EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

FLYSURFER & FLYBOARDS

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: FLYSURFER & FLYBOARDS

UNREAD_POST satrebla 30 Rgp 2010 23:53

Šeštadienį E-lake vyko PR Akademija... tai gpshak matyt tikrai kietas jautėsi :) nuo ryto iki 13val. normaliai pūtė 7kei tai nelabai buvo kada kaitais grožėtis. Vėjo visiems pakako, vieni kitiems netrukdėm, kaitai lakstė gerokai žemiau pavėjui, akies kraštu mačiau, kad irgi smagiai davėsi. Vėliau vėjas sėdo iki 5-4 m/s. Bet tada ir foilas kanale arčiau kranto skraidyti pradėjo. Iš šalies žiūrint tikrai ne lamborginis prie 4 m/s. Įspūdžio nepadarė. Kaip ir pradinukai taip ir tas foilo raideris gana bukai vandenį arė. Na gal išskyrus epizodą kai toks jaunas šviesus berniukas plaukė. Bet man atrodo kad juos du sukabinus gal 90kg ir gautusi :)
Life too short. Surf more
satrebla

UNREAD_POST misavi 31 Rgp 2010 07:40

Satrebla,

Tas bukas artojas buvau aš su standartiniu FLYSURFER SPEED3 15 (mano svoris iki 80 kg). Vėjui "užgūsiavus" iki 5 m/s plaukiau ir džiaugiausi lenkdamas burlentes. Pastebėjau ir kitą dalyką, kad niekas nekilo į vėją taip, kaip aš.

Vėliau vėjas nukrito. Užsimojus mano aitvaras dar mane iškeldavo iš vandens, tačiau plaukt jau nebelabai sekėsi. Tačiau aš galvoju, kad labiau patyręs dar būtų sugebėjęs plaukti. Dar vienas momentas, kuriuo labai pasidžiaugiau, kad net ir nukritus vėjui, į krantą grįžau ten, iš kur išplaukiau - manęs nenu-downwind-ino, kaip kad dažnai tą dieną atsitiko kitiems.

Krante pasikeičiau aitvarą į FLYSURFER SPEED3 19 DELUXE. Tačiau jau ir jam vėjo buvo per mažai. Aitvaro nepamečiau į vandenį ir parsi-bodydrag-inau, tuo tarpu burlentės tuo metu visai stovėjo!

Faktus išdėstei ne taip, kaip buvo, o taip kaip juos norėjai pamatyti... Gal sugadinom akademiją?

Aitvarus tą šeštadienį išbandė gpshack, avantmov, need4wind ir dar keli vaikinai (atsiprašau, nežinau Jūsų nick'ų forume). Ne visi buvo sužavėti aitvaru. Pagrindinis pastebėjimas - aitvaras lėtas, vienam žmogui aitvaras "visai nevaldomas". Na ir gpshack nepatiko baras...

Noriu padėkot išbandžiusiems. Kokią nuomonę jie susidarė apie aitvarą - tokią. Bet jie bent bandė.

Pagarbiai.
misavi

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Fish-Bone 31 Rgp 2010 07:52

Aš turbūt kaip buriuotojas liksiu čia nesuprastas, bet bandysiu dar kartą paaiškinti... Nelyginkit 19kvm foil'o su freeridinėm burlentėm ir pirmą sezoną plaukiančiais pradinukais. Pabandykite pasigalinėti su formulistais. Jų įranga taip pat skirta plaukti prie minimalaus vėjo (nuo 3,5-4m/s). Statau alaus dėžę, kad greičiau ir aštriau plauks formulė :)
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

UNREAD_POST Aitvaras 31 Rgp 2010 08:08

Nuostabu, kad net ir burliantiajus suparino su tuo aitvarų Maybach'u :mrgreen:
Koncultacijos,
pardavimas, remontas
tel.+370 684 74070
algis eta peterlynn.lt
http://www.peterlynn.lt
Miško g. 30, Kaunas
Vartotojo avataras
Aitvaras

