EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas


www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

 

 

Slidinejimo batu pritaikymas prie pedos

Viskas apie įranga, raidinimo stilius, triukus ir panašiai

Slidinejimo batu pritaikymas prie pedos

UNREAD_POST kactuz 12 Vas 2018 17:55

Sveiki, gal kam teko susidurti su pėdos skausmu slidinėjant. Aš manau kad man yra siauroki batai, dėl o yra užspaudziama pėdos išorinė puse nuo mažojo pirštuko iki kur baigiasi tas pėdos "minkštimas" link kulno. Slidinėjant pirmas pora valandų važinėju atsegtomis dviejomis pirmomis (kur ant pėdą laiko) sagtimis, kai gerai sušyla batai tada užsisegu ir galiu jau normaliai važiuoti, bet vis tiek nėra kaip kaip ranka nuimtų.

Batai Atomic pirkti ir parinkti Kauno Pro sport. Flex 100. Jie yra formuojami. Tai ar ten tom moterytėm nesigauna suformuoti ar ten kažką jos ne taip daro aš nžn, bet gal yra gudriu zmonių kurie supranta kas čia per velniava ir galėtu "sutaisyti" batus ir nereiktu atsegtais batais važineti.
kactuz
 
Pranešimai: 16
Užsiregistravo: 29 Bal 2009 18:35
Burės numeris: 0

Re: Slidinejimo batu pritaikymas prie pedos

UNREAD_POST DovydasVilkelis 12 Vas 2018 18:16

Visų pirma, pirmos dvejos sagtys (jeigu batas yra su keturiomis sagtimis), yra skirtos tik tam, kad sniego į batus nepribyrėtų. Jos turi būti suveržtos tiek, kad mažuoju rankos pirštu be jokių pastangų galėtum jas užlenkti. Nei daugiau, nei mažiau.

Visų antra, jeigu ir tokiu atveju spaudžia pėdą, batai yra per siauri fiziškai. Pats turėjau tokią pačią problemą. Nežinau ar Lietuvoje kas nors jau teikia tokią paslaugą, bet kalnų kurortuose kai kurie servisai turi stakles, kurios ištempia plastikinį bato korpusą. Man tas labai padėjo. Bato kojinės (linear) suformavimas čia mažai ką bendro turi.
Nekenčiu buriavimo
Vartotojo avataras
DovydasVilkelis
 
Pranešimai: 288
Užsiregistravo: 16 Vas 2013 16:57
Burės numeris: 0

Re: Slidinejimo batu pritaikymas prie pedos

UNREAD_POST kactuz 12 Vas 2018 18:22

Tas dvi sagtis minimaliai spaudziu, nebuna "užbraškintos". Tai aš tikiuosi kad yra ir pas mus specialistų kurie moka masažuot batus.
kactuz
 
Pranešimai: 16
Užsiregistravo: 29 Bal 2009 18:35
Burės numeris: 0

Re: Slidinejimo batu pritaikymas prie pedos

UNREAD_POST Gustas 14 Vas 2018 18:30

kactuz rašė:Tas dvi sagtis minimaliai spaudziu, nebuna "užbraškintos". Tai aš tikiuosi kad yra ir pas mus specialistų kurie moka masažuot batus.

Plastiko neissmasazuosi, nebent kojine, bet jei spaudzia turbut netinkami tavo pedai... kitas dalykas, kiek laiko skyrei batu pasirinkimui, ir kiek laiko praleidai su jais neslidinedamas, tai yra namuose... po kokiu 30 min buvimo su jais jau turejo pradet spaist, kas reiskia nesi grazint ir rinktis kitus.
Dar reiktu paziuret siverzima priekineje pedos dalyje, gal per daug uzsiverzi... paeksperimentuok... aisku ne nuo greitu trasu :P
Vartotojo avataras
Gustas
 
Pranešimai: 219
Užsiregistravo: 11 Spa 2004 11:08
Miestas: Elektrenai
Burės numeris: 515


Grįžti į Žiemos sporto technika, Inventorius

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių


cron
Prisijungimas nariams