Vytasx 01 Spa 2008 13:25
Kad ir kiek karku bevalgiau, skaniausia karka ever yra Sventojoje, salia Auksiniu Kopy, priesais "Liūnas" vasarini kabaka. Dabar , ziemos sezonu, jau neveikia, bet kelis metus ir kelis kartus siais metais skanavau.
Mikstute, truputelis lashiako, lengvai parukyta, atkrintanti nuo mazuciu kauliuku. Garnyras "klasika" - rauginti tushinti kopustai, ppupeles, bubikes.
Neatlaikes reklamos zavesio buvau nuejes i Akropolio bavarija - kepta, kieta, nerukyta. Garnyras skanus.
Be to vaziuodamas pro Dzukija, buvau sustojes kaimo parduotuveleje ir ten radau kazkokio mazo gamintojo "Karku zlegtaini" - atrodo kaip vyniotinis bet yra nupjaustyta parukyta karka isvirta kartu su kremzlikem ir zelatinu. Ypatingas ir nuostabus.