Puslapis 11

Karka su slyvomis

UNREAD_POSTParašytas: 26 Sau 2005 21:29
baidas
1,5 kg karka,
2 dideli svogūnai,
1 petražolių šaknis su lapais,
druskos,
pipirų,
laurų lapelių,
20 vengrinių slyvų.


Svogūnus ir petražolę susmulkiname, įdedame druskos, pipirų ir apdedame jais karką. Uždengę marinuojame per naktį. Mėsą su svogūnais sudedame į puodą, užpilame vandens, įdedame 2 laurų
lapelius, jeigu reikia, druskos ir išverdame. Baigiant virti sudedame slyvas, kad jos gerai perkaistų. Patiekiame su svogūnų padažu ir slyvomis, papuošiame petražolių lapeliais.

UNREAD_POSTParašytas: 27 Sau 2005 12:40
Audrius
dar skundiesi kad laiko neturi,
eik filma montuot, karkas berneliams rupintis palik,
sunervinai,

UNREAD_POSTParašytas: 27 Sau 2005 21:32
baidas
aha einu ... vakar pradejau montuoti EGYPT 2004 tikiuosi spesiu kol bus pateikta medziaga 2005 :)

technologishkai netaisyklinga arba "old school"

UNREAD_POSTParašytas: 15 Rgs 2005 18:38
TTM
I marinata geriau nedeti druskos is anksto,nes "issdziovins" mesa.be to ji juk verdama suriame vandenyje?