Tu mokykis ir būsi patenkintas turimu rezultatu . Tu turi mokytis ir būsi stiprus , galingas . Tu gali . Neužmiršk . To reikia kasdien . To mokslo . Praturtėk viduje . Būk turtingas . Būk gabus . Neturėsi nieko geresnio , nei nutiesti kelią hipnozės dėka . Tu valdai visus lengvai ir vienareikšmiškai , nes turi žinių būti hipnozėje , ir valdyti procesus . Kreipkitės į Lietuvos parapsichologų asociaciją . Su Jumis bendraus asociacijos prezidentas Audrius Dineika e-mail " 197@takas.lt " , tel . 867277509 . Aš taip pat mokausi to kasdien ir turiu gerą sveikatą parapsichologijos mokslų daktaras Valdas Sabaliauskas , e-mail " valdas.sabaliauskas@hakeris.net " ) .
Suprantama , žmonių negalima versti : kiekvienas reaguoja pagal savo evoliucijos laipsnį . Ko jūs galite pareikalauti iš katino ? Ką jam beaiškintumėt , jis atsakys : „ Aš nemoku ... “ . Kiekvienas suvokia pagal savo išsivystymo lygį . Aš gi kalbu tiems , kurie jaučia , kad egzistuoja minties darbas . Šie žmonės apsidžiaugs ir tars : „ O štai veikla kaip tik mums ! “ Kiti eis ieškoti „ pelių “ , žemiškų malonumų . Žinoma , suvokiu , kad daug kas priims tokias pažangias ir neįprastas idėjas . Laukiame visų .