Na del tu bagazo apmokestinimu lektuvu mano nuomone daug priklauso nuo keliones organizatoriaus ir "Charteri" vykdancios bendroves, nes labai jau skirtingai kainuoja. Birzeli skridau is lenku i Marsa Alam ir is anksto neuzsakinejau agenturoje sport.bagazo, tai aerouoste Varsuvoje visai nieko nekainavo kazkodel

(tiesa tai buvo mano vienintelis bagazas su leistinu 20kg o ne dar papildomas). O griztant Egipte paklause ar mokejau uz bagaza, pasakiau uzgarantuotu tonu kad mokejau tipo 40EUR tai arabas pamaste pamaste kazka ir praleido net neprasydamas jokiu cekiu. Veliau rugpjuti teko skristi vel is Varsuvos i Portugalija bet jau su kitu organizatoriumi, ir lektuvas buvo kitos kompanijos, be to buvau agenturoje is anksto uzsakes kait.bagaza. Tada mokejau 140 zlotu , o atgal nieko. Dabar grizau is Hurgados, vel aisku is lenku ir vel kiti vezejai. Bandziau vel neuzsakes is anksto bagazo, tai paeme i prieki 100 zlotuvkiu, o atgal mano nuostabai net nepasidomejo niekuom kazkoks uzkales arabas. Taip kad net nezinau nuo ko tos kainos priklauso

Is Lietuvos dabar neskrides paskutinius du metus, tai neturiu nuomones ir ziniu. Del pervezimo autobusu ne karto nebuvo klausimu ir problemu, na bet didesnei kompanijai varant gal ir ten butu buve "nalogu" kokiu nors.
Tiek mano pastebejimu kuriais norejau pasidalinti, gal per daug cia prirasiau...
Respect`s visiems, Arunas is Kauno