|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
Laisvis39 26 Vas 2006 23:43
Valio! Sušukau ryte, pamatęs visą savaitę žadėtus ir neįtikėtinai pasitvirtinusius sekmadieninius iš Šiaurės 5m/s, ir nedvejodamas nusprendžiau išbandyti varyti žiemą su aitvaru. Aišku turėjau vieną problemėlę- dar niekada nebuvau iškėlęs didžiulio aitvaro ir tuo labiau nelaikęs tos lazdos, kuriai jis turėtų paklusti. Išsiųsta SMS žinutė visiems žinomam mano bendravardžiui Guru, kelios valandos nervingo atsakymo laukimo ir problemos neliko- 14.00 po pietų, Ligainių spote jau pūtėm aitvaro lates ir viniojom stropas. Dėkui Laisviui už kantrybę ir supratimą, už labai konkretų ir aiškų teorinių ir praktinių žinių panaudojimą mokymo procese. Aitvarą iškėliau ir supratau kaip valdyti, net 2 metrus ant snowboardo pasiseke nučiuožti. Neužilgo į šventę suvažiavo visa dešimtis mašinų, kurių šeimininkai taip pat, tikiuosi, varė žiemą. Tikrai, jau greit ateis šiltas pavasaris.
P.S. kai turėsiu savo aitvarą ir snowbordą, turbūt, taip ryžtingai žiemos nevarysiu.
Nuotraukoje Arnoldas, ne aš. 
- Prikabinti failai
-

-

-

-

Laisvis39
-
- Burės numeris: 39
-
Laisvis39 02 Kov 2006 15:25
Vakar turėjau dar vieną pamoką. Žodžiu taip, ištampė (išprievartavo) mane aitvaras kaip tik įmanoma buvo. Kelis kartus tempė jis mane be kontrolės sniegu, n-kartu su begaline jėga raudavo mane iš vietos ir “nuleisdavo” už poros metrų pusnyje. Kai tik pavykdavo pajausti judesį ir atsistoti, ir nučiuožti kelis metrus ant snowboardo, tuoj aitvaras prarasdavo trauką ir mano užpakalis vėl atsidurdavo ant sniego. Buvo momentas, kai gulėdamas aukštielninkas , vis dar prikabintas prie jau nukritusio aitvaro, galvojau: kaip gerai būtų taip dabar pamiegot, kad nieks niekur netemptų, taip ramu dabar, kas bus toliau, tas bus, man nerūpi. Tačiau pasigirsdavo “ Kartojimas- mokslų motina” liaudišką išmintį kartojantis balsas ir vėl viskas iš pradžių. Važiavau namo su užtrauktu rankiniu mašinos stabdžiu, viskas buvo po..ui. Negana to dar visą naktį vis bandžiau suvaldyti ir aiškintis nesėkmių priežastis. Kiek aš šiandien miegojau, sunku pasakyt, savijauta labai prasta. Oi nelengva. 
-

Laisvis39
-
-
Laisvunas 03 Kov 2006 03:36
Manau viskas bus gerai.....problema gan menka...nesi vaziaves su snoubordu...
Pastebejau,kad atskirai aitvara,kai taip sakant stovi saliginai tvirtai ant zemes tu jau gan gerai valdai...o va kai ant koju atsiranda snoubordas ir atsiranda judesys da vis pasimeti.....no povtorenije mat ucenija...
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
Laisvis39 05 Kov 2006 00:52
Eureka! Ir euforija. Negaliu nieko daug rašyti, nes kai viskas puiku ir gražu tiesiog tuo norisi džiaugtis ir norisi varyt ir varyt. Šiandien buvo trumpa pamoka, bet as jau čuožiau, taip, čiuožiau valdydamas aitvarą!
Efca, buriuoti ir moketi kaituoti, arba atvirkščiai, manau, yra geriausias derinys Lietuvos sąlygomis, kokį tik gali įsivaizduoti tiek vasarą, tiek žiemą. Taigi visi keliai veda ten, kur pučia vėjas. 
-

Laisvis39
-
-
Laisvis39 05 Kov 2006 01:06
Laisvunas rašė:Manau viskas bus gerai.....problema gan menka...nesi vaziaves su snoubordu... Pastebejau,kad atskirai aitvara,kai taip sakant stovi saliginai tvirtai ant zemes tu jau gan gerai valdai...o va kai ant koju atsiranda snoubordas ir atsiranda judesys da vis pasimeti.....no povtorenije mat ucenija...
Laisvi, tu viską pastebėjai gerai  Tikrai nesitikejau to, kas įvyko šiandien. Dėkui, bet tavęs dar ramybėj nepaliksiu. 
-

Laisvis39
-
-
Linas 05 Kov 2006 15:42
 na va dar viena auka
Smagu Laisvi kad pabandei,
...... panasu kad bus dar vienas partneris ziemos savaitgaliams.
Pacio aprasymas man siek tiek primine tuos isgyvenimus, kuriuos jauciau pries metus. Tas "atradimu" jausmas yra nerealus, pirmas zveriskos jegos pojutis, pirmas visisko beviltiskumo pojutis, pirmas supratimas kad " jau kazka pagaunu", pirmas greicio sukontroliavimas, suoliukas ir t.t., jei isileisi giliau, turesi daug tu pirmuju......., o tai ir yra nuostabiausia.
Belieka pasidziaugti ir uzjausti tavo seima, kuri nuo siol nematys taves namie ir ziemos savaitgaliais.
O as mielai prisidesiu patarimais ir pamokymais prie Cibo pedagogines veiklos. Nes matai Cibas is esmes, ne nezino kas tas snowboardas yra  , atkabink nuo jo kaita, pastatyk ant mazo mazo kalnelio ir gali filmuoti laida "linksmiausi Lietuvos vaizdeliai" 
-

Linas
-
- Burės numeris: 26
-
baidas 05 Kov 2006 22:52
gerrrai ... 
-------------------------------------------------------- OPERATORIUS.LT+370 657 66770 skype: baidas_ltu123 --------------------------------------------------------
-

baidas
- -
-
- Burės numeris: 123
-
Laisvunas 05 Kov 2006 23:52
Linai,as gi niekad ir nuo nieko neslepiau...nemoku nuo kalno su snoubordu ciuost...nemoku...
A su kaitu i snoubordu lyg ir siek tiek vaziuot iseina.....
A ka sindei praziopsojai puike diena...tai kas liko tik pasnoubordint internete.......
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
Linas 06 Kov 2006 00:21
Laisvunas rašė:A su kaitu i snoubordu lyg ir siek tiek vaziuot iseina..... A ka sindei praziopsojai puike diena...tai kas liko tik pasnoubordint internete.......
neiseina ir su kaitu Laisvi, neiseina, tave tik kiek pavelka ir viskas
o siaip tai .......aaaaaaaa......... zmona neisleido.........aaaaaaaa......... beliko pirsta (ne ta) ciulpti ........ aaaaaaaa.
-

Linas
-
- Burės numeris: 26
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
|
|