EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Greičio burlentėmis varžybos

Kalbam apie viską / let's talk about something

Re: Greičio burlentėmis varžybos

UNREAD_POST Audrius 51 12 Lap 2010 00:20

Ernestai, prie PV krypties Nidoje lygaus vandens nerasi.
Jei vis tiek plauksi, tai geriausia tą daryti už kyšulio pasienyje, kuo arčiau kopos, kad atsitikus bėdai galėtum išsikapanoti į iškyšulį.
Audrius 51

UNREAD_POST Bobas32 12 Lap 2010 00:25

Ir geltonos bojos išdėstytos linija kas kelis šimtus metrų - tai NE ženklai posūkiams. Reikia apsisukti iki jų, kad nekirsti linijos tarp jų.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST virtuve 12 Lap 2010 08:25

Ernest rašė:Supratau, reiškia kas ankščiau minėjo speeda Nidoje tai +25, + Kateris, + stiprus vejas .ir tt ir tp
Jai bus noras kam prisijungt, rašykit i PM ar skambinkite.

Ernestai prisimink mano paskutinį pasiplaukiojimą Nidoje ir pagalvok kas butu jei vėjas butu nuo kranto?
Inventorius pacherintas, irtis negali, plaukioji vienas.

p.s. Aš jau ne konkurentas, dabar garantuotas poilsis iki pavasario :) Tikiuosi kitais metais bus panašios varžybos ir dalyvių prisijungs daugiau.
Vartotojo avataras
virtuve

UNREAD_POST Ernest 12 Lap 2010 09:29

Rizika tikrai yra, bet aš sąmoningai i tai pasirašyčiau, tik rast sąlygos tinkamos, reikia pakeleivio bent vieno.
Ok o tai prie kokios krypties Nidoja Lygus vanduo?
Ar aplamai tinkamas speedui ši spotas? Jau iš dveji plaukiku išgirdau kad Nida ne labai tinka ir tai praeitas etapas. Nu ir kur tiesa? Dažniausia savo gyvenimą darau taip – ISITIKINU pats.
Tai kad mano sprendimas, gan natūralus.

Vytai, Sveik greičiau.
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Audrius 51 12 Lap 2010 09:38

Nidoje speedinti galima būtų prie ŠV, į šiaure už uostelio, tarp tinklų ir kranto.
Paskutinį kartą redagavo Audrius 51 12 Lap 2010 09:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
Audrius 51

UNREAD_POST kestutisg 12 Lap 2010 09:41

Ernest rašė:Giedrius, jai del manes, tai jai ir bučiau pirmas, tai padovanočiau kas noretu ta daiktą, tikrai. :lol: rimtai :wink:
O šiaip
Man aplamai atrodo kad šitam Lietuvos veiksme įdomumą parode tik pora plaukiku, visi kiti taip, nu praplaukiau ir tiek, aš turbūt vienintelis kas ieškojo sąlygų, bande vietoves, ir vare ir iš ryto darbo dienomis, ir prie -2. Tai va Giedriu, aš tai darau tik del to, kad man tai įdomų, šitam etape, ir aš tai įrodžiau, bent sau, o ne del hidriako, už pinigus degalams galėčiau senai tokia daiktą tiesiog nupirkt.

shiemet buvo prasti metai speedui vejo prasme - arba darbo diena ir prie juros arba savaitgalis. Bet net ir palikus savieigai panashu, kad zmoniu nemazhai dalyvavo savo noru. Manau, kad kitais metais reiketu pagalvoti viena Ventaines slalomo etapa padaryti speedui ir daryti Nidoje, kad butu kateris, priezhiura, galbut keletas GPS'u ishsinuomoti (nes ne kiekvienas nori pirkti kelis shimtus litu kainuojanti zhaisliuka). Nezhinau, kaip Nidoje prie offshoro, nesu buves, bet itariu, jei suluzhtum prie 10-14 m/s, tai pats ko gero neishsikapanotum net ir metes lenta ir esant shiltam orui. O tai reishkia, kad tampai likima uzh usu, kas niekada ner gerai. Kitas dalykas - kad ko gero Lietuvoje taip niekam ir nepavyko surasti gero speedui spoto - top greitis 31 mazgai (57 kmh), kas vos vos kvalifikuoja kaip "speedas", kuris, anot speedsteriu, prasideda NUO 30 mazgu.

