|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
klaipeda 17 Lie 2013 07:00
vo sitas tai uzpisa konkreciai, jau kelis kartus radau pompa nuimta nuo tases, panaudota ir numesta kazkur aplinkui. Jei pasinaudoja man nezinant, tai bent jau sudetu viska i vieta Leninas rašė:Tai jau dabar madinga ne pirkti, o "pasiimti" spote, o jei patiko - pavogti. "Ačiū" pavogusiam JN pompą surfhouse spote, tikiuosi tarnaus ilgai ir per tą laiką kitos nereikės.
-
klaipeda
-
misavi 17 Lie 2013 07:03
Bss rašė:skriaga!
Man irgi nepatinka kai mano daiktus kas ima. Aš skriaga? Gal būt. O Tu kas? Valkata? Tai gal ir mano trumpą hidriką su batais ir kepure pernai "pasiskolinai"?
-
misavi
-
- Burės numeris: 0
euras 17 Lie 2013 08:11
kaitavimo iranga kainuoja apie 5k, o pompa ir uz 30 litu gali nusipirkti. Man kaip kosmonautai atrodo tie kaitiorai, kurie atvaro i spotus be pompu. Nelabai suvokiamas dalykas 
-
euras
-
Bss 17 Lie 2013 09:27
misavi rašė:Bss rašė:skriaga!
Man irgi nepatinka kai mano daiktus kas ima. Aš skriaga? Gal būt. O Tu kas? Valkata? Tai gal ir mano trumpą hidriką su batais ir kepure pernai "pasiskolinai"?
tau bahuras paranoja na ka as noriu pasakyt tai kad man asmeniskai negaila jei kazkas naudojasi mano pompa, aisku yra kitas dalykas jei daiktai dingsta, bet tai cia tamstele tik save paty gali kaltint..
-
Bss
-
Bss 17 Lie 2013 09:27
misavi rašė:Bss rašė:skriaga!
tau bahuras paranoja na ka as noriu pasakyt tai kad man asmeniskai negaila jei kazkas naudojasi mano pompa, aisku yra kitas dalykas jei daiktai dingsta, bet tai cia tamstele tik save paty gali kaltint..
-
Bss
-
Kancler 17 Lie 2013 09:42
Bss kad naudotis svetimu daigtu mazu maziausiai reik gaut leidima, mano nauja norsine pompa uzlinko po vieno tokio nesankcionuoto pasinaudojimo, kitos pompos slanga nurove, kapeikos, bet tos kapeikos is mano kisenes, kazkas taip pat sekmingai "pasiskolino" padukus su kiliukais aplamai toks poziuris, kad imti svetima nesiklausus yra blogas ir turi but baudziamas, nes gritu laiku prades lentas, kaitusimti... maciau kaip viena kart zmogelis ieskojo savo lentos, po kurio laiko islipo is vandens "su pasiskolinta" lenta, mol as patestuot paemiau
-

Kancler
-
-
Sviktoras 17 Lie 2013 10:50
SeQueL rašė:offtopic:) bet aisku idiotizmas kai lenda i svetimas tashes.. ir apskritai ziuriu pas kaituotojus nera baikeriu dvasios... kazkiap visi kad tik pakenkt kad pasipizdavot ir t.t. .. keisti tie lietuviai..
Tai tiesa :d arogantisku sikniu klubAs 
Pagarbiai Forumo IKIRUOLIS
-
Sviktoras
-
SeQueL 17 Lie 2013 11:29
Sviktoras rašė:SeQueL rašė:offtopic:) bet aisku idiotizmas kai lenda i svetimas tashes.. ir apskritai ziuriu pas kaituotojus nera baikeriu dvasios... kazkiap visi kad tik pakenkt kad pasipizdavot ir t.t. .. keisti tie lietuviai..
Tai tiesa :d arogantisku sikniu klubAs 

-
SeQueL
-
- Burės numeris: 11
Dreamer 20 Lie 2013 10:51
Egisss rašė:tai cia tu matyt vienas is tu gajociu.... cia tipo normalu kad kazkas lenda i tavo tase ema tavo daiktus ? tai ziurek kita kart da ir su tavo lenta nuciuos ir grazinti pamirs..
aisku, kad nenormalu, zmones turetu pasiklaust ar galima pasinaudoti  issilavinusi tauta juk esam  na va uzsisakiau jau pompa, matysiu kada atves  o ziuriu siandien kaip pucia pas jus Klaipedoj  ir sekmadieni toki pat rodo pompa atsius ir as i zygi trauksiu Klaipedos pusen 
-
Dreamer
-
-
Dreamer
-
Kancler 23 Lie 2013 15:23
jei gerai supratau tai reik tu giminiu tarpiniu, tai tiesiog paieskok plonos gumos ir pasidaryk juos pats, bet dazniausiai siose pompose kaltas virsutinis mandzetas kuris neleidzia orui iseiti is pompos kai trauki i virsu (mandzetas stovi issukamoj daly, ir sandarina aplink vamzdi)
-

Kancler
-
-
linukas 23 Lie 2013 19:12
SeQueL rašė:offtopic:) bet aisku idiotizmas kai lenda i svetimas tashes.. ir apskritai ziuriu pas kaituotojus nera baikeriu dvasios... kazkiap visi kad tik pakenkt kad pasipizdavot ir t.t. .. keisti tie lietuviai..
Nezinau kaip del dvasios svenceleje, bet prie juros viskas tvarkoj..  visi draugiski, dalinasi ne tik patarimais, bet ir pompa paskolins kai reikes:))
-
linukas
-
Dreamer 23 Lie 2013 20:10
Kancler rašė:jei gerai supratau tai reik tu giminiu tarpiniu, tai tiesiog paieskok plonos gumos ir pasidaryk juos pats, bet dazniausiai siose pompose kaltas virsutinis mandzetas kuris neleidzia orui iseiti is pompos kai trauki i virsu (mandzetas stovi issukamoj daly, ir sandarina aplink vamzdi)
taip as jau supratau kokia funkcija atlieka tas kuris iskrito, jis privercia pusti ora istraukiant rankena i virsu, ir kaiptik tokio reikia, ten kazkas panasaus kaip kamstis, bet jama yra toks pliusas su tarpais, ir tarpine. Norint tokia padaryti neuzteks vien tarpines nes turi buti is kietos konstrukcijos kad tai veiktu. o vat turiu kita pompike dabar tai joje paprastesne struktura, ten yra aplinkui gumute ir jinai atlieka visa darba. na tik tiek kad sita pompa aukstesne. aisku kazka mastysiu padaryt.
-
Dreamer
-
Kancler 24 Lie 2013 08:00
linukas rašė:Nezinau kaip del dvasios svenceleje, bet prie juros viskas tvarkoj..  visi draugiski, dalinasi ne tik patarimais, bet ir pompa paskolins kai reikes:))
tai kalba neeina apie "paskolins kai reik" kalba eina "atejau pasiskolinau ir nieko neklausiau"
-

Kancler
-
-
Dreamer 27 Lie 2013 22:08
gal kas nors turi medzio tekinimo stakles?
-
Dreamer
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių
|
|