senumo) bridle-us žmonės reguliuojasi kas kart atvažiavę pakaituot. Nice. Kiti gamintojai? Jie tiesiog išleidžia kitais metais naują modelį ir kai lygini savo seną (išsiderinusį) kite-ą su nauju, atrodo, kad jis iš ties skrenda geriau. Turi savo pigesnio kite-o bridle-o planą? Kaip dažnai pasitikrini bridle-ą? FLYSURFER-is šitą problemą sprendžia 4-iais mazgais (po 2 kiekvienoj pusėj). Realiai naudojamas tik vienas, antras skirtas finetune-ingui. FLYSURFER-io paklausiau, o tai negalima rankom prasitampyt to bridle-o, taip atstatysiu ilgius. Sako, galima, bet laiko gi atima. Naujame SPEED4 modelyje liko tik 3 eilės bridle-o (25% mažiau drag-o) ir tik vienas mazgas bridle-ui reguliuoti. Maža to, reguliuodamas bridle-ą tuo vienu mazgu gali išgauti kitas, labiau patinkančias charakteristikas. FLYSURFER-is turėjo tokį softuką leidžiantį pasižaist, kas atsitinka stumdant mazgelius. Ko tais man jis šiandien neatsidarė, tai įdedu iškarpą iš SPEED4 manual'o (žr. žemiau). FLYSURFER-is taip pat didelį dėmesį skiria medžiagoms. Ne kite-o kupolo medžiagai, o absoliučiai visoms medžiagoms. Pavyzdžiui, rinkoje yra plonų stropų bridle-ui - mažesnis drag-as, geresnės charakteristikos. Kai kurie gamintojai būtent jas ir naudoja. FLYSURFER-is jų atžvilgiu yra griežtas - mes jų nenaudosim. Kodėl, taigi svoris mažesnis, drag-as mažesnis, charakteristikos geresnės? Atsakymas - nesaugu. Yra rizika (ne šiaip trūkinėja, bet yra RIZIKA) ir mes negalim to leisti savo produktuose. Va ir gaunasi, kad lowend-e yra net geriau už SPEED3 skrendančių aitvarų. Bet kokia kaina? Kitas pavyzdys, naująjame SPEED4 kupole naudojami plastikinės žilkos išlaikyti sparno priekį apvaliu. Visų naujų foil-ų priekis yra apvalus, nes ten ir taip viskas tvirtinama, bet pažiūrėkit, kaip jis atrodo po metų, dviejų. Sparno aptakumas dingsta, charakteristikos prastėja. FLYSURFER-is anksčiau nenaudojo plastiko, nes NERADO tokio plastiko, kuris nekeistų savo formos. Šitą gali lenkt per pusę, daryt ką nori, jis VISADA sugrįžta į prieš tai buvusią formą. Kitas pavyzdys, bridle-o tvirtinimas prie kupolo. FLYSURFER-is jį sega per papildomas silpnesnes stropeles. Lietuvoj buvo atvejis, kai buvo nutrauktos, nežinau, gal 10 (gal daugiau) bridle-o stropų. Nei stropų reikėjo keist, nei kupolo remontuot - truko tos plonesnės stropelės, kurių repairkit-e pilna prikrauta. Ir dar yra krūva kitų momentų. Pabaigai, ar pasiūti SPEED3 21 kainuoja 2549 EUR? Aišku, kad ne. Kainuoja darbas, tyrimai, bandymai, kol yra sukuriamas produktas, kurį klientui atiduodi ramus. Ramus ne tik dėl saugumo, bet ir dėl to, kiek daug gerų emocijų suteiks kite-as.
- Prikabinti failai
-

- bridle tune up.PNG (24.5 KiB) Peržiūrėta 8883 kartus(ų)
-
misavi
-
atskalūnas 23 Lap 2012 10:40
 kiek bandziau matrasu nieko panasaus nemaciau Flysurfui. Qx visiskas sudas, peterlynui toli iki flysurfo, o apie kitus nieko gero pasakyti negaliu, nes neisdirbti iki galo jie, gerai su jais ants sniego, su bagiais ir lombardais, o vandenui netinka.
