EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Trapecija????

Visi klausimai-atsakymai pradedantiesiems
Post here your HowToDo question

UNREAD_POST straikass 13 Rgs 2005 13:18

Rasius321 rašė:Kiek pamenu, tai kai gerai užsitempi, prie pakankamai pastovaus vėjo medžiaginė burė turi visai pastovų traukos centrą. Trapė gali būti sureguliuota taip, kad pagrindinė traukos dalis tenka jai, o rankomis ir kūnu atlieki korekcijas dėl traukos važinėjimo - nebūtina jų nuolat laikyti sulenktų. Bobai, kiek plaukiojai su medžiagine bure su trape?
Beje, plaukdamas 7 stovėseną ant mustango matyt gana sunku būtų išlaužti - dėl jo slidumo. Priekinė koja įremta į šarnyrą, užpakalinė koja - nenaudojama. Kažin ar taip išmoksi taisyklingos stovėsenos, su trape ar be.
Dabar, jei plaukiočiau mustangu ir negalėčiau įpirkti šiuolaikinės lentos, nusipirkčiau bent trapę - nafig man rankos iki žemės... :wink:

Rasiau, susidures butent su tokia situacija, kuria nupasakojai, pilnai sutinku. Nors istvermes ir smarves pakanka, bet prie gero vejo pralekus is tiesu rankas pakerta. Kai uzlipau ant lentos, nebereik nei klubo trenkiu. ... :)
bet va ranku iki zemes tikrai nesinori. Todel ir as pradedu galvoti apie trape. Manoji bure, kaip ir ne medziagine, gaastra nitro, todel manyciau trape turetu pamacyti ilgesnes distancijas praplaukti !
straikass

UNREAD_POST Rasius321 13 Rgs 2005 13:23

Aš pasakyčiau taip: "Ar yra gyvenimas be trapecijos? Ne, nėra!"

Matyt aš tinginys... :roll:
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

Ankstesnis

Grįžti į Pradinukams / Beginners part

Dabar prisijungę