Aha zodziu sittuacija su inventoriumi nekokia
Svertas taip kai ji sulenki isikisa visiskai. O pati burlente neatrodo jau taip kaip kokia rusiska

visai tokia is isvaizdos ir formu atrodo nelabi jau caro ruriko laiku

bet cia aisku tik mano pradedanciojo ispudis.
Is tasko i taska laisvai nusigaunu be jokiu kritimu net ir esant gusiuotam vejui, galima sakyti ant lentos stoviu pakankamai tvirtai, jauciuosi kaip ir ant dviracio

nezinau ar moku tuos letus posukius pries veja ir pavejui, nes nezinau kas tai yra

mokiausi pats, bet vairuoju i kaire ir i desine su ja lengvai be didesniu pastangu.
Tada jei tarkim su ja glisuoti imanoma, tai gal galite patarti kaip tai padaryti? nuo ko pradeti? visdelto manau kad jei yra tos kilpos sisispirti kojoms, tia glisuoti imanoma, nes plaukiant paprastai as iki ju nedaeinu, jos atrodo kazkur ten per toli... o zinau, kad i jas galima lipti tik isglisavus lenta. Gal cia kaltos vejo salygos nes niekaip neistaikau nusivesti lenta prie vandens tuo metu kai buna pakankamai geras vejas. (nors karta buvau tokiomis salygomis, tada dar sekesi nekaip, buvau katik pradeejes plaukioti tai vos grizau to skvalo metu i kranta su daugybe kritimu, kai tuotarpu aplink profai skrode vandeni kaip skustuvo asmenims).
Ir dar
cia tas skaicius 210 tai litrazas? Jis tinkamas mano svoriui ar nelabai?
I kuria skyle reiketu statyti bure, norint isglisuoti? Kaip suprantu bure turetu buti kuo toliua priekyje? tai iseina kad priekyje?
Ir ka reiskia "bures uzdarymas"?
Labai labai labai aciu uz atsakymus! Liksiu skolingas alaus koki jascikuti!