Puslapis 11

sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 09 Vas 2008 20:12
baidas
Sveiki visi ... praejo nei daug nei mazai jau du metai nuo paskutines viesai suvalgytos karkos. Jau portalolo lankytoju skaicius padidejo tris kartus. Manau naujokams bus idomu pasiskaityti receptus ir atsiliepimus, o ir senieji karkistai turbut per du metus ne viena karka ivalde :)

UNREAD_POSTParašytas: 09 Vas 2008 20:42
Edas50
mjoo :)
tik per ta laika as taip ir neivaldziau nei vienos karkos ... :roll: :)

karka

UNREAD_POSTParašytas: 17 Vas 2008 15:16
Juozas
Labai skania karka suvalgiau "Sudaruskoj" Kaune (Prie X PRO parduotuves).Apie 15Lt. Porcija galinga :shock:

Juozas25

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 30 Rgs 2008 18:25
spoil
o jooo karkos yra gėris tik kad nemegstu kabakiniu gamybos skaniau patiam pasiruoshti aishku trunka apie 3 - 4 val :) tai dazniausiai buna gatawa 12 nakties :) ir walgyt reik karshta kol lasiakas minkstas :)

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 01 Spa 2008 13:25
Vytasx
Kad ir kiek karku bevalgiau, skaniausia karka ever yra Sventojoje, salia Auksiniu Kopy, priesais "Liūnas" vasarini kabaka. Dabar , ziemos sezonu, jau neveikia, bet kelis metus ir kelis kartus siais metais skanavau.
Mikstute, truputelis lashiako, lengvai parukyta, atkrintanti nuo mazuciu kauliuku. Garnyras "klasika" - rauginti tushinti kopustai, ppupeles, bubikes.

Neatlaikes reklamos zavesio buvau nuejes i Akropolio bavarija - kepta, kieta, nerukyta. Garnyras skanus.

Be to vaziuodamas pro Dzukija, buvau sustojes kaimo parduotuveleje ir ten radau kazkokio mazo gamintojo "Karku zlegtaini" - atrodo kaip vyniotinis bet yra nupjaustyta parukyta karka isvirta kartu su kremzlikem ir zelatinu. Ypatingas ir nuostabus.

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 02 Spa 2008 11:22
baidas
vilniuje manau nebera geru karku :(

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 20 Spa 2008 09:16
Vytasx
Sveiki
Teko apragauti labai nacionalini Rumunijos patiekala " Ciolon romanese de pore unpreuna cu varza calita mamaliguta, hrcan si ardei iute" , pateikta Bukaresto sirdyje "Carn' cu bere" veikianciame nuo 1879 metu. Paprastai lietuviskai - tiesiog Karka su kukuruzu kose. Kaina 56 tugrikai , kas yra mazdau 50 Lt

Taigi DIDZIULE, apskrudusi (panasiai kaipo Munich Karken house) kieta isdziuvusia skura, be riebalo. Garnyre kopustu-grybu kose, kurkuruzu koshe, du aitrus pipiriukai (beje labai tinka), tarkuotas krienas, saldzioji paprika. Karka nerukuta - tik kepta, atsiskiria nuo kaulu tik prilietus. Dviese jos neiveikem.....

Bet Sventosios vis tiek skanesne....

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 20 Spa 2008 12:24
baidas
:binky: ech

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 21 Spa 2008 10:55
spoil
Home made :)

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 21 Spa 2008 12:24
Tomas - Navas
Bachurai nenervinkit, as dar nepietavau :).

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 03 Bal 2009 23:55
baidas
Spoil gal kada pakviestum i svecius ekspertus savo karkos paragauti ?

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 08 Lie 2009 19:38
baidas
tikriausiai daugelis zinote, kad buvom isvaziave su motociklais aplink juodaja jura. ekspedicijos tikslas LDK karku palikimas baltarusijoje, ukrainoje, lenkijoje ir kitose valstybese besiribojanciose su juodaja jura.

vis del to geriausia karka teko valgyti lenkijoje. Rumunija, kuri nebuvo LDK teritorijoje apie karku paruosima nusimano labai silpnai. Turkijoje karka daro is avienos ir vadina visa tai kebabu. kitose pravaziuotose valstybes apie karkas mazai girdeje.

Re: sugrįžimas

UNREAD_POSTParašytas: 19 Kov 2010 12:50
baidas
isvaziavus is baltstoges po desine puse yra lenkiski berneliai, kurie varinasi "Viking". Nuotraukos nepadariau, bet karka gera. Parukyta, pakepta, riebaliuko minimaliai nuo kaulo nukrito pati. skanumelis. kaina 5 zl. 100g