Man liūdna, kad žmonėms ankšta ant žemės. Skaitai ir galvoje – „o kur yra problema? “
Mes sprendžiame problemas, kurių dar nėra. Kas bus, jei bus? Visas gyvenimas yra toks. Ar verta dėl to prieš dešimtmetį nervintis? O gal čia SAVININKIŠKUMAS koją kiša? Mes gyvenime esam daug praradę ir atradę. Tai gal reikia vienytis ir atrasti dar neatrastų dalykų!? Stovykloje, mes vaikus pradedam mokyti nuo to, kad reikia gerbti vienas kitą, kad buriuotojai esa didelė ir darni šeima. O šioje situacijoje, kai kas pasistengia pilkomis ar net juodomis spalvomis viską nukloti.
VšĮ „Ekstremalus sportas“ organizuoja - nemokamus renginiu, varžybas, stovyklas, dalina šypsenas, patarimus, skatina pažinti įvairias sporto šakas.... Ar dėl to mes turime jaustis kalti?
Aš stengsiuosi, kiek bus tai mano galioje ir skatinsiu, kad kuo daugiau žmonių patirtų šios sporto šakos malonumus. Ypatingai vaikus ir jaunimą. Tai gal parodom pavyzdį mažiesiems?
Sodyba , puiki vieta ne tik buriuotojam , bet ir vaikams, norintiems išmokti buriuoti. Ar mes kalti, kad artimu spinduliu neradome vaikams tinkamos vietos?
Su Kintų bendruomene, mes puikiai sutariam, su Kintų Vydūno kultūros centru teko suorganizuoti net renginį, dalyvaujam Kintų miestelio renginiuose. Kintų miestelio seniūnas esa susipažinęs su visais mūsų būsimais planais ir viskas PUIKU!
Mes esam žmonės, reikia kalbėtis ir pradėt ne puolimu. Visos būsimos ar esamos problemos išsprendžiamos.
Su pagarba, piktiems ir pritariantiems

.
„Šypsokis – gyvenimas yra gražus“