|
Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu General Winter sports
Rasius321 27 Vas 2008 14:26
Jo, rimtai, Girmantas ką tik įrodė, kad nėra globalinio klimato atšilimo... (1 punktas).
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Girmantas 27 Vas 2008 14:34
tiesa dar vienas man uzkliunantis momentas - atmosferos kuriamas mistinis siltnamio efektas. tipo saules spinduliai atsispindeje nuo zemes atsimusa i atmosfera ir grizta i zeme. na, kaip ir OK. is ties baisu, vargsas spinduliukas nepabegs is atmosferos..
o dabar jus man ne fizikui, ne meteorologui, ne mokslininkui paaiskinkite kodel tas pats atmosferos sluoksnis nekuria SALTNAMIO efekto, ir neatspindi saules spinduliu bandanciu pasiekti zeme? 
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
smiltele 27 Vas 2008 15:09
Rasius321 rašė:Smiltele, o koks tikslas rašyti būtų jei pats taip nesielgčiau?
Dauguma megsta tiesiog graziai ir skambiai pakalbeti, parasyti ir mato kitu klaidas, o savu dazniausiai nepastebi, todel ir buvo tokia pastaba 
-

smiltele
-
smiltele 27 Vas 2008 15:17
Girmantas rašė:2. pagal visas tendencijas galima pastebeti tik tai, kad snowboarderiams (bent jau Lietuvoje) teks persiorientuoti i banglentininkus. ar tai yra blogai? ir as va, vidury ziemos buriuoju pajury..
Nebesuprantu, tai banglentininkai ir burlentininkai tas pats dabar skaitosi? Kas cia su banglentem pajury plaukioja? Apsviesk:)
-

smiltele
-
Rasius321 27 Vas 2008 15:30
Saulės spindulys (regima šviesa), atsimušęs į žemės paviršių atsisipindi tik dalinai ir ta dalis sėkmingai grįžta į kosmosą tos pačios regimos šviesos pavidalu. Ta šviesos dalis, kuri buvo absorbuota, šildo žemės paviršių. Įšilęs paviršius spinduliuoja infraraudonuosius spindulius, kurie yra dalinai absorbuojami (ty sulaikomi) atmosferoje "šiltnaminių" dujų.
Didėjant šiltnaminių dujų kiekiui atmosferoje, žemės paviršių pasiekiančių regimosios šviesos spindulių kiekis nemažėja, o išspinduliuojamų į kosmosą infraraudonųjų - mažėja. Todėl kyla atmosferos ir paviršiaus temperatūra.
Paskaityk čia: http://www.letus.northwestern.edu/proje ... /C09t2.pdf
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Girmantas 27 Vas 2008 16:35
smiltele rašė:Nebesuprantu, tai banglentininkai ir burlentininkai tas pats dabar skaitosi? Kas cia su banglentem pajury plaukioja? Apsviesk:)
o kuo skiriasi burlentininkas, banglentininkas ar kaitioras akinyje raizantis banga? visi jie cia to paties.
ne prie zodziu kabinekis, o i vandeni marsh  pacios dar nemaciau musu pajury bangas gaudancios.. tik nereikia pasaku, kad bangu nera  siandien ~5 metrai  senai tokioj baltijoj plaukiau..
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
smiltele 27 Vas 2008 16:52
Girmantas rašė: o kuo skiriasi burlentininkas, banglentininkas ar kaitioras akinyje raizantis banga? visi jie cia to paties. ne prie zodziu kabinekis, o i vandeni marsh  pacios dar nemaciau musu pajury bangas gaudancios.. tik nereikia pasaku, kad bangu nera  siandien ~5 metrai  senai tokioj baltijoj plaukiau..
Man tai skiriasi  aha begu ir gaudau 5m  neturiu nei irangos, nei tiek patirties, nei kompanijos, kad bele kur ir bele kada plaukiociau 
-

smiltele
-
Spatz 27 Vas 2008 17:52
tai jus pasakykit ka man daryt? esu snowboarderis ir mane jokie vandens sportai nedomina, o domina tik gevenimas kazkur kur daug sniego, tai kur man dabar vaziuot gyvent jei lietuvoj ziemos nera? 
I Like to go snowboarding and i like making photos
-

Spatz
-
- Burės numeris: 0
-
Sakals 27 Vas 2008 17:55
Spatz rašė:tai jus pasakykit ka man daryt? esu snowboarderis ir mane jokie vandens sportai nedomina, o domina tik gevenimas kazkur kur daug sniego, tai kur man dabar vaziuot gyvent jei lietuvoj ziemos nera? 
Tiesiu taikymu i Laplandija 
-

Sakals
- -
-
sukasiaka 27 Vas 2008 18:14
sureguliuoti klimata labai lengva, prisprogdinam x atominiu bombu, pakyla nx kubu dulkiu ir prasideda branduoline ziama, surferiai eina miegoti ziemos miego o snovborderiai ima lentas ir i kalnus,
vat ir visa problema, ko cia parinates
-

sukasiaka
-
- Burės numeris: 19
Marijonas 27 Vas 2008 19:21
Spatz rašė:tai jus pasakykit ka man daryt? esu snowboarderis ir mane jokie vandens sportai nedomina, o domina tik gevenimas kazkur kur daug sniego, tai kur man dabar vaziuot gyvent jei lietuvoj ziemos nera? 
Kodel nedomina??? Taigi surfinimas tas pats kas snowboardinimas... tik kalnas juda
O be visa ko ir ideologija ta pati... ...tas pats kasiakas, tie patys ritmai, tas pats px...izmas ... 
Kas nori šviesti, turi degti.
-

Marijonas
-
Spatz 27 Vas 2008 20:14
Marijonas rašė:Spatz rašė:tai jus pasakykit ka man daryt? esu snowboarderis ir mane jokie vandens sportai nedomina, o domina tik gevenimas kazkur kur daug sniego, tai kur man dabar vaziuot gyvent jei lietuvoj ziemos nera? 
Kodel nedomina??? Taigi surfinimas tas pats kas snowboardinimas... tik kalnas juda O be visa ko ir ideologija ta pati... ...tas pats kasiakas, tie patys ritmai, tas pats px...izmas ... 
o kur tu pas surferius matai boxus,railus, tramplus? surfinimas ce kazkas panasaus i ciuozima per powderi ar seip tik per trasa ir daryma visu flat triuku o mane labiau snowparkas traukia.
-

Spatz
-
-
Zanas346 27 Vas 2008 20:25
Spatz rašė:[ o kur tu pas surferius matai boxus,railus, tramplus? surfinimas ce kazkas panasaus i ciuozima per powderi ar seip tik per trasa ir daryma visu flat triuku o mane labiau snowparkas traukia.
o tai bangos kuriam galui reikalingos?
-

Zanas346
-
- Burės numeris: 346
-
Marijonas 27 Vas 2008 20:38
Spatz rašė:Marijonas rašė:Spatz rašė:tai jus pasakykit ka man daryt? esu snowboarderis ir mane jokie vandens sportai nedomina, o domina tik gevenimas kazkur kur daug sniego, tai kur man dabar vaziuot gyvent jei lietuvoj ziemos nera? 
Kodel nedomina??? Taigi surfinimas tas pats kas snowboardinimas... tik kalnas juda O be visa ko ir ideologija ta pati... ...tas pats kasiakas, tie patys ritmai, tas pats px...izmas ... 
o kur tu pas surferius matai boxus,railus, tramplus? surfinimas ce kazkas panasaus i ciuozima per powderi ar seip tik per trasa ir daryma visu flat triuku o mane labiau snowparkas traukia.
va prasau.
http://www.redbull.com/en/ArticlePage.1 ... ia.video.0
filmukas apatiniame desniajame kampe.
Kas nori šviesti, turi degti.
-

Marijonas
-
Spatz 27 Vas 2008 22:27
su snowboardu vistiek kieciau 
-

Spatz