Bull sake, kad Gresevichius mate kazkokiame neva idealiame spote prie Shakiu - labai atvira uzhtvanka, galima drozhti prie pat krantu, be chiopo. Tada Kursmarese pute tiek, kad 4.5 per daug buvo. Bet shakiuose turbut vejas tinkamas speedui buna 1-2 kart metuose - ka rodo ir Gedo ir Manto greichiai - 24-25 mazgai... Shiemet buvo vienas kartas, kai Dusioje su 6.6 buvo pereborai, bet ko gero tada kryptis tai shakiu balai netiktu...

k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Ernest 12 Lap 2010 10:31

kestutisg rašė:
Ernest rašė:Giedrius, jai del manes, tai jai ir bučiau pirmas, tai padovanočiau kas noretu ta daiktą, tikrai. :lol: rimtai :wink:
O šiaip
Man aplamai atrodo kad šitam Lietuvos veiksme įdomumą parode tik pora plaukiku, visi kiti taip, nu praplaukiau ir tiek, aš turbūt vienintelis kas ieškojo sąlygų, bande vietoves, ir vare ir iš ryto darbo dienomis, ir prie -2. Tai va Giedriu, aš tai darau tik del to, kad man tai įdomų, šitam etape, ir aš tai įrodžiau, bent sau, o ne del hidriako, už pinigus degalams galėčiau senai tokia daiktą tiesiog nupirkt.

Kitas dalykas - kad ko gero Lietuvoje taip niekam ir nepavyko surasti gero speedui spoto - top greitis 31 mazgai (57 kmh), kas vos vos kvalifikuoja kaip "speedas", kuris, anot speedsteriu, prasideda NUO 30 mazgu.

k.

Kestai tu gi žinai kad tie rezai tai 10 sec, 5 best runai. Vidurkis vidurkio.
Lietuvoje, kur nėra aplamai specifikos speedui, kas del sportu, sąlygų, inventoriaus ir patirties, ne galima aklai ligint su Speederiaais iš ENG FRA NED. 31 mazgas pagal „GPS speedsurf“ taisykles tai labai geras rezultatas Kestuti, kaip LT. Labai Geras, o jai ne sutinki, paimk ir įsibėgėt iki tokio greičio(vidurki).
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST kestutisg 12 Lap 2010 15:19

Ernest rašė:Kestai tu gi žinai kad tie rezai tai 10 sec, 5 best runai. Vidurkis vidurkio.
Lietuvoje, kur nėra aplamai specifikos speedui, kas del sportu, sąlygų, inventoriaus ir patirties, ne galima aklai ligint su Speederiaais iš ENG FRA NED. 31 mazgas pagal „GPS speedsurf“ taisykles tai labai geras rezultatas Kestuti, kaip LT. Labai Geras, o jai ne sutinki, paimk ir įsibėgėt iki tokio greičio(vidurki).

zhinau ish ko tie rezai susiskaichiuoja ir kad tiek ishpausti su 7.6 bure tikrai yra kas veikt. Bet zhinai, 2 golfas irgi transporto priemone, ir greiti galima (kaip golfui) neprasta ishspaust, bet su F1 nepalyginsi. Jei zmogui to pakanka, kad pagauti kaifa - super. Na taip neturim mes ko gero salygu ir/arba pakankamai noro panaudoti turimas salygas, tai ir zaidziam laimingi smelio dezej. Jei nuo Nidos kopos "nukrenta" nesukarpytas bent 13-15 ms vejas ir galima pjautis prie pat kranto su nedideliu chiopu, tai manau, kad bent 72 kmh ishlauzhti tikrai imanoma, o tai jau visai netoli ir 40 mazgu, o tai jau rimta. Kas ish musu tokiom salygom esam Nidoj buve? ash nesu... matyt nepakankamai noriu...
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Ernest 12 Lap 2010 15:36

