O jura ismesk i kranta,
nors mano lenta,
aciu tau labai....
o buvo taip : nu paskutinis uzejimas ir varau namo, vejas jau pasisukes, einu netaip grieztai i banga - smagu, gali pabegti nuo "baisios " bangos - gerai, sekasi : 1,..2,... 3... is kur cia bl... n.... tas kalnas is SV...... tiek to ruosiuos vandens startui, varysiu jau i kranta, ir garsas bubmmm, buuuubmummm, atsisukt paziuret jau nespeju, tik griebiu viena ranka uz giko kita uz stiebo, - einaaa, na, as ant bures, as po bure, kazkur dingo ir stiebas ir gikas, aplink tik burbulai , bandau isnert - idomu i ta puse "virsus", fu atpejau. aha nu o kur gi mano inv., oooooiiiiiii.... 30-40 m. - toli velnias, nu ka bandom vytis, sekanti banga ir jis dar toliau, pasivyt be sansu, reik pasirupint savim, ramei plaukiu i kranta, spelioju i kiek daliu bus padsalintas mano dziaugsmas, ir slapta viliuosi kad nuo kranto pamatys mano inv. Saulius arba Audrius (daugiau jau nieko nebuvo) , neduos jam susimalti prie kranto.
ziuriu uz bangos kupolas, (grazus toks fosforinis), banga, ir stai pasirodo pats kaitioras - pamato mane - ziuri tokiu zvilgsniu - ir ka cia tas durnelis veikia vienas

, apsisuka, priplaukia, sustoja, kazka sako, griebiu link jo, pataikiau uz lyso, jau girdziu - sako uz rankenos, o.k. rankena, ir bodydragas iki kranto , kartais net glise ( kaitas lyg tai 8 ), smagu... kartas, dekoju , begu ant kopos, sipuliu nesimato, tai guodzia, bet ir inv. ner - keista, negi jau uz mazo molo srove nunese, bet ne stai jis mazas melynas taskas jau visai prie pat musos, begu ten. nuo kranto matau lendu paimt, 1... 2... banga vel nieko, atgal i kranta, vel susirandu, si kart siap ne taip atspeju kurioj vietoj bus, pasigaunu sveikut sveikuteli

, nors stok ir plauk, bet nereik tampyti likimo uz usu, tempiu krantu, rengiames, uzkandam nendrinej pastogej, imetam svarios dezinfekcijai, ir ilgas kelias namo, gaila

ryt turetu but geriau...
sako pute 17-20, tikiu nes vandeni nuo bangos jau "plese"
Dar karta dekui kaitiorui parvilkusiam mane i kranta, vardo nzn (lygtai Valera), su fosforiniai baltu kaitu GK