-
atskalūnas
-
- Burės numeris: 727
brosskite 23 Lap 2012 14:49
atskalūnas rašė::) kiek bandziau matrasu nieko panasaus nemaciau Flysurfui. Qx visiskas sudas, peterlynui toli iki flysurfo, o apie kitus nieko gero pasakyti negaliu, nes neisdirbti iki galo jie, gerai su jais ants sniego, su bagiais ir lombardais, o vandenui netinka.
Koks čia modelis Qx? automobilis ar kaitas? ar pats bandei uždarą foilą ant vandens? FS geri kaitai bet ar verta tiek mokėti jei su kitais foilais taip pat važiuoji, plauki, šokinėji?
-

brosskite
-
avantmov 23 Lap 2012 15:06
maciau karta egipte zmogelis prie 12 metru su 19 speedu ir sausu hidriaku..vaizdas apgailetinas...foilas vandeny-tolygu parasparniu nusileisti i vandeni,beje parasparniai pigesni zenkliai,ydomu kodel..o stropos visu kaitu istampytos...jokiu ten stebuklu nera. del greito mokinimo-is dalies sutinku ,letas kaitas,saugus vejas,bet po to uzlipus ant pripustuko-zmogui bus starto-plaukimo problemos,be to mokint su speedu-tas pats kas mokint uz dyka nes amortizacija neatsipirks,issokt su dideliais foilu saizais-reikia specialiai mokintis texnikos!!! gerbemieji verslininkai-jei jau stumiat reklama-tai reiketu gal kitaip: sie kaitai populiarus ziema..vaziuokit i kalnus,vezkites mus patestuot,ten mes ivertinsime ir prie bonkos gal nusipirksime 
-
avantmov
-
makumba 23 Lap 2012 21:20
atskalūnas rašė::) kiek bandziau matrasu nieko panasaus nemaciau Flysurfui. Qx visiskas sudas, peterlynui toli iki flysurfo, o apie kitus nieko gero pasakyti negaliu, nes neisdirbti iki galo jie, gerai su jais ants sniego, su bagiais ir lombardais, o vandenui netinka.
o kokius bandei? matyt pora panshu  , kitus bandei per youtubą tikriausiai..... matyt pamates koki FS klipuka net baigi visas suprakaitaves išbandyk normalius foilus ir nusiraminsi 
Foilai veža aukštai ir ilgai
-

makumba
-
- Burės numeris: 3
makumba 23 Lap 2012 21:24
misavi rašė:Ir dar norėjau pridėt. Ką kalba tie kiti gamintojai apie bridle-us? FLYSURFER-is bridle-ų gamybai naudoja "prestreched" stropas. Gamykloje jos yra ištempiamos, o laikui bėgant jos traukiasi  . Kas čia dabar? Traukiasi. Traukiasi ne proporcingai, todėl sparno profilis pasikeičia kaip ir skridimo charakteristikos. Ką Jūsų gamintojai apie tai sako? Pavyzdžiui, vienas mano klientas pasakojo, kad turėjo Elf (rusų gamybos foil-ą, foil-as = foil'ui ar ne?). Senesnių kite-ų (jau kažkur metų senumo) bridle-us žmonės reguliuojasi kas kart atvažiavę pakaituot. Nice. Kiti gamintojai? Jie tiesiog išleidžia kitais metais naują modelį ir kai lygini savo seną (išsiderinusį) kite-ą su nauju, atrodo, kad jis iš ties skrenda geriau. Turi savo pigesnio kite-o bridle-o planą? Kaip dažnai pasitikrini bridle-ą? FLYSURFER-is šitą problemą sprendžia 4-iais mazgais (po 2 