Pabarstysiu akmenuku i Xpro darzeli (na kad taisytumetes is savo klaidu)
Teko pagelbeti vienam jusu, Xpro, mokiniui - jam nutruko starshotas, o kadangi vaikiukas jaunas, tai pats prisiristi nesugebejo. Su nutrukusiu shotu jis nudreifavo prie iskysulio kito pliazo. Jis net nemojavo (nemoka? ar nemokino?) Tuo metu, kol jis shalo sedadamas ant lentos, as spejau padaryti 3 reisus su saviskiu gelbejimu, ties 4-tu kartu as priplaukiau prie jo pasiteirauti kas nutiko. pamaciau nutraukta startshota - paprasiau mokinio man ji paduoti i kateri, kad pririsciau prie giko - mokinys nesuprantamai i mane paziurejes paklause: "o kas tas startshotas?" - nustebau tiesa sakant - negi jo nemoke? Na pririsau as jam siaip ne taip.
Mokinys stojasi ir bando plaukti. Praejo gal 30 min, o ziuriu jis toje pacioje vietoje. Priplaukiu vel - galvoju gal vel nutruko... O jis makaluojasi sededamas ant lentos ir sako man, kad negali uzsipjauti i silpna veja. Greitai pastebiu viena is priezasciu ir sakau jam: "ishleisk shverta!!!", o jis ir vel:"ka, ka toki? cia kas?"... nu blyn galvoju...
Galiausiai nuvariau prie xpro kateriuko ir pasakiau kur yra ju mokinys, kurio jie net nepasigedo... Veiksmas truko apie pora val...
Tai man pasistojo klausimas - o jus vyrai is Xpro kaip ten mokot savo ciajnykus??? Kaip juos priziurit??? Tai jei jau auginam nauja burlentininku karta, tai gal darom tai teisingai, a?