|
Vieta diskusijoms apie viską, kas susiję su žiemos sportu General Winter sports
GB_SNB 14 Vas 2007 21:21
Kas bandė vaškuoti lentą su tokiu fenu? Patogiau nei su lygintuvu? ar verta pirkti? nes rusiškai nesiskaito čia 
-

GB_SNB
-
Silva 15 Vas 2007 05:18
Kazkuria diena norejau staigiai nusivashuot lenta ir niekur po ranka neradau tam reikalui naudojamo prosiuko..
ai galvoju paimsiu as karshto oro pistoleta... zodziu.. is esmes galima.. tik man su prosu 100 kart greiciau ..
jei ten paskaityt ruskai.. parasyta..
esminis skirtumas - vasko iseiga didesne - prosinant..
taip kad bandyk.. man labiau prie sirdies prosas..
o panaudot gali paprasta elementaru prosa (pageidautina be skyluciu) kuris turi temperaturos reguliatoriu.. juk esmej tereikia tolygiai paskleist vaska ant lentos pavirsiaus.. su kuo ji tolygiai uztepsi.. tavo reikalas..  ))
o siaip paveiksliukai ten ish esmes teisingi.. tik as tu liniju ir kvadratu ant lentos su vasku nepaisau.. palydai.. atidirbi temperatura paskleidi ir psio.. gali dar nusigremzt pertekliu su mentele...
-

Silva
- -
-
-
GB_SNB 15 Vas 2007 14:01
Dėkui už informacija, vakar ir vėl naudojau lygintuvą, gal kada prie progos pabadysiu ir su fenu...
Kaip dėl lentos valymo, rusas rašė, kad su benzinu?!!?
Kažkur skaičiau, kad nelabai gerai benzinas, ką jūs naudojat išskyrus spec valiklius?
Toks yra "nefrasas" (arba kažkas panašaus) nuriebalintojas naudojamas ruošiant automobilius dažymui...
-

GB_SNB
-
Girmantas 15 Vas 2007 14:02
o ka benzinas gali padaryti blogo?
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
GB_SNB 15 Vas 2007 14:25
Girmantas rašė:o ka benzinas gali padaryti blogo?
Nežinau, gal pakenkti (pagraužti) P-tex paviršiui 
-

GB_SNB
-
Silva 15 Vas 2007 15:49
as is esmes nevalau lentos ish vis.. na nebuna ji tiek purvina.. o vasko kuri naudoju darbinis diapazonas nuo 0 iki -20.. tai is esmes nera jokio tikslo jo salinti nuo pavirsiaus.. belieka pataisyti sluoksni..
-

Silva
- -
-
-
sauleziema 27 Lie 2007 21:59
sveiki berniukai as labai noreciau nusipirkti snieglente ir ismokti ja vaziuoti, bet visiskai nezinau kokia geriausia butu isigyti jus cie labai visi protingi, tai galetumet ir patarti. bet kadangi nesu lietuvoje, tai noreciau ja parsivezti is cia kur dbr esu, tiksliau is statu, bet nezinau nei kokios lentos reiketu, nei kokiu apkaustu, nei kokiu batu. ir beje, manau, kad labai geru firmu neapsimoka, nes bus per brangu pradziia kol ismoksiu pastovetu ir ciuozti. ka manot vyruciai, a?
-
sauleziema
-
xkuza 29 Lie 2007 20:41
SSauliusS rašė:Seniai skaitau visokias subjektyvias nuomones, tad issakysiu ir savo, kuri paremta asmenine patirtimi. Pirma - tai, kad nesu gyvenime nusyvyles brangiai pirktu daiktu. Tas galioja ir kalbant apie snowboard. Pirmas mano pirkinys neneuja Santa Cruz lenta. Turiu pasakyt, kad apie jos prasta lygi ir stovi supratau tik nuvaziaves i Prancuzija. Tris dienas pasikankines nuejau i nuoma ir paprasiau geros lentos. Gavau beveik nauja Rossignol, kaip dabar manau - vidutines klases. Ispudis po senos "lupenos" buvo, bet ne toks kaip tikejaus. Toj pacioj Prancuzijoj budamas bandziau slankioti po parduotuves ir visai netycia uzmaciau kruta, aukstos klases, nauja Santa Cruz uz 450Eu. As, zinoma, neisdrisau tada jos pirkti. Grizes i LT ilindau i http://www.bluetomato.at ir uzmaciau tos pacios lentos ispardavima uz pigiau nei 1000Lt ir, kaip Jus galite atspeti - nusipirkau. Isbandziau naujaji pirkini Italijoj. Dziaugsmo uzteko visom sesiom dienom. Nu, nerealiai lenta atidirbineja uz kiekviena sumoketa lituka... pasileidai nuo stataus slaito ir jauti, kad nulis vibracijos, kantuotis gali ten, kur su kitom lentom buciau nuslydes, tikslumas 100% ir tt. Todel esu isitikines, kad kiekvienas daiktas turi savo verte. Galima vaziuoti ir su nauja prasta, ir su sena gera lenta, taciau skirtumas yra visada. Del uzsienio parduotuviu - esu girdejes daug legendu, bet nei Prancuzijoj, nei Italijoj, nei Cekijoj nemaciau geru daiktu pigiai. Vienintele islyga galetu buti tai, kad as ten budavau sezono ikarscio metu, t.y. sausi ir vasari. Sekmes issirenkant gerus daiktus. Jei domina mano kukli nuomone - visada pasiruoses patarti 
bluetomato.at yra viena is brangiausiu online parduotuviu, todel neimk jos cia kaip rodiklio. Is jav galima parsitempt lentu 2x pigiau, nei ju sales'ai. :]
Kita mano lenta bus FORUM, Burton, LIB TECH, arba Rossignol. IR jum kitu nepatariu, bus kaip man - ishsisluoksniuos :/
-

xkuza
-
- Burės numeris: 964
Grįžti į Viskas apie žiemos sportą
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|