UNREAD_POST Vertejas 31 Rgp 2010 08:43

O aš nors ir labai norėčiau daug ką pasakyti, bet siūlau ignoruoti gpshacko pradėtą brandų kovą, bei burlentė ar jėgos aitvaras kovą bent jau šioje temoje.
Tuo labiau, kad nei geriausio visiems brando, nei geriausio visiems sporto neišrinksime. Vienam burę per sunku iš vandens kelti, kitam aitvaras - pernelyg paprastai valdomas žaislas ir trūksta iššūkių.
Labai teisingas pastebėjimas, kad verta išmėginti ir vieną ir kitą ir trečią. Prie tų pačių 4m/s. Daug ką esu išbandęs, tame tarpe ir šiuolaikinę formulę. Todėl bus labai įdomu išmėginti šiuolaikinį foilinį lengvo vėjo aitvarą, kad suprasti kas MAN labiausiai patinka.
Davai tęskime temą apie Flysurfer.
Parašykite išsamiau tie, kurie jau bandėte. Ačiū!
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
Vartotojo avataras
Vertejas

UNREAD_POST benzas 31 Rgp 2010 12:53

Fish-Bone rašė:Aš turbūt kaip buriuotojas liksiu čia nesuprastas, bet bandysiu dar kartą paaiškinti... Nelyginkit 19kvm foil'o su freeridinėm burlentėm ir pirmą sezoną plaukiančiais pradinukais. Pabandykite pasigalinėti su formulistais. Jų įranga taip pat skirta plaukti prie minimalaus vėjo (nuo 3,5-4m/s). Statau alaus dėžę, kad greičiau ir aštriau plauks formulė :)

Jaiciu toki issuki jamciau...))) kas dar stato???????
Always riding!
A-team kaitų mokykla www.go2kite.com
IKO instruktorius ID 5681,
+37065504259
O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST Akinys 31 Rgp 2010 17:05

Benzai, tau dežė alaus iš manęs, jei per LR Čiampą FW rungtyje busi penketuke.

Banzai!
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST misavi 31 Rgp 2010 20:15

benzas rašė:Jaiciu toki issuki jamciau...))) kas dar stato???????

Benzai, statau ir aš :).

Šiandien Vilniuj Lygainiuose maudžiaus. Nors prieš filmuojant pora halsų ir smagių buvo, video gavos tikra antireklama:

Ir supratau du dalykus: nereikia brist į vandenį pučiant silpnam offshore vėjui ir prognozes visgi reikia sekti :? ...

Enjoy!
misavi

UNREAD_POST Domas 01 Rgs 2010 12:13

Geras!!! =D> =D> =D>
Vartotojo avataras
Domas

UNREAD_POST benzas 01 Rgs 2010 15:14

Akinys rašė:Benzai, tau dežė alaus iš manęs, jei per LR Čiampą FW rungtyje busi penketuke.

Banzai!

Nu tu cia ir piz.....nul, man ne 16metu, kad vien is entuziazmo mesciau viska ir del Akinio dezes alaus meginciau i lr lyst (ruostis, nauja inventoriu pirkt ir ttt....), bet jei nori man viska paruost ka as pasakysiu ko man reiktu ir dar normaliai finansiskai palaikyt, manau imciausi igyvendint toki tiksla...nu ka slabo..))
Always riding!
A-team kaitų mokykla www.go2kite.com
IKO instruktorius ID 5681,
+37065504259
O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST Akinys 01 Rgs 2010 15:28

benzas rašė:
Akinys rašė:Benzai, tau dežė alaus iš manęs, jei per LR Čiampą FW rungtyje busi penketuke.

Banzai!

Nu tu cia ir piz.....nul, man ne 16metu, kad vien is entuziazmo mesciau viska ir del Akinio dezes alaus meginciau i lr lyst (ruostis, nauja inventoriu pirkt ir ttt....), bet jei nori man viska paruost ka as pasakysiu ko man reiktu ir dar normaliai finansiskai palaikyt, manau imciausi igyvendint toki tiksla...nu ka slabo..))

Benzai, taigi imi FLYSURFER (dileris tikrai duos) ir savo custom RRD ir banzai. "ant benzo" nuo Svenceles iki Ventaines manau daug nereikes.
Vartotojo avataras
Akinys

UNREAD_POST misavi 01 Rgs 2010 16:41

Akinys,

Kalba ėjo apie 4 m/s... Kada čia vyks LR formulių čempionatas specialiai prie 4 m/s?

Dėl custom lentos tai irgi... FiteFiestoj ne tik, kad jos nepavijai, bet ir twin tip'o, su kuriuo plaukė Domas. Manai, kad su bure rankoj prie 4 m/s Tau sektųsi geriau?.. Netikiu.

