EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Gelbejimas

Kalbam apie viską / let's talk about something

UNREAD_POST baidas 03 Bir 2005 02:57

pamirsau pamineti, bet vis del to vienas zmogus siek tiek pareme .. ir zadejo dar ... jei nepamirso ... tai Tomas ... aciu jam...

o del to, kad tu esi pasiryzes dirbti marketingini darba tau taip pat aciu ...
aisku man maloniau, kai ta daris profesionalai ...
rekvizitus manau zinai ... truksta ~4000 lt .. reiketu per kokia savaite surnikti ... manau tau, kaip profesionalui tai nesudarys rimtu problemu.

P.S. man nereikia duoti tu niekingu 50 lt.
man ju nereikia ir gintui nereikia ... reikia kateriui , kurio reikia visiems ... arba bent jau nemazai daliai ...
ir jei tu galvoji, kad daves ar nedaves padarsi man geriau ar blogiau tai pagalvok dar karta ... nei vienas manau is musu nesiklaups pries tave ant keliu ir nemaldaus tu tavo niekingu 50 lt jei jau tavo mastymas toks.
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST baidas 03 Bir 2005 03:06

Mazvydas (LTU 97) rašė:a) as niekad nesakiau, kad esu profesionalus marketingistas ir nesisiuliau to dirbti;
b) jei jautiesi isizeides del mano zinutes, atsiimu savo zodzius. tebunie tu geriausias.

Good Luck.

as vat nesuprantu ar tu apsimeti ar tu istikro toks nesupratingas...
as neesu isizeides ... ir dar kol kas net neesu nusivyles ... esu siek tiek nustebes dalijimo i mano tavo ir reikia tau ...
kiek galejau tiek daviau, kaip mokejau taip paprasiau, kad kiti duotu ... tu nepadarei nei vieno nei kito ... tai kaip tu gali teisti ar vertinti pats nepajudines del to nei pirsto.
suprasciau sakytu gintas kuris surinko 35000 kai tuo tarpu as prisidejau galbut tik tukstantaja dalimi to
gerai pasake Darius 22 ... jei tu manai kad padarysi geriau ... prasom ...
veliava tau i rankas, bugna ant kaklo ir pirmyn ...
lietuvio nacionalinis bruozas ...sokineti aplinkui ir kudakuoti kaip visi blogai kazka daro... paimk ir padaryk... nieko nedarydamas nedarai klaidu ...

kaip ir daugeliui kliuna mano rasinejimai ...
nerasai nekliuna... parasai uzkliuna ... vienam nepatinka, kad be lietuvisku raidziu,,, kitam, kad daugtaskiu daug ... trecias isviso sako tu labai piktas...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST Mazvydas (LTU 97) 03 Bir 2005 03:10

baidas rašė:P.S. man nereikia duoti tu niekingu 50 lt.
man ju nereikia ir gintui nereikia ... reikia kateriui , kurio reikia visiems ... arba bent jau nemazai daliai ...
ir jei tu galvoji, kad daves ar nedaves padarsi man geriau ar blogiau tai pagalvok dar karta ... nei vienas manau is musu nesiklaups pries tave ant keliu ir nemaldaus tu tavo niekingu 50 lt jei jau tavo mastymas toks.

`...padaryti blogiau...`, `...klauptis ant keliu...`, `...maldauti...` ...
sorry, nesuprantu is kur ir uz ka pas tave tiek pagiezos kitiems.
Vartotojo avataras
Mazvydas (LTU 97)

UNREAD_POST baidas 03 Bir 2005 03:25

'Baidai' 'tu dediesi' 'o' 'As suprantu' 'kodel tau nedave tu niekingu 50Lt'
'uz ka" "ir" "atsiimu" "geriausias" "mano zinutes"

nevertink visko pagal savo kurpali
pacituosiu Ciba ... pasaulis turi daugiau spalvu nei juoda ir balta ... nors manau, kad sita pasake pikaso ;)

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST Mazvydas (LTU 97) 03 Bir 2005 03:25

baidas rašė:tu nepadarei nei vieno nei kito ... tai kaip tu gali teisti ar vertinti pats nepajudines del to nei pirsto.

pasakiau kodel nedaviau butent tau, apie kitus nekalbejau.
jei rupinciaus tik savo asmeniniais interesais, dabar cia nediskutuociau. kita vertus nemanau kad labai nusideciau jei nepamirsciau ir saves, kiek pamenu tu juk nemegsti komunizmo?
beje kadangi rasei apie aktyvu NEaukojima kateriui pirkti, parodziau pirstu i viena is priezasciu.
beje kodel nukrypstam nuo katerio temos? as irgi labai noriu kad tas kateris butu kuo greiciau (pvz pries sezono juroje pradzia).
Vartotojo avataras
Mazvydas (LTU 97)

UNREAD_POST baidas 03 Bir 2005 03:37

dlia... povtoriaju ... dengi nuzny ne mnie ... ja ne sebe prosil ...

parle france ?

english ?

kokia kalba tau dar paaiskinti ...
cia jau man panaseja i as neduodu nes tavo masinos spalva ne raudona ... jei kas prasytu su raudonos spalvos masina duociau ...
neduok =D> saunuolis ... bent pasakei tikraja priezasti ... toks ir buvo mano tikslas ... na o dabar manau sia tema diskusija baigta ... ir tikiuosi nereikes jos uzdarineti fizkai vien tam, kad nenusimestu tokia vargana zinute apie skestanciuju gelbejima finansiniuose liunuose

.

