EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Ledinis sezonas prasideda!

Kalbam apie viską / let's talk about something

Re: Ledinis sezonas prasideda!

Standartinė Ernest 17 Spa 2008 15:55

Juozas14 rašė:
Ernest rašė:O aš palaikau Kestuti.
Ko čia tu pereboru taip jau bijot? Už tai actionas vyksta toks kad niekas ne pamirš, nei gerai plaukiantis nei blogiau, visiems gera mokykla.
Nu aišku aš nesigilini i organizavimo klausimus.
Bet dabar drevernoi superines sąlygos. Vanduo pakylės, žoles nėra, vanduo šiltas, vejas BUS tikrai, ir 6-day net saule bus.

PS- žiūriu i Windguru ir del Elaiko gerai darosi, bet žiūriu i meteo ir darosi visai ne ramu.

ceinikas, valdyk bazara nes belix tik fw!

gal per ilgai stovėjai gariunose? Ka?
Išmok kalbėt normalei žmogau, ir mažiau mišk i kelnes(hidrjaka).
Paskutinį kartą redagavo Ernest 17 Spa 2008 16:02. Iš viso redaguota 2 kartus.
Vartotojo avataras
Ernest

Burės numeris: 0

Standartinė Ernest 17 Spa 2008 16:02

ezhys rašė:Visada smagiau, kai varzybos vyksta tavo megstamoj baloj, bet jei norisi, kad varzybos joje vyktu, reikia bent karta parodyti entuziazma ir nuvaziuot i varzybas ten, kur jos dazniausiai vyksta.

Kas liecia piriborus - as ju nebijau, bet ir piriboru nelaikau action'u. Turetum zinot, kad nekontroliuojamas pereboras stipriai atitolina nuo maximalaus imanomo tom salygom greicio ir per didele lenta/bure tampa stabdziu. As jau geriau neplaukiu, negu issiskietes gimdau ezi - is to visiskai jokios naudos. Nei posuki ismoksi daryt, nei stovesena greiciui generuot pakoreguosi.

Ezys, viskam savo predelai, visi tai žinom, ne reikė šnekėt kaip su vaikais, ir ne reikė teisintis.
Tu pasakai savo IMHo aš savo, del kontroles,greičio ir kaifo - paliksim tai, gerai? nes tai amžinas trynimas.(bet visus greičio rekordus hebra stato tikrai ne per komfort salygos) Ne nori ne plauk, nekas tave už ranka ne tempia.
Relax
:D
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė ezhys 17 Spa 2008 16:23

Nekomforto salygos ir nekontroliuojamas piriboras - skirtingos savokos.
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards /

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Formula windsurfing - separates men from boys. 8)
Vartotojo avataras
ezhys

Burės numeris: 1001

Standartinė senuks 17 Spa 2008 16:33

Na galima viską paaiškinti paprastai - dabar pilnatis... :)
Bat klausimas saito administratoriui ar forumo moderatoriui. Ar galima kokiu nors būdu skaitant forumo žinutes padaryti nematomus "kainekurių" user'ių pranešimus?
Suprantu jog gerai kai forumas aktyvus, tada didėja lankomumas ir t.t. bet man asmeniškai gaila laiko fleimo skaitymui.
senuks

Standartinė Girmantas 17 Spa 2008 17:42

norint nematyti zinuciu, uztenka vartotojus itraukti i "Priesu sarasa" :)
Girmantas LT 69
Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
Vartotojo avataras
Girmantas
-

Burės numeris: 69

Standartinė Bull 17 Spa 2008 19:27

O norint nematyti dar daugiau pakanka pasikrapstyti akis vinimi ar kitu kokiu smailesniu daiktu. Tas pats meniu tinka ir klausos reguliavimui.
Nėra neįmanomo. Yra tik mūsų ribotas suvokimas apie tai, kas įmanoma.
http://www.extreme-sports.lt
Vartotojo avataras
Bull
-

Standartinė VytautasS 17 Spa 2008 20:44

O man tai čia viskas gerai, skaitau viską,ir man įdomu čia viskas. =D>
Vartotojo avataras
VytautasS

Standartinė kestutisg 17 Spa 2008 21:50

ezhys rašė:Visada smagiau, kai varzybos vyksta tavo megstamoj baloj, bet jei norisi, kad varzybos joje vyktu, reikia bent karta parodyti entuziazma ir nuvaziuot i varzybas ten, kur jos dazniausiai vyksta.

Geros tavo mintys. Atsakau, kodel siulau Dreverna
1) varzybose dalyvavau (ICE 2006 sezonas, PR). Ne su FW inventorium. Ish 5 etapu glise buvo 1.5. Dar dalyvavau Easy style week, buvo geras
2) kiek shi sezona E-leike/KM vyko SLo varzhybu? Mano zhiniom - 1-erios, balandi, prie 5 laipsniu C E-leike.
3) kiek dalyviu FSL plaukia su mazhesne nei 8-ke bure ir glisuoja (t.y. plaukia su SL-iniu inventorium)?

K.

P.S. Juozai, ar ne pats esi sakes, kad tikri formulistai FW plaukia iki 15 m/s? Puiki proga pasitikrinti :D
"If you feel that you have everything under control, then you're simply not driving fast enough." - Mario Andretti, F1 car racer
LTU2000 // +370 655 13374
Vartotojo avataras
kestutisg

Standartinė Zanas346 17 Spa 2008 22:15

kestutisg rašė:
Geros tavo mintys. Atsakau, kodel siulau Dreverna
1) varzybose dalyvavau (ICE 2006 sezonas, PR). Ne su FW inventorium. Ish 5 etapu glise buvo 1.5. Dar dalyvavau Easy style week, buvo geras
2) kiek shi sezona E-leike/KM vyko SLo varzhybu? Mano zhiniom - 1-erios, balandi, prie 5 laipsniu C E-leike.
3) kiek dalyviu FSL plaukia su mazhesne nei 8-ke bure ir glisuoja (t.y. plaukia su SL-iniu inventorium)?

nors esu is tu, kurie nedalyvauja, bet pritariu Kestuciui, kad Dreverna, arba dar geriau Ventaine, yra zymiai geresnes vietos varzyboms, nei e-lakas. Ypac, jei renginys planuojamas 2 dienoms. beveik visais atzvilgiais sios vietos pranasesnes, isskyrus, aisku, transporto islaidas nuo vno.
Vartotojo avataras
Zanas346

Burės numeris: 346

Standartinė Ernest 17 Spa 2008 23:23

Ezhys- visiškai ne šnekam kas kur varo ir kodėl taip daro.
Parodyk ta, įrodyk ana, užknisa jau klausit vien pretenzijos.
Iš tikrųjų tendencija paprasta- pirma varžybos daromas su prioritetu FW Lietuvoje čia pagal Dafaulta, IMHO, paskui kai kažkas iš jūsiškiu sake SL jau tiesiog priedas prie FW, toks malonus bet priedas.
Nu tai aišku ko varyt i Dreverna daryt ICE bent karta per 3 metus jai ant FW orientuotis pastoviai. O SL šiaip, gal pavyks gal ne?
Tai daug tokiu matės aš, hebra lenda ir plaukia, tipo laukia SLo ar net FSL. oFW varo savu varzybinasi.
Norim daryt FSL ar SL jos reikė daryt per atitinkamos sąlygos.
Tai vat pagal prognozes 7-day gal ir Tiks tam E-laike, bet kas gi varis i mazykle iš iškyšulio a?
O tai jo, aš atvaryčiau ir iš drevernos, gal net taip ir padarysiu su Aurimuku. Bet pagal krypti tikrai ne i iškyšuly.
Ir tiek.
Žodžiu galimybių dabar daug, reikė parink teisinga sprendimą ir bus SLe Ir mėsos prie ženklu ir Greičio.
By.
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė ezhys 17 Spa 2008 23:34

Taip, tiesos yra - prioritetas LT yra dazniausiai FW disciplina, bet man tai asmeniskai netrukde du metus dalyvaut FSL'e kol dar FW neturejau.
As ir noreciau slalomo drevernoj, bet ne tada kai tokios prognozes kazkur arciau - FW garantuotai, o gal ir SL'as pavyks.
Ernest, nieks nesmerkia nei taves, nei kitu nedalyvaujanciu varzybose, tiesiog norisi, kad jus, sviezesni buriuotojai, parodytumet daugiau entuziazmo ne tik forume. :)
Na o jei nuspresit sekmadieni praleist zemyne, tai geriau traukite i KM'a, nes varzybos e-lake'e nevyks, o Kaune tikrai bus chebros kuri rimtai dros SL'o posukius, gal ir zenklus issimesim. =]

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Vartotojo avataras
ezhys

Standartinė Ernest 18 Spa 2008 05:41

Tai tu mane laikai šviežesniu buriotoju? :) Idomu. Nu gerai tiek to. :)
Ok – dabar išvarau i dreverna, o ten bus matyt del 7-day, galimybe yra tai galima ir i KM atvaryt.
O i kokia spota KMe jus renkatės?
Vartotojo avataras
Ernest

Standartinė Bobas32 18 Spa 2008 09:54

Slalomas prie žemos temperatūros - nieko gero. Kažkada per Erviną Elektrėnuose buvome padarę. Po to 3 paras drebėjome nuo peršalimo. FW prie žemesnės temperatūros dar galima plaukti, nes vėjo mažiau reikia ir pojūčio temperatūra pakenčiamesnė. Prie stipraus slalominio vėjo - jau tik freeraidas. Kas kada nori, tas ir pasišildyti išlipa. Pailsi. Jeigu reikėtų startuoti, tai ant vėjo visi dantimis kalendami ir rankomis prie gikų prišalę vandenyje starto lauktų.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

Standartinė ezhys 18 Spa 2008 19:01

Ernest, dar 100% neapsisrende, bet kadangi kryptis besikeicianti i vakarus tai manau kapinaites. Siaip geriausiai butu jei ryt is ryto pasiskambintum arba paziuretum forume. As parasysiu kur varysim.
Tel. 867247914

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Vartotojo avataras
ezhys

Standartinė Irmantas 18 Spa 2008 19:12

O jei link Girioniu :-k
Arba dar galima i ta betonke, kur Sigiakas sekmadieni buvo nuvaziaves
LTU 666
8 685 33760
Vartotojo avataras
Irmantas

AnkstesnisKitas