Šiaip race'as burlentė/kite-as man būtų visai įdomus :). Be to, pasiūlymas nuo Fish-Bone jau kaip ir nuskambėjo :). Tačiau nepaisant to, kas laimėtų - juk niekas nepasikeistų. Vis vien didžioji dalis buriuotojų daro tai pirmiausia savo malonumui. Ir kiekvienas tą malonumą gauna savaip.

Sakai, "banzai"? O gal taika :)?

Mindaugas
misavi

UNREAD_POST Akinys 01 Rgs 2010 18:20

misavi rašė:Akinys,

Kalba ėjo apie 4 m/s... Kada čia vyks LR formulių čempionatas specialiai prie 4 m/s?

Dėl custom lentos tai irgi... FiteFiestoj ne tik, kad jos nepavijai, bet ir twin tip'o, su kuriuo plaukė Domas. Manai, kad su bure rankoj prie 4 m/s Tau sektųsi geriau?.. Netikiu.

Šiaip race'as burlentė/kite-as man būtų visai įdomus :). Be to, pasiūlymas nuo Fish-Bone jau kaip ir nuskambėjo :). Tačiau nepaisant to, kas laimėtų - juk niekas nepasikeistų. Vis vien didžioji dalis buriuotojų daro tai pirmiausia savo malonumui. Ir kiekvienas tą malonumą gauna savaip.

Sakai, "banzai"? O gal taika :)?

Mindaugas

formuliu gonkes dazniausiai vyksta pagal kalendoriu, vejas nebuna uzsakomas, todel tikimybe kad FW vyks prie minimalaus vejo visada didele.
shiaip jums reiketu mesti pirshtine formulistams, nes apie kaitus jie nelabai skaito. arba nuvaziuoti i LR FW champa - netoli juk nuo Svenceles iki Ventaines.

del FiteKiestos - nebuvau nei pirmas nei antras nuo galo, kaip ir jusu flysurferiai nebuvo nei pirmi nei antri. mano inventorius buvo 6'8" RRD fish-surfboard'as ir 2007m NS REBEL 14. plaukdamas strapless tokiu inventoriumi apturejau malonuma ir keletoje reisu atplaukiau aukshciau nei kai kurie plaukiantys su dedikuotomis race lentomis ir tokio pacio dydzio kaitais. buvo fun, gaila kad banga mazoka.

del burlenciu - fw kazkada plaukiau, bet paskutinis kartas buvo jau senokai, turbut 2001 metais, todel prie 4m/s pasigalyneti su jusu flysurferiais negaleciau, bet noriu pakviesti jusu raiderius i neuzilgo ivyksiancias wave varzybas (tiek kite, tiek burlenciu), nes tik varzybos ir parodo inventoriaus bei raiderio galimybes.

vien jau jusu brando pavadinimas FLY-SURFER jau ipareigoja parodyti kaip surfinama su jusu kaitais.

del banzai - tai ne karo shukis :) tai tiesiog gerai skamba - Benzai - banzai!
Vartotojo avataras
Akinys

UNREAD_POST misavi 04 Rgs 2010 06:43

Sveiki,

Jei gerai sužiūrėjau, šiandien windguru.cz Monciškėse 4 m/s prognozuoja. Tai planuoju dalį šiandienos (nuo 12:00 iki kokių 18:00) praleisti ten. Turėsiu visus FLYSURFER SPEED3 (12, 15 ir 19 DELUXE), FLYSURFER PSYCHO4 10 (jei pakiltų vėjas) ir dvi lentas FLYBOARDS FLYDOOR M ir FLYBOARDS FLYWAVE S.

Atvažiuoju ne plaukiot, o parodyt ir duot pabandyt, tad nepraeikit pro šalį!

Mindaugas
+37061115387
misavi

UNREAD_POST mariauskas 04 Rgs 2010 17:55

gpshack rašė:Jusu burlentes "formules" moskviciai tai jau praeitis, lambordzini flysurfer ant 4 m/s ateitis :wink:
Tai poilsis plaukiant ir ziurint kaip krinta bures ir kaip jas sunkiai kelia is nuovargio iskreiptais veidais...

Na taip tu tikrai dar labai jaunas :lol: :lol: :lol:
mariauskas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

Prisijungimas nariams