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

UNREAD_POST Mazvydas (LTU 97) 03 Bir 2005 04:07

tai dar karta sveikinu uz gerus norus ir darba! o kad rezultatai butu dar geresni, rekomenduoju keisti darbo forma, strategija, instrumentariju (kaip pavadinsi taip nepagadinsi)...

visgi ne as, o tu ta pacia plokstele mixuoji. ir kazkokie skuboti apibendrinimai pradeda kelti sypsena.

P.S. gaila kad negalim konstruktyviai bendradarbiauti.
Vartotojo avataras
Mazvydas (LTU 97)

UNREAD_POST Laisvunas 03 Bir 2005 04:17

Iki smulkmenu nesigylinsiu,bet kalbant apie geldejima ir butent ezere reiktu kalbeti apie skestancius ,o ne apie tuos loxelius kurie sedi ant lentos ir nieko nedaro tik del to,kad vejas perstiprus...jiems kaip tik reiktu suteikt galimybe ,,pareit namo"ir nekarta...,taip ukdoma valia ir istverme,beto zmogus ima geriau pazint save ir teisingiau vertina savo galimybes.O tai daba situacija mirk is juoko -sedi ant lentos ir sako skestu,geldek...., o daba da i pretenzijos.Manau turetu buti taip,jai esi silpnai plaukiantis pasirink kranta taip,kad pustu i ji !jei samoningai renkiesi kita kranta susitark su savo biciuliais,kad tau pagelbetu,ir stenkis isavo samoningai sukeltas problemas nevelti pasalieciu,kurie beje siuo atveju buvo uzsieme tikrai rimtais dalykais !
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

gelbejimas

UNREAD_POST mindas 03 Bir 2005 13:12

hai,

na del gelbejimo tai as pritariu, kad gelbejimasis turi buti paciu skestanciuju reikalas. Buriuotojas turi suprast, kad tai, kuo jis uzsiima, priklauso extremalesnei kategorijai. ir turi zhinoti savo galimybiu ribas, o jei jas pervertina - atsakyti po polnoj. Kartais taip gerai pradeti buriuoti nuo balu, kur nera ko tiketis pagalbos ir kapanotis paciam. plaukiau rankom ir kai iskelt bures negalejau, ir taip pat sekmingai plaukiau kai nebuvo varomosios jegos (vejo). Ir jei dar pasikartotu kazkas panasaus - vel plaukciau ir krantu issisiepes nesciau:). Ir tai dar labiau uzgrudins ir dar labiau vers sakyti f***g Tu turi sugebet ir atsakyt uz savo pomegius.

Todel tai ir vadinama Extreem. pasals ant lentos pasisnargliuos, kita karta zhinos. O jei kito karto nebus, tai gal taip ir turejo but. Atsirusiuos pseudoburiuotojai, o tada ir inventorius nustos dinginet is pakrantes ir siukslytes po saves nebus paliekamos.

P.S. tikiuosi as cia ne per grieztai. gal vaikyste nebuvo labai rozhine...:)
Vartotojo avataras
mindas

????

UNREAD_POST Rasius321 03 Bir 2005 13:14

Ko jūs visi tokie diorgani? Lygtai ir pučia, o visi pešasi...
Blin, jei taip ir toliau tęsis, jaučiu varysiu į kokią Galvę buriuoti.

Jei man kažkas sulūžo ir nebegaliu pats sugrįžti, aš neprašysiu pagalbos net jei kateris plauks pro šalį, jei nebūsiu sumokėjęs startinio mokesčio kokiose varžybose ar mokyklėlėje. Jei jie patys pasiūlys pagalbą, aš ja pasinaudosiu. Dėl atlyginimo - nežinau. Jei aš pasiūlyčiau pagalbą, jokio atlyginimo nesitikėčiau. Tačiau jei krante prie manęs prieitų kažkas ir sakytų - padėkite partempti vat tą bičą horizonte, paprašyti sumokėti už kurą nebūtų nuodėmė.

Apie labdaros išmušinėjimą. Nežinau dėl ko pešasi baidas su Mažvydu, todėl negaliu komentuoti konkrečios situacijos. Bet, tarkim, jei prie manęs prieitų kažkas ir sakytų "ar TU jau davei VG kateriui? Nedavei?! Nūūū, bičas, negerai!" aš jam neduočiau. Nes tai yra spaudimas. O spaudimas sukelia pasipriešinimą. Gintas paskelbė žinutę, tą patį galima paskelbti per vairininkų susirinkimą, bet spausti NEGALIMA.

Beje, ačiū žmonėms su mėlynu kateriu (lygtais susiję su X-Pro) kurie padėjo mano draugei sugrįžti, kai ją nunešė. Dėkojau ant kranto, bet ir čia nepakenks.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST baidas 03 Bir 2005 13:27

zinutes kartojimas taip pat yra spaudimas ... jei jus jau visi tokie jautrus tai kreipkites i toma, gal jis kokiu vaistu parekomenduos ...
gal tada i viska paziuresit siek tiek su jumoru ... pvz kaip tomas ...

ir aplamai tomas man pradeda patikti ... koki mes jam spaudima darom tai isdalinus 10 mazvydu ir 20 rasiu uztektu .. ir nieko ... mogus supranta (tikiuosi, kad supranta) kad visa tai juokai ... draugiski pasisaipymai ...
visi puikiai supranta kokia yra situacija su kateriu ir pinigu trukumu...

kokia forma tai pateikti .. mazvydai ...

yra toks vienas prekybininkas ... pavardziu neminesim ... jo prekybinis sukis " nebukit lochai pirkit pas mane "
as neinu pas nepazystamus zmones ir nesakau tokiu zodziu kuriuos sakau tau ar kitiesm ir tokioj formoj ... galvojau, kad mes kaip buriuotoju seima pakankamai artimi, kad vienas kitam galetume pasakyti viska atviru tekstu... pasirodo yra ne visai taip kaip as galvojau...
labai atsiprasau kurie del to isizeide ir del mano pastangu VG negaus dalies pinigu kuriuos butu gavusi ... pasistengsiu sia savo klaida kazkaip istaisyti ...
nuo siol busiu tolerantiskesnis ir pakantesnis visiems isizeidusiem ...

aciu uz supratinguma.

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

teveliai

UNREAD_POST Tomas 03 Bir 2005 14:30

Paulius LTU 818 rašė:butent Girmantai. Asir pries tai rasiau, bet parasysiu dar kart. As turejau omeny zmones kurie sedi situose forumuose, kurie dalyvauja varzybose ir seip yra pakankamai protingi suvokti, kiek nervu pinigu ir pan jie kainavo kitam zmogui. As kalbejau apie ZMONES, tikrus BURLENTININKUS.
Nors dabar suprantau, kad dazniausiai tenka gelbeti tuos kuriems net sunku pasakyti aciu...[/b]

nu tu bicas vel varai,

reikejo tevu sutikimo kad i LBA istotum ir uz ju pinigus ten istojai,

blin davai nekalbek daug apie humaniskuma, o prafinansuok kateriuko kelis kanirstrus benzo bent is teveliu pinigu, cia daug kas tukstacius per menesi isleidzia pragyvenimui, bet ir simtus skaiciuoti moka ar net desimtis, nes is ju tie tukstanciai ir susidaro.

taigi pasakyta aiskiai varzybu dalyvius nemokamai traukia, tai yra 20LT, jei esi cainikas, zinai kad gali atsitikti kas nors kitame krante, paremk organizacija nors ir nedalyvauji ir buk apsidraudes, paprasta kaip 2 kapeikos. manau is principo nereiketu traukti tu kas plaukioja sau nors zino, kad gali neparplaukti, manau xpro chainikus trauke za free? mokykleleje jie dalyvauja, gal koki ir istauke, bet tai pavieniai atvejai.
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST Mazvydas (LTU 97) 03 Bir 2005 16:47

jumoras yra subtili ir jautri tema. kiekvienas ji suprantame savaip. todel ir buvo israsta etika, geros manieros ir mandagaus bendravimo bendrines formos.
del spaudimo, asmeniskai as neturiu mazochistiniu polinku. bet koki spaudima instinktyviai priimu kaip agresija kuri nekelia man malonumo. kadangi tevai dar vaikysteje iskiepijo auksciau paminetas bendrines geras manieras, todel nors ir draskomas vidiniu instinktu taskytis tostesteronu, stengiuosi nesileisti i socialiniu normu krastutinumus ar man nezinomus socialiniu klasiu bendravimo ypatumus.
apibendrinant, jei prasai pasakyti sablona, tai rodau tau i bendrine mandagiaja forma. o kokie, ir ar, is to issirutulios asmeniniai santykiai, priklausys nuo musu abieju poreikio, noro ir pastangu.
sita tema pradejau todel, kad jau ne pirmas kartas kai labai labai grazios idejos buvo pasmerktos visiskam fiasko vien del neteisingai pasirinktos strategijos ar tiesiog bendravimo formos. kalbu apie dvasini komforta, nes kitu atveju anksciau ar veliau visada kils vienoks ar kitoks maistas laive.
Vartotojo avataras
Mazvydas (LTU 97)

Re: teveliai

UNREAD_POST Paulius818 04 Bir 2005 02:16

reikejo tevu sutikimo kad i LBA istotum ir uz ju pinigus ten istojai,

Taip reikejo, bet as nemokejau nei lito nes neturejau 18. Kai siais metais sueis 18 as tikrai sumokesiu.

blin davai nekalbek daug apie humaniskuma,

Kodel nekalbet? Humaniskumas nyksta, ir tuoi isnyks kaip dinozaurai. IR ji naikina pinigai....

o prafinansuok kateriuko kelis kanirstrus benzo bent is teveliu pinigu, cia daug kas tukstacius per menesi isleidzia pragyvenimui, bet ir simtus skaiciuoti moka ar net desimtis, nes is ju tie tukstanciai ir susidaro.
Na stai ir vel pinigai.... nors zinau, kad gyventi nera lengva ir tu pinigu niekad neuztenka, bet.....

taigi pasakyta aiskiai varzybu dalyvius nemokamai traukia, tai yra 20LT, jei esi cainikas, zinai kad gali atsitikti kas nors kitame krante, paremk organizacija nors ir nedalyvauji ir buk apsidraudes, paprasta kaip 2 kapeikos.

Na cia viskas aisq kaip dvi kapeikos.

manau is principo nereiketu traukti tu kas plaukioja sau nors zino, kad gali neparplaukti,

O kaip galima tobuleti nesiekiant daugiau? As irgi kartais rizikuoju nuplaukdamas toliau arba padarydamas daugiau nei galiu... Bet taip greiciau mokausi ir tobuleju.
Nors px palikim visus nuskesti, juk patys kalti, kad kazko mokinasi....
O jai matom, kad issikabanos tai galim ir neplaukt. As kalbejau apie kritinius variantus kai reik padet.

Ai never mind...
Paulius818

Burės numeris: 0

UNREAD_POST alga 04 Bir 2005 04:48

Paulekai, kalbi kaip koks paauglys. Štai tau eilėraštukas:

Josifas Brodskis
Nobelio premijos laureatas

KALBA SORBONOJE

Filosofiją studijuoti geriausiu atveju dera
sulaukus pusšimčio metų. Planuoti visuomenės
modelį - juo labiau. Iš pradžių
išmokim virti sriubą, kepti - tegu ir ne meškerioti -
žuvis, gaminti padorią kavą.
Jeigu to nepramokai, dorovės dėsniai
atsiduoda tėvo diržu arba vertimu
iš vokiškos knygos. Pirmiau
išmokim prarasti, o ne įsigyti,
neapkęsti savęs labiau, nei tirono,
daug metų kloti už kambarį pusę
menkutės algos - ir tiktai tada postuluokim
teisingumo triumfą. Kuris
visada suvėluoja mažiausia ketvirtį amžiaus.

Filosofo kūrinį dera stebėti pro patirties
prizmę - arba pro akinius (tie dalykai daugmaž sutampa),
kai susilieja raidės ir kai nuoga
boba ant sumaigyto pakloto
vėl tampa nuotrauka ar meniško paveikslo
reprodukcija. Tikroji proto meilė
nereikalauja atsako iš proto,
ir jos rezultatas - ne santuoka,
t. y., išspausdinta Getingene plyta,
bet abejingumas sau pačiam,
gėdos raudonis, kartais - elegija.
(Kažin kur skamba tramvajus, limpa blakstienos,
dainuojantys kareiviai grįžta iš bordelio,
lietus vienintelis primena Hėgelį).

[...]

Jei ką domina pirminiai šaltiniai, rusiškas tekstas yra http://lib.ru/BRODSKIJ/brodsky_poetry.t ... s.html#508 , bet įtariu, kad Paulekas per jaunas, kad suprastų rusiškai.

Pauliau, tiesiog skirtingi dalykai yra skęstančių žmonių gelbėjimas, tiesiog broliška pagalba, ir bevaisis neatsakingų atostogautojų ieškojimas. Manau, visai sąžininga, kad už inventoriaus partempimą "vėjo nublokštieji" sumokėtų po 20 Lt. Ypač jei tos kainos neteks mokėti mokyklos mokiniams (įeina į mokymo kainą) ir sulūžusių šarnyrų aukoms (avarija).

O, skirtingai nei tau galėjo pasirodyt, Baidui tikrai nėra doleriai akyse $_$. Kitaip numerius iš jo pirktume tikrai ne po 2 Lt už vienetą.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Prisijungimas nariams