EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

GPS Sailing LT

Reportažai iš buriavimo ar kito veiksmo vietų.
Posts here all photos/ movies from surfing spots

Re: GPS Sailing LT

Standartinė Ernest 14 Rgs 2008 20:26

Irmantas rašė:
Ernest rašė:Gražu bet kita karta best 1 or 2 sec dek tik del savęs (koks buvo max)
O Šiaip 200 metru Best skaičiuok ar 500 metru galima, ir 100 imest tada žymei įdomiau.

Pataisiau :salute:

Ne blogai gaunasi, super. :)
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

Standartinė Ernest 14 Rgs 2008 20:28

Arnas797 rašė:Su kokia programa istraukinejate statistikas is tracku?As turiu Map Source taciau jis nepripazista su Nokia sports tracker pagaminto failo .gpx

Nupumpink nemokama Demo GPS Action Replay
Labia gera proga. gpx`a valgo!
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė Ernest 26 Rgs 2008 10:58

Laisvis39 rašė:Kodėl greitis Jus taip veža? :roll:

http://www.dailydose.tv/hlkarpathos.htm :D :D :D
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė kestutisg 26 Rgs 2008 14:41

Ernest rašė:
Laisvis39 rašė:Kodėl greitis Jus taip veža? :roll:

http://www.dailydose.tv/hlkarpathos.htm :D :D :D

hee hee irgi ash toje vietoje buvau, palei ta kranta su NS Warp lekiau ir kurso gale dzaiba dariau (tik ne tokiu greichiu). Bet uzhtai nei karto nesiteshkiau :) Reikes ten dar varyti, gera vietele

k.
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

Standartinė Raimytis 14 Spa 2008 20:08

Po praleisto nerealaus savaitgalio Drevernoje, peržiūrėjau GPS duomenis, rezultatai nerekordiniai, tačiau turbūt mano geriausi šiais metais, šeštadienį nuplaukta 120 km, sekmadienį 75 km (Dreverna - Ventainė - Dreverna);
Įranga:
RRD SpitFire 125;
46 cm MFC vairiukas;
6,5 m2 Gaastra Matrix bekemberinė burė;
GPS: GT-11, intervalas buvo nustatytas 5s.
Rezultatai:
2008-10-11_speed.jpg
Šeštadienis 2008-10-11

2008-10-12_speed.jpg
Sekmadienis 2008-10-12

2008-10-12.jpg
Dreverna - Ventainė - Dreverna
LTU143
Vartotojo avataras
Raimytis

Standartinė Ernest 14 Spa 2008 21:42

Raimytis Sveikas,
:) Žinok labai superines tripas gavosi. Man patiko. :)
Turėjau ne mažai minčių vasara padaryt tokia pat bet po kokiu 3 -4 tinklu kažkaip apsisukdavau.
Šeštadieni pastebėjau kad galima i Klaipedos puse varyt, buvo pakankamai švaru.
Tai mes turėjom matyt vienas kita šeštadieni, reikę arčiau susipažint ir padaryt kartu kokia tripa ir Aurima galima prijungt, man tai įdomu. :thumbright:

Dėl greičiu – nu pakankamai geri rezultatai kodėl gi? Man tik ne labai suprantama kodėl best 100m geriau negu best 10 seconds.Kiek žinau tai turi būt atvirkščiai. Keista.
Malonu vat taip išvaryt už spoto ribu ir varyt vienam, tik vejas, vanduo, paukščiai nu ir kartais tinklai, :lol: bet to nepamirštančiojo jausmą ne už ką neprarast, kai tu vienas ar su draugais kaž kur chil outini, tiesiog plauki ir tai toks yra malonumas, ir grišt kaž kaip jau ne norėsi atgal.
Mane veža tokie „ilgi“ tripai. Naishas savo laiku labai daug Skire būtent tokiems pasiplaukimams.

Gero Vakaro. :) tau
Jai mane daktarai sugebės mane patvarkyt iki savaitgalio –vėl busiu Drevernoi-gal Darbenosi po Speedinsim pagal Kestuti pasiūlymą. Ir aplamai ką nors sumastysime.
Paskutinį kartą redagavo Ernest 15 Spa 2008 10:10. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė ezhys 15 Spa 2008 00:41

Ernest, plaukdamas vidutiniu 53km/h greiciu per sekunde nuplauki 14,7metrus, per 10 sekundziu 147. Kitaip tariant simta metru plauki trumpiau negu 10 sekundziu, kas leidzia islaikyt didesni vidutini greiti.
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards /

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Formula windsurfing - separates men from boys. 8)
Vartotojo avataras
ezhys

Burės numeris: 1001

Standartinė Ernest 15 Spa 2008 09:20

ezhys rašė:Ernest, plaukdamas vidutiniu 53km/h greiciu per sekunde nuplauki 14,7metrus, per 10 sekundziu 147. Kitaip tariant simta metru plauki trumpiau negu 10 sekundziu, kas leidzia islaikyt didesni vidutini greiti.

A nu tai daug ką paaiškina. :)
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė Raimytis 15 Spa 2008 09:36

Na Ernestai net neabejojiu kad, mane šeštadienį matei, plaukiau su geltona "Gastra" bure "LTU143" ir kalbėjomės keletą kartų, po plaukimo kai jūs rengėtės aš išvažiavau su juodu Roveriu.
Šeip tai savaitgalis tikrai buvo nerealus, stabilus vėjas, šilta, pirmą kartą plaukiau Kuršių mariose ir jau įsimylėjau :D, plaukiant į Ventę išpūtus akis reikėjo žiūrėti į tinklus, prie Drevernos tai tinklai visi aiškiai matosi į dugną susmeikta daug kuolų, bet ties Kintais buvo keletas tinklų kur tik dvi vėlevėlės šimto metrų atstumu, varai pro tokia vėliavėlią ir spėlioji bus katapulta ar ne, beje visa pakrantė link Ventės manau tinkama buriavimui, buvo dar keletas burlenčių ir nemažai kaitų. Viso plaukimo linksmumas buvo grįžti atgal pavėjiniu kursu, visą laiką greitis maksimalus, atsipalaiduot negali varai įsitempęs....
LTU143
Vartotojo avataras
Raimytis

Standartinė Ernest 15 Spa 2008 11:38

Raimytis rašė:Na Ernestai net neabejojiu kad, mane šeštadienį matei, plaukiau su geltona "Gastra" bure "LTU143" ir kalbėjomės keletą kartų, po plaukimo kai jūs rengėtės aš išvažiavau su juodu Roveriu.
Šeip tai savaitgalis tikrai buvo nerealus, stabilus vėjas, šilta, pirmą kartą plaukiau Kuršių mariose ir jau įsimylėjau :D, plaukiant į Ventę išpūtus akis reikėjo žiūrėti į tinklus, prie Drevernos tai tinklai visi aiškiai matosi į dugną susmeikta daug kuolų, bet ties Kintais buvo keletas tinklų kur tik dvi vėlevėlės šimto metrų atstumu, varai pro tokia vėliavėlią ir spėlioji bus katapulta ar ne, beje visa pakrantė link Ventės manau tinkama buriavimui, buvo dar keletas burlenčių ir nemažai kaitų. Viso plaukimo linksmumas buvo grįžti atgal pavėjiniu kursu, visą laiką greitis maksimalus, atsipalaiduot negali varai įsitempęs....

Malonu buvo susipažint. :)
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė Romas 15 Spa 2008 20:24

Man tik ne labai suprantama kodėl best 100m geriau negu best 10 seconds.Kiek žinau tai turi būt atvirkščiai. Keista.

Gal tai GPS softo bugas.
Panasi problema buvo ir su naujesniu analogu GT-31.
Reiktu meginti pakrauti ne GPX o NMEA failus, GPSAR juos virskina.
Vartotojo avataras
Romas

Ankstesnis

Grįžti į Windsurfing Media

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Prisijungimas nariams