Ne labai supratu ka norėjai pasakyt. Žodžiu ligint su rimtai speedininkai iš FRA mūsų greičius nėra prasmes, kaip ir tau kalbėt apie 41 ne pasiekus net 30. aišku gal taip ne galima kalbėt, bet užknisa tie – Manau galima it tt manau galima ir va taip.
Davai Kestai kaip pučia stipri N ar NW sėdam ir varom i lepoja, parodysi man prie lygiu 15 kaip pravarysi bent 31 mazgą. GT31 paskolinsiu. Prie tokiu veju ten totalus speedas, vanduo lygus.
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST kestutisg 12 Lap 2010 15:50

Ernest rašė:Davai Kestai kaip pučia stipri N ar NW sėdam ir varom i lepoja, parodysi man prie lygiu 15 kaip pravarysi bent 31 mazgą. GT31 paskolinsiu. Prie tokiu veju ten totalus speedas, vanduo lygus.

sutariam, jau seniai norejau i Liepojos karosta, tik kazhkaip niekaip neisispiriu i subine :-) 31 mazga pazhadu, uzh kiekviena nedarishta mazgeli - butelis vyno

Nors dabar kai galvoju - ko gero ne karto shiemet kai buvau Ventainej nepute N/NW, visai laika tik W/SW/S. Gal tik paskutini karta kai buvom su Justu tai viena diena ish 3 pusdieni atsisuko NW.
Vartotojo avataras
kestutisg

UNREAD_POST Pukisbaisala 12 Lap 2010 16:01

aš irgi vaziuoju ten to speedo daryt su jumis 8)
Opinion is like asshole - everyone has one
Vartotojo avataras
Pukisbaisala

UNREAD_POST Ernest 12 Lap 2010 16:03

kestutisg rašė:
Ernest rašė:Davai Kestai kaip pučia stipri N ar NW sėdam ir varom i lepoja, parodysi man prie lygiu 15 kaip pravarysi bent 31 mazgą. GT31 paskolinsiu. Prie tokiu veju ten totalus speedas, vanduo lygus.

sutariam, jau seniai norejau i Liepojos karosta, tik kazhkaip niekaip neisispiriu i subine :-) 31 mazga pazhadu, uzh kiekviena nedarishta mazgeli - butelis vyno

Nors dabar kai galvoju - ko gero ne karto shiemet kai buvau Ventainej nepute N/NW, visai laika tik W/SW/S. Gal tik paskutini karta kai buvom su Justu tai viena diena ish 3 pusdieni atsisuko NW.

Kestai tokiu dienu buvo kokie 5 tikrai

Sutarem :)
Paskutinį kartą redagavo Ernest 24 Lap 2010 10:17. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Ernest 15 Lap 2010 14:55

Sveiki, šeštadieni bandžių ne nuleist ranku ir pagerint Speeda, ne pavyko.
Gavau pilnos kelnes kitos patirties, Vejas buvo žiauriai gūsingas su skilem ir plaktukais GAL iki kokiu 18-20. Vienas RUNas tik išlaužiau pagal GPS speedsurf taisykle –vidurkis 33 bazgai, kiti runai kur kas mažiau, bendras vidurkis 30 su kapeikom. Trumpi gūsiai, trumpa distancija, Labai fiziškai sunkios sąlygos su 5,1\54.
Garą išleidęs, padariau ką galėjau.
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST ezhys 15 Lap 2010 14:58

Ernest, kur bandei? Nidoj? 33 kts vidurkis tikrai labai neblogas! =D>
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards /

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Formula windsurfing - separates men from boys. 8)
Vartotojo avataras
ezhys

Burės numeris: 1001

UNREAD_POST GEDASLTU322 28 Lap 2010 12:18

Sveiki,
del Sakiu tvenkinio. Ji galitr paprastai surast Girioniu tvenkinys vadinasi, prie pat sakiu. Jis yra visiskai atviroje vietoje laukuose. Tik is vakaru yra keletas pastatu uz kokio 0.5 - 1km. Geriausia kryptis butu R, PR, SV. Del visu kitu krypciu gali neuztekti tvenkinio plocio. Siaip ezeriukas atrodo tikrai patraukliai. Privaziavimas yra prir pat su masina netgi su daline infrastruktura.

Sekmes
Gedad
GEDASLTU322

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams