EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Ką priduoda lačių skaičius burėje?

Visi klausimai-atsakymai pradedantiesiems
Post here your HowToDo question

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 18:39

Jezus rašė:Gali atrodyti kad as visada bandau zmonems pasiulyti sudetingiausia kelia, bet del pirmojo isglisavimo mano patarimas zymiai paprastesnis negu kolegu. Sulauk tinkamo vejo - daug, daug, kad vos galetum susitvarkyti su savo inventorium, ir tiesiog bandydamas atlaikyti bure isglisuosi, prarasi kontrole, skrisi, tekstelsi i vandeni, ir labai dziaugsiesi tuo nauju pojuciu. Tai darant stekis stoveti kuo arciau sarnyro (priekine koja prie stiebo, galine prie priekines kojakilpes).

Va tada kai pajusi kas yra tas glisas, pradesi didinti vejo diapazona kuriame tai sugebi pasiekti. Visu pirma orientuosiesi i Girmanto patarima - stiebo apacios spaudimas. O pumpavimas - tai desperatiskas bandymas isglisuoti nesant vejui, tam reikia tureti pakankama suvokima, kad ispumpavus ta glisa sugebetum islaikyti. 5.2 pumpavimas vykdomas trapecijoje, subtiliai, taisyklingoje stovesenoje, cia ne 9 kv paklode mojuoti ant nejudancio pagrindo, todel kuri laika siulyciau nesinervuoti del pumpavimo nes vistiek nesigaus. Tas jegas geriau nukreipti i vandens starto mokinimasi, stovesenos tobulinima, bures kontroles didinima.

Del vejo lygiai taip pat nesinervuok. Visu musu dziaugsmui vasara baigesi - ir pries gera savaite su potvyniu atejo buriavimo sezono pradzia. Jei normalus ruduo (ar pavasaris) 5.2 yra einamiausia bure, bet kai paragausi gliso, to noresi daugiau, todel pagal galimybes rekomenduociau isigyti ir didele bure (su tavo svoriu 7-7.5 kv.m, atsizvelgian i lentos ploti gal labiau 6.5-7 kv.m.). O jei beplaukiojant nuspresi kad aplinkui plaukiancios formules tave zavi, galesi nusipirkti ir varzybom skirta inventoriu.

Svarbiausia linkiu sekmes ir kantrybes (uz pastaraja atlyginama su kaupu).

Labai ačiū už patarimus!!! tik tiek kad aš šiek tiek daugiau pažengęs čainykas :) nes jau ir glisavau su šita lenta :) buvo tikrai liuks jausmas o be to ir vandens startą moku (jeigu tai yra tai apie ką as galvoju :) )

o kaip išsikelti burę kai nesieki dugno neužlipus ant lentos? nes jaučiu kad tai ir yra vandens startas :) nes aš moku jaučiant kojomis dugną :) nuo ko reikėtų pradėti? nes kai kartelį pabandžiau tai pagalvojau kad geriau aš dar pasinaudosiu savo idealiai ivaldytu ABS stiliumi :lol:
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 18:41

beje dar vienas vienas labai aktualus man klausimas... :oops:

kada čainykas tampa ne čainyku??? :lol:
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST baidas 24 Rgp 2005 18:48

Cainikai niekada netampa necainikais.
cia ne klrepsinis , kur patekes i salies rinktine ar i NBA galetum sakyti as jau ne cainikas... cia viskas kinta ir keiciasi ... niekada nebuna vienodos bangos ... niekada nebuna vienodo vejo ... viskas labai dinamiska ... ir tu visada tobuleji ...
o tobulejimui ribu nera .. .taigis esi amzinas cainikas ...

cainikas tai ne kokia nors uzgauliojimo forma ... cia tas pats kas pasakyti savo draugui : " ei seni " ... nors jam gal tik 18 metu ...
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 19:00

baidas rašė:Cainikai niekada netampa necainikais.

sveiki visi CAINYKAI :lol:
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 19:11

na Baidai čia vistiek kažkas nesigauna...

kai kas nors maišosi tai čainykas kai tave padaro jau lyg ir ne, galų gale tikrai gerai plaukiojantys bičai čainykais vadina pradedančius kurie nelabai dar suvokia kaip vėju kuris pučia galima pasinaudoti... tavo teiginys kad visi mes visada busim čainykais labai jau filosofiškas... tiesiog galvojau kad čainykas yra čainykas o kai šiek tiek pažengi yra sekantis laiptelis... :cry: kažkaip čia sužlugdei visą mano progresą ir norą tapti ne čainyku... teks su tuo jau susitaikyti.... :cry:
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST baidas 24 Rgp 2005 19:16

kodel ? ... progresas yra ir turi buti ... tiesiog jei plauki geriau nei kazkas tai ta kazka gali vadinti cainiku ... ir tu busi teisus ...

pvz as freestyle totalus cainikas ... taip mane galetu vadinti Jezus ... bet pati jezu koks nors Josh Stounas taip pat manau galetu vadinti cainiku ...

cia kaip is kurios varpines paziuresi ...

taip , kad tobulek ,kad kuo daugiau burlentiaju galetum pavadinti cainykais ...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 19:17

baidas rašė:
cainikas tai ne kokia nors uzgauliojimo forma ... cia tas pats kas pasakyti savo draugui : " ei seni " ... nors jam gal tik 18 metu ...

bet jaučiu kad savo chiebrai nesakai "ei čainyke"

nes tas čainykas turi pašiepiančių ir žeminančių spalvų (žinoma ne piktąja prasme)
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST Edas50 24 Rgp 2005 19:17

Gigi rašė:na Baidai čia vistiek kažkas nesigauna...

kai kas nors maišosi tai čainykas kai tave padaro jau lyg ir ne, galų gale tikrai gerai plaukiojantys bičai čainykais vadina pradedančius kurie nelabai dar suvokia kaip vėju kuris pučia galima pasinaudoti... tavo teiginys kad visi mes visada busim čainykais labai jau filosofiškas... tiesiog galvojau kad čainykas yra čainykas o kai šiek tiek pažengi yra sekantis laiptelis... :cry: kažkaip čia sužlugdei visą mano progresą ir norą tapti ne čainyku... teks su tuo jau susitaikyti.... :cry:

kai ilipsi i kilpas ir kabesi ant trapes - busi nebe cianikas nelipanciu i kilpas kolegu atzvilgiu, taciau vis dar liksi ciainykas pries ta, kuris darys glise posuki, o tu tik mokysies... Va Baidas ciainykas waveridinge, as taip pat... Pagauni minti?
----------------------------------
http://www.bareika.lt
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

Burės numeris: 50

UNREAD_POST Edas50 24 Rgp 2005 19:19

pavelavau su baidu zinutemis, bet mintys tos pacios...
Gigi, pasikeisk nuotrauka avatare, i kietesne kokia nors, ne toks ciainikas atrodysi nors cia ;) ... no offence
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 19:20

baidas rašė:kodel ? ... progresas yra ir turi buti ... tiesiog jei plauki geriau nei kazkas tai ta kazka gali vadinti cainiku ... ir tu busi teisus ...

pvz as freestyle totalus cainikas ... taip mane galetu vadinti Jezus ... bet pati jezu koks nors Josh Stounas taip pat manau galetu vadinti cainiku ...

cia kaip is kurios varpines paziuresi ...

taip , kad tobulek ,kad kuo daugiau burlentiaju galetum pavadinti cainykais ...

YES noriu padaryti kuo daugiau burliantejų!!!! AČIŪ už sugražintą tikėjimą ir norą tobulėti :)
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 19:25

LTU 50 Edas rašė:pavelavau su baidu zinutemis, bet mintys tos pacios...
Gigi, pasikeisk nuotrauka avatare, i kietesne kokia nors, ne toks ciainikas atrodysi nors cia ;) ... no offence

kai išmoksiu daryti posūkį glise tai ir pasikeisiu :D

o gal striukę apsirengti kad atrodyčiau ne toks čainykas? :lol: :wink: no offence... :lol:
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST Edas50 24 Rgp 2005 19:33

Gigi rašė:
o gal striukę apsirengti kad atrodyčiau ne toks čainykas? :lol: :wink: no offence... :lol:

jei tik geriau jausies, apsireng :D
+370 618 40022
Vartotojo avataras
Edas50
-

UNREAD_POST Gigi 24 Rgp 2005 19:43

bet gal dar galit atsakyti i mano ankstesnius klausimus...

o kaip išsikelti burę kai nesieki dugno neužlipus ant lentos? nes jaučiu kad tai ir yra vandens startas nes aš moku jaučiant kojomis dugną nuo ko reikėtų pradėti? nes kai kartelį pabandžiau tai pagalvojau kad geriau aš dar pasinaudosiu savo idealiai ivaldytu ABS stiliumi
Vartotojo avataras
Gigi

UNREAD_POST baidas 24 Rgp 2005 19:53

Jezus: pasiimi 100 ltr + 5,5 m2 - startshotas ir ismoksi

Gedas76: reiketu pradeti nuo Go ir 7,5 m2 su startshotu tam , kad jei nepavyks galetum pasikeles uz jo grizti i kranta.

Tomas: LBA nieko nedaro tam , kad tu ismoktum vandens starta.

Gedas :shock: :gelbejimosi leimene tau nepades...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST Domantas 24 Rgp 2005 20:39

Gigi rašė:bet gal dar galit atsakyti i mano ankstesnius klausimus...

o kaip išsikelti burę kai nesieki dugno neužlipus ant lentos? nes jaučiu kad tai ir yra vandens startas nes aš moku jaučiant kojomis dugną nuo ko reikėtų pradėti? nes kai kartelį pabandžiau tai pagalvojau kad geriau aš dar pasinaudosiu savo idealiai ivaldytu ABS stiliumi

Viskas tikriausiai turėtu atrodyti panašiai kaip čia.. aš bandžiau bet kadangi esu chainikas vandens starte, tai man nifiga nesigavo :)
Prikabinti failai

WATERSTART.mpeg [ 0 Baitų | Peržiūrėta 10138 kartus(ų) ]

Domantas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Pradinukams / Beginners part

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių

Prisijungimas nariams