EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Po dviejų dienų skrydžio vėjyje, desertui.

Kalbam apie viską / let's talk about something

Po dviejų dienų skrydžio vėjyje, desertui.

UNREAD_POST Laisvis39 17 Spa 2005 01:07

"Kokį pavidalą turi jausmas? .................................................................................................................
O kaip įsivaizduoji vėją? Ne, nesakyk, kad tai siūbuojančios medžių šakos... Užmerk savo kūno akis ir atmerk vidines. Atsistok vėjyje..Ką jauti? Aš jaučiu, kad esu sunki ir lyg sustingusi. žmogiškai nerangi. Ir savo kūnu skrodžiu vėją, jį stabdau. Bet jo gūsiai pagauna ir nuneša dalį manęs. Dalį mano svorio, skausmų, liūdesio... Savo vėsia ranka jis braukia mano plaukus ir iškedena iš jų visas niūrias mintis.Aš vis labiau su juo susilieju ir iškėlusi rankas jaučiu, jog lengvėju.Tirpstu, skaidrėju ir susilieju su juo. Lyg iš sunkaus drabužio išsivelku pati iš savęs ir išslydusi aukštyn, leidžiuosi nešama vėjo... Aš lengva ir lanksti lyg smilga...Čia lengvai sūpuojama švelniai leidžiuosi žemyn, čia su gūsiu prašvilpiu virš beržų ir džiaugsmingai krykštaudama rankomis braukiu jų viršūnes. Pašėlusiai sukdamasi staiga šaunu aukštyn, atlošusi galvą žvelgiu į artėjančius debesis, neriu į juos, lekioju pašėlusiai juokdamasi ir juos vaikydama, tada vėl smingu žemyn...Pirštais kedendama bangas, praskrendu ežero paviršiumi, pagavusi paskraidinu vienišą burę ir šnarėdama įsipainioju pakrantės melduose.
Ir štai matau save. Apsvaigusią nuo vėjo... Sugrįžtu į save. Švaresnė, skaidresnė,besišypsanti. Suveltais plaukais ir kvepianti vėju..."

R.L.
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

UNREAD_POST Bobas32 17 Spa 2005 13:55

Laisvi, kodel savo asmeni ivardini moteriska gimine?
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST Laisvis39 17 Spa 2005 14:11

Bobas32 rašė:Laisvi, kodel savo asmeni ivardini moteriska gimine?

Bobai, tai juk citata. :P
Reikia pasidziaugti, kad vejas, kaip musu, vyru, generavimo proceso pastangu rezultatas, yra toks malonus ir moteriskai giminei. :wink: :D
Vartotojo avataras
Laisvis39

Burės numeris: 39

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių

Prisijungimas nariams