kiekvienoj pusėj). Realiai naudojamas tik vienas, antras skirtas finetune-ingui. FLYSURFER-io paklausiau, o tai negalima rankom prasitampyt to bridle-o, taip atstatysiu ilgius. Sako, galima, bet laiko gi atima. Naujame SPEED4 modelyje liko tik 3 eilės bridle-o (25% mažiau drag-o) ir tik vienas mazgas bridle-ui reguliuoti. Maža to, reguliuodamas bridle-ą tuo vienu mazgu gali išgauti kitas, labiau patinkančias charakteristikas. FLYSURFER-is turėjo tokį softuką leidžiantį pasižaist, kas atsitinka stumdant mazgelius. Ko tais man jis šiandien neatsidarė, tai įdedu iškarpą iš SPEED4 manual'o (žr. žemiau). FLYSURFER-is taip pat didelį dėmesį skiria medžiagoms. Ne kite-o kupolo medžiagai, o absoliučiai visoms medžiagoms. Pavyzdžiui, rinkoje yra plonų stropų bridle-ui - mažesnis drag-as, geresnės charakteristikos. Kai kurie gamintojai būtent jas ir naudoja. FLYSURFER-is jų atžvilgiu yra griežtas - mes jų nenaudosim. Kodėl, taigi svoris mažesnis, drag-as mažesnis, charakteristikos geresnės? Atsakymas - nesaugu. Yra rizika (ne šiaip trūkinėja, bet yra RIZIKA) ir mes negalim to leisti savo produktuose. Va ir gaunasi, kad lowend-e yra net geriau už SPEED3 skrendančių aitvarų. Bet kokia kaina? Kitas pavyzdys, naująjame SPEED4 kupole naudojami plastikinės žilkos išlaikyti sparno priekį apvaliu. Visų naujų foil-ų priekis yra apvalus, nes ten ir taip viskas tvirtinama, bet pažiūrėkit, kaip jis atrodo po metų, dviejų. Sparno aptakumas dingsta, charakteristikos prastėja. FLYSURFER-is anksčiau nenaudojo plastiko, nes NERADO tokio plastiko, kuris nekeistų savo formos. Šitą gali lenkt per pusę, daryt ką nori, jis VISADA sugrįžta į prieš tai buvusią formą. Kitas pavyzdys, bridle-o tvirtinimas prie kupolo. FLYSURFER-is jį sega per papildomas silpnesnes stropeles. Lietuvoj buvo atvejis, kai buvo nutrauktos, nežinau, gal 10 (gal daugiau) bridle-o stropų. Nei stropų reikėjo keist, nei kupolo remontuot - truko tos plonesnės stropelės, kurių repairkit-e pilna prikrauta. Ir dar yra krūva kitų momentų. Pabaigai, ar pasiūti SPEED3 21 kainuoja 2549 EUR? Aišku, kad ne. Kainuoja darbas, tyrimai, bandymai, kol yra sukuriamas produktas, kurį klientui atiduodi ramus. Ramus ne tik dėl saugumo, bet ir dėl to, kiek daug gerų emocijų suteiks kite-as.
negi pardavimai sustojo, kad čia tiek video ir schemų pridėjai? galetum paskaitas organizuoti apie nerealias FS galimybes su projektoriumi ir pan visi žino kas per kaitai ir kokios jų kainos , gal geriau įdėk kainų palyginimus, tada skaičiai ir schemos tikrai įneš daugiau aiškumo publikai 
-

makumba
-
makumba 23 Lap 2012 21:41
misavi rašė:makumba rašė:Gal butų super jei nebutu analogiškų foilu kokių turi Plynai,Flexifoilai, HQ pvz matrixx ar montana, ozon ir t.t. už tą kaina porą kitokių gali turėti.
makumba, Tu turbūt sakai tai, ką pats bandei ir patyrei? Aš stebėjau gyvą atvejį, kai žmogui patiko FLYSURFER-is, tada visas apimtas susižavėjimo čiupo kitą Tavo čia paminėtą foil-ą ir deja, labai greit jį numetė ir sugrįžo pas FLYSURFER-į. Taip pat teko girdėti kito žmogaus baimes agresyviau elgtis su savo foil-u. Nes kas antras "touchdown'as" - plyšimas kupole. Nemažai Tavo paminėtų kite-ų yra atviri foil-ai - jie jautrūs gūsingam vėjui, collapse-ina. Klausimas, ar ne smagiau primokėt, kad ir 300 EUR ir neturėt tos bėdos + turėt galimybę tuo pačiu kite-u brist į vandenį? Abe Alzouman buvo kito iš Tavo aukščiau paminėtų brand'ų rider-iu. Yra net video, kaip atvažiuoja FLYSURFER rider-iai pas jį į svečius ir jis skraidina savo ride-inamą kite-ą. Bet turiu linką į to paties Abe-o video, kur jis kreipiasi į FLYSURFER-į ir sako, "chebra, radau savo kite-ą, nebenoriu būt rider-iu jokio kito brand-o, net jei ir neprimsit manęs į savo kompaniją..." Foil'as nėra lygu foil'ui. Pavyzdžiui, kartą youtube.com mane apžavėjo pamatytas filmukas apie SPLEENE x19. Viduje keikiausi, kad prasidėjau su FLYSURFER-iu. Kreipiausi į SPLEENE-ą, atsisiunčiau x19. Jis visas iš aprašymo, konstrukcinių momentų, dizaino man buvo pats teisingiausias lightwind-inis kite-as. Nu ir ką? Šiandien mieliau pirkčiau brangesnį SPEED3-ą. Man SPEED3 19 valdosi ir galią generuoja paprasčiau, užpučiant stipresniems gūsiams jaučiasi gerokai saugiau - visas plaukiojimas gerokai malonesnis. Daug daugiau malonesnis, nei kad reikia primokėti renkantis SPEED3. Jei supranti tik tiek, kad tau reikia foil-o - prašau, labai gerai išvardinai - brand'ų pilna, žiūrėk tik kad pigesnis būtų. Jei Tu ieškai komforto ne tik ride-inimo, bet ir viso kame prasme - pabandyk FLYSURFER-į. Ir pabaigai, nenoriu čia labai leistis į detales, bet šiais metais pats netikėjau, kai pajūry pamačiau FLYSURFER SPEED3 21. Apart manęs gi nieks Lietuvoj jų neturi! Pasirodo jį kažkokiais būdais į Lietuvą atsivežė vienas iš LABIAUSIAI Lietuvoje patyrusių kiteboarder-ių visą gyvenimą atplaukiojęs su pripučiamais kite-ais  . Kokio velnio tokią patirtį turintis žmogus įsigyja TOKĮ BRANGŲ kite-ą, kai aplink tiek daug geresnių, pigesnių ir ne tokių nup*stų, kaip šitas?.. Kitą tokį patį kite-ą per manęs nusipirko instruktorius (WTF?), bet ne lietuvis (a-a-a...). Jis iš to gyvena jau 10 metų  . Jis sako: "bliama, ką ant pripūstuko žmogų mokau 3 dienas, ant šito galima išmokti per 3 valandas". Bet jam turbūt galvą perpūtė, per tuos 10 metų? Dar kartą pakartosiu prašymą, komentuokit pabandę, o ne "aš žinau". Beje, vienas mano klientas man tvirtino, kad su savo 19-uku laimingai ir saugiai parčiuožė pliku ledu vėjui sustiprėjus iki 12 m/s. Kitas man tvirtina, kad su 15-uku plaukioja ir prie 15 m/s. Aš nesakau, kad tam skirtas FLYSURFER-is ir kad tai yra saugu. Ir aš pats jau prie 10 m/s mieliau plaukiu su 8-ke. Bet noriu pasakyt, kad nesu čia rašęs NĖ VIENO išgalvoto dalyko, ką kiti beje, labai negražiai daro.
beabejo- FS ateivių sukurti kaitai nes čia aukščiausios technologijos, bet ir kaina kosminė ką pats esi bandes be FS? visi įspudžiai remiasi youtube filmukais. pamanyk kažkas praplaukė su speedu, su kitais kaitais taip pat plaukioja patyrę kaitiorai... nors čia taip pat galiu pasigirti: kartą prie jūros Cibas (Laisvūnas) nužvelgė mano kaitą, vadinasi gerą daiktą turiu nes vienas iš "senių" atkreipė dėmesį... beje, o flyboard lentos taip pat ypatingos ir gerokai geresnės nei kitų galintojų, gal jomis galima be kaito plaukioti???? 
-

makumba
-
misavi 23 Lap 2012 22:58
makumba, prašau, nupirk iš manęs aitvarą  . Būk geras vyras... Nu labai prašau... Niekas man jų neperka... Vokiečiai pyksta... 
-
misavi
-
linas7777 24 Lap 2012 13:24
Ha, ha, ha, na jūs, vyriokai, čia lankstot... 
-

linas7777
-
- Burės numeris: 7777
Bss 24 Lap 2012 17:07
nei FS geresni nei jie blogesni, tiesiog pagal kiekvieno poreikius, o kaina taip pat pagal kiekvieno galimybes.., kam brangu ir neyperkama o kam ir du pirstus apsysiot mano nuomone ner uz ka tiek moket nebent vaikstai pirstais apsysiotais
-
Bss
-
Aalgis 24 Lap 2012 19:02
Siemet pabandziau fs prie kokiu 3-4 m ir visai patiko plaukti. Nepatinka kad didelis ir brangokas, gal kita sezona monciskese galima ji butu nomuotis? Kokie 50-100 lt val? Maziau vargo...
-
Aalgis
-
misavi 25 Lap 2012 10:39
Dar vieno žmogaus nuomonė: "My first time on Speed 3.5 21 When i was inflating it it was around 2-3 m/s but suddenly it became very gusty up to 6-7m/s . Incredible it was no problem for me as beginner to handle the kite with Spleene Flydoor 159. at one point i got scary and putted kite on a water to my surprise it relaunched with no problems. It was my third time on a board. I love this this kite!!!!" ir video:
makumba, pyksti dėl filmukų. Įdomus tas dalykas, kad su FLYSURFER-iu youtube.com kas savaitę po kokį 10 naujų video atsiranda. Žmonėms patinka kaitas, jie nori dalintis savo emocijom. O kiek naujų video atsiranda su Tavo kaitu? Per metus?
-
misavi
-
misavi 25 Lap 2012 19:43
makumba su avantmov, eat this  .
-
misavi
-
makumba 25 Lap 2012 21:17
misavi rašė:Dar vieno žmogaus nuomonė: "My first time on Speed 3.5 21 When i was inflating it it was around 2-3 m/s but suddenly it became very gusty up to 6-7m/s . Incredible it was no problem for me as beginner to handle the kite with Spleene Flydoor 159. at one point i got scary and putted kite on a water to my surprise it relaunched with no problems. It was my third time on a board. I love this this kite!!!!" ir video:
makumba, pyksti dėl filmukų. Įdomus tas dalykas, kad su FLYSURFER-iu youtube.com kas savaitę po kokį 10 naujų video atsiranda. Žmonėms patinka kaitas, jie nori dalintis savo emocijom. O kiek naujų video atsiranda su Tavo kaitu? Per metus?
Gerai kad radai nors (dar) vieno žmogaus nuomone, spėju, kad tai pats Barakas Obama neištvėrė ir pasisakė kalakutų gelbėjimo dienos proga bet ir aš pasiknaisiojau internete ir radau net 3 žmonių nuomones apie foilus ir tame tarpe Speed: 1. žmogus pasivadines Valera Kaitior (skirtingai nei tavo anonimas), taigi jo nuomonė apie Speed'a, deja rusiškai, bet manau suprasi: Вирус СПИД 3.5 21m человека был открыт в 1983 году в результате исследования этиологии СПИД. Первыми официальными научными сообщениями о СПИД 3.5 21m стали две статьи о необычных случаях развития пневмоцистной пневмонии и саркомы Капоши у мужчин-гомосексуалов, опубликованные в 1981[28]Centers for Disease Control. (čia net metai užfiksuoti kada jis susidomėjo šiuo dalyku, gaila nėra filmuko iš youtube, bet bičas pateikia daug skaičių ir datų, tad manau juo galima tikėti...) 2. Kiti du žmonės tai Angelina Jolie ir Bradas Pittas. Štai ką jie rašo: "... wtf (keista santrupa) is this bull shit (kažkas apie karves) Speed???, very expensive piece of shit (čia tipo turi savo nuomonę)... Me and Angelina prefer kitesurfing with Ozone, Flexifoil, very often with HQ Matrixx , quite often with Peter Lynn and Peter Gabriel and Petia ir Vilkas (suprask nusimano branduose ir yra juos išbandę)... Yra įkėlę ir vieną savo bendrą foto, suprask, taip pat labai nori dalintis savo emocijomis (žr. prikabintą failą). Atsakau į klausimą dėl filmukų kiekio: manau kad su kitais foilais youtube reportažų mažiau nes chebra su kaitais kaifuoja plaukiodami, o ne filmuodami 
- Prikabinti failai
-

- Pitt and angelina kiting.jpg (27.61 KiB) Peržiūrėta 8736 kartus(ų)
-

makumba
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|