|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Juozas14 15 Rgs 2009 22:52
Audrius rašė:sioks toks skirtumas vistik yra, su bure varydamas "gaza nuimt" gali...
Gazas sumazeja arba kai alu atidarai arba kai apsibezdi. Jei turesi sustot, kad praleistum uzsigazavusi kaitiora kurio kelnes pilnos laimes ir netik nuo ofigeno greicio, ir delto pramazinsi afigena banga, kas tada del to bus kaltas?? O kas del sortu - buvau uzsidejas, galvojau pasleps nudriskusi suplysusi ir sudeveta hidreka, bet keliai vistiek islenda, o pasilenkt baisu, kad dar ir sortu sikna nepraplystu, tai nutariau kad geriau su ventiliuojamu hidreku varyt, bile jau mineti konkolai neiskristu per skyle hidreke XDD beja, benzas buvo kadais minejas, kad akitiorai net ir siknoi akis turi, bet kadangi ant tos siknos sortai uzmauti, tai jie pro jas kaipir nieko nemato, kas salygoja incidentus. Reziumuojant mano nuomone butu tokia - neturi pakankamai AZP, nelysk i akini ir nedrumsk vandens. Beja, as draugiskai cia =]
-

Juozas14
-
- Burės numeris: 1
povilkami 15 Rgs 2009 23:45
Tai žinai, Akinys gi čia ne rimtai su tais šortais  Žinoma, matydamas balsavimo rezultatus jaučia didžiulį pasitenkinimą soul-surferių pergale prieš mados vergus, bet realiai tai galios akiny tarptautinės wave taisyklės kaip ir galiojo iki šiol ir šortai buvo ar nebuvo nieko nekeis...
-

povilkami
-
Akinys 22 Rgs 2009 00:32
naujos redakcijos taiskles atiduotos Jezaus cenzurai ir po to bus ishleistos elektroniniame bei laminuotame pavidale. laminato formatas bus parinktas taip, kad tilptu i aqua packa. del kainos ir kiekiu kreiptis i Girmi, bet neabejoju, kad kaina priklausys nuo to, ar taisykles bus perkamos priesh incidenta ar po.
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
povilkami 22 Rgs 2009 22:48
-

povilkami
-
darius22 23 Sau 2010 16:54
Tai štai: gryžome iš Tenerifės pasisėmę tarptautinės patirties ir ką aš galiu pasakyti, ogi kad TOLERANCIJAI GALAS. Los Americas taisyklės kaip turinčios gilesnes tradicijas perkeliamos į Akinio spotą TAŠKAS 1. čainikams Akinio spote plaukti negalima TAŠKAS 2. visi kuriuos spoto senbuviai laiko nesavais ar nepažystamais, plaukti Akinio spote negali TAŠKAS
Kruopa
-
darius22
-
Jezus 23 Sau 2010 21:31
Su banglente Las Americas ilindus i vieta kur lengviausias isplaukimas ir geriausios bangos gauni paprasta klausima "o tu is kur?". Nespejus suregzti atsakymo labai mandagiai pasakoma "nemusiskiai plaukia ten". Ir tai netgi ne vien plaukimo lygio klausimas, nes "ten" kur banga sudetingesne ir ne tokia grazi plaukia tokio lygio veikejai kokio nei vienam is skaitanciu nei rasanciu sita zinute tikriausiai pasiekti neteks bent 10 metu.
Man patiko mandagus tonas, ir zaibiska reakcija kad vandenyje atsirado svetimkunis. Nereikia laukti kad padarytu nesamone ar kitaip pakenktu mikropopuliacijos sveikatai.
Siulau pas mus irgi bandyti imti klausima mandagumu. Pvz. - pala, koks tavo vardas? - dovydas - dovydai, plauk is cia.
P.S. panaudoti vardai yra isgalvoti ir neatspindi jokiu realiu veikeju.
-

Jezus
-
Bobas32 23 Sau 2010 21:40
Los Amerikoje prie molo kažkaip neteko būti išspirtam. Viena mergina putojosi, nors aiškiai pati visas taisykles pažeidė. Tiesiog buvau ne vietinis. O kiti vietiniai jos keiksmus paprasčiausiai praignoravo. Beja iš kur aš - dvigubai didesnė mano lenta išdavė 
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Jezus 25 Sau 2010 11:57
Prie molo, is windsurf spoto, aisku nieks nespiria nes surf spotas yra priesingoje puseje. t.y. desineje.
-

Jezus
-
Bobas32 25 Sau 2010 12:23
Gal. Bet tuo metu bangos buvo tik ten. Ir absoliučiai visi ten plaukiojo, tai gal už tai ir buvo tolerantiškesni.
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
baltrbruz 26 Sau 2010 09:44
Vieni saukia "neplauk vienas!" Kiti saukia "plauk is cia".
Suskirstykit i zonas ir visiem bus aisku. O dabar buriuotojas buriuotojui priesas.
-
baltrbruz
-
morewind 26 Sau 2010 10:20
baltrbruz rašė:Vieni saukia "neplauk vienas!" Kiti saukia "plauk is cia".
grazus palyginimas beje, jei susidarytu materialiniai ar rimti sveikatos nuostoliai, nagrinejant, sios taisykles, teises poziuriu butu tik rekomendacinio pobudzio, galios MPPSS-72 arba COLREGS-72 tarptautines konvencijos
/)___/)___/)_(\_________(\_(\_(\__
-
morewind
- -
-
- Burės numeris: 0
Akinys 26 Sau 2010 11:56
morewind rašė:beje, jei susidarytu materialiniai ar rimti sveikatos nuostoliai, nagrinejant, sios taisykles, teises poziuriu butu tik rekomendacinio pobudzio, galios MPPSS-72 arba COLREGS-72 tarptautines konvencijos
bilietai i Tenerife dabar pigus, tai tamsta galetumete irodyti savo teiginius praktishkai
-

Akinys
-
- Burės numeris: 626
-
Jezus 26 Sau 2010 12:30
Akinys rašė:morewind rašė:beje, jei susidarytu materialiniai ar rimti sveikatos nuostoliai, nagrinejant, sios taisykles, teises poziuriu butu tik rekomendacinio pobudzio, galios MPPSS-72 arba COLREGS-72 tarptautines konvencijos
bilietai i Tenerife dabar pigus, tai tamsta galetumete irodyti savo teiginius praktishkai
 butinai tegu kas nors filmuoja, i youtube reiktu ideti 
-

Jezus
-
morewind 26 Sau 2010 12:37
as manau kad lietuviai ten visus sudubasintu jei tokia potekste turejote omeny, galima butu ir nufilmuoti. Mes gi pikti aršūs aukšti galingi, o tenerifines taisykles yra jėga gristos,- t.y. mano mano as pirmas cia padariau AŽP tai reiškia mano. jei nepaklusi gausi i duda ir per inventoriu. mano AŽP didelis ir noriu Š toliau tik šioj vietoj o kiti valinkit toliau kad niekada nepasiektumete tokio lygio kaip AŠ ir mano chebra. Na atvyksta Kauno buriuotoju grupele ir padaro naujas taisykles, kokios problemos?
/)___/)___/)_(\_________(\_(\_(\__
-
morewind
- -
-
- Burės numeris: 0
ezhys 26 Sau 2010 13:16
Dar galima paimt siaip kaunieciu poilsiautoju-kriausiu dauzytoju. 
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards / karolis1001@gmail.com+37067247914 Formula windsurfing - separates men from boys. 
-

ezhys
-
- Burės numeris: 1